Baby plakater

Der er mange forskellige baby plakater på markedet. Der er er både personlige baby plakater og upersonlige baby plakater. Udvalget er stort og designs er mange, så her har vi fundet nogle af de bedste.

Personlige plakater til babyer er ofte med navn på, men kan også indeholde fødselsinformation, og er derfor naturligt meget populære. Men andre typer plakater er også brugt meget, da de er bedre til at indrette et flot og sødt babyværelse med.

Baby plakat med navn

Den mest populære baby plakat er nok den der er kendt som fødselsplakaten der indeholder fødselsinformationer, navn og en personliggjort illustration af babyen. Men der er også mange andre muligheder for at få en babyplakat med navn, hvis du bare synes at det ser sødt og hyggeligt ud på babyværelset.

Herunder kan du se et udvalg af baby plakater fra forskellige danske webshops der har deres egne designs af baby plakater i mange forskellige farver og med mange forskellige ting og dyr som tryk.

Baby plakater med navn fra Familieplakater

Familieplakater er en ny webshop der startede i 2022 og som sælger deres baby plakater med navn i egne designs. Herunder kan du se et udvalg af deres baby plakater med navn på, selvom de også laver mange baby- og børneplakater uden navn.

Elefant plakat til babyværelse

Fås i flere farver.

Traktor plakat til babyværelse

Fås i flere farver.

Fødselsplakat til babyværelse

Fås i flere farver.

Baby plakater med navn fra Plakatdyr

Plakatdyr er en anden dansk plakatshop med et stort udvalg af unikke designs, de designer nemlig også selv deres mange plakater. De har et bredt udvalg af plakater i kategorierne børneplakater, boligplakater og byplakater, men herunder har vi fundet nogle af de sødeste plakater til babyværelset, som du kun kan få hos Plakatdyr.

Fødselstavle plakat til baby

Mange forskellige designs.

Panda baby plakat

Fås med forskellige dyr.

Baby plakater med navn fra Villavejen

Villavejen er en kreativ online shop med dekoration til hjemmet og i den grad til børneværelset. De laver deres egne plakater og træfigurer med personlige udskæringer og detaljer i form af f.eks. navne og fødselsinformation. Herunder kan du se et par af deres populære personlige plakater.

Fødselsplakat med navn

Fe plakat med navn

Fås i 2 versioner.

Baby plakater med navn fra Prik og Streg

Prik og Streg er en online shop der sælger

Fødselsdagsplakat med fødselsinfo

Mange designs og farver.

Fingeraftryksplakat til barnedåb

Flere forskellige designs.

Andre plakater til babyværelse

En babyplakat behøver ikke være en personlig plakat med navn og anden information, det kan ligeså godt være en plakat i kraftige farver, med søde dyr el. andre elementer der vil passe godt ind på et babyværelse. Den slags plakater til baby som ikke er personlige findes der også et hav af, og netop fordi de ikke er personlige er de som regel også lidt billigere. Vi har udvalgt nogle af de bedste plakater til babyværelset uden navn fra de bedste danske plakatshops herunder.

Plakater til babyværelse fra Familieplakater

Igen tager vi et kig på nogle plakater fra Familieplakater som vil passe godt ind på et babyværelse. De har nemlig en række plakater med søde dyr i mange flotte babyfarver. Der er med nogle af de meste populære dyr som løver, elefanter og dinosaurer, men også med ting og maskiner som f.eks. en traktor. Se tre udvalgte plakater fra Familieplakater herunder el. klik dig ind på deres website og se hele udvalget.

Plakater til babyværelse fra Citatplakat

Citatplakat er meget kendt for deres unikke plakater med filmcitater mm. Derudover har de kun plakater med egne designs og her iblandt et stort udvalg af baby- og børneplakater. Du kan se nogle udvalgte plakater herunder med dinosaurer, dyr og andre ting.

Plakater til babyværelse fra Jollyroom

Jollyroom er en af de største online shops i norden indenfor ting, legetøj og udstyr til baby og børn. De har alt til babyværelset inkl. et stort sortiment af plakater, som dog ikke er deres egne designs, men baby plakater fra kendte design brands.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.