En baby startpakke er en pakke der er med til at give dig og din baby en god start på graviditeten og de første år af babyens liv. Der findes rigtig mange sammensatte startpakker som du kan købe hos de forskellige forhandlere af babyudstyr. Du kan her se de gratis babypakker du kan få. Her har vi samlet en lang række baby startpakker der gør det nemmere for jer som forældre at købe alle de ting man skal have inden man bliver forældre.

Populære baby startpakker

BabyTrold stor startpakke

BabyTrold startpakke – Stor

Denne startpakke fra BabyTrold indeholder nogle gode basale ting du skal have når du venter en lille ny. Det gælder blandt andet en tremmeseng, barnevogn og klapvogn med alt tilbehør.

Se hele baby startpakken

BabyTrold startpakke – Mellem

I denne startpakke fra Babytrold får man en tremmesend med alt tilbehør og en barnevogn med alt tilbehør. Den er perfekt til de første år af babyens liv.

Se hele baby startpakken

Trille barnevogn startpakke

Dette er startpakken til dig der gerne vil have en barnevogn med alt hvad man behøver af tilbehør. En stor rummelig barnevogn med alt udstyret så du er klar til den lille ny.

Se hele baby startpakken

Baby startpakker med barnevogn

Se alle startpakker med barnevogn og kombivogn

BabyTrold stor startpakke

BabyTrold startpakke – Stor

Denne startpakke fra BabyTrold indeholder nogle gode basale ting du skal have når du venter en lille ny. Det gælder blandt andet en tremmeseng, barnevogn og klapvogn med alt tilbehør.

Se hele baby startpakken

Babynor barnevogn klapvogn startpakke

Babynor barne- og klapvogn

Rigtig god kombi af barne- og klapvogn, fra det kendte danske babymærke Babynor. Her får du en barnevogn i en flot model, der passer til det første 1,5 år af babyens liv, hvorefter klapvognen kan tage over.

Se hele baby startpakken

Hauck kombivogn

En kombivogn er smart fordi du både får barnevogn og klapvogn i en, og dermed et komplet barnevognssæt. Du er sikret at kunne tranportere dit barn de første mange år af livet.

Se hele baby startpakken

Baby startpakker med babytøj

Se alle startpakker med babytøj

Kids-World startpakke

OK det er ikke en decideret startpakke, men får mængderabat på alt i shoppen. Dvs. jo mere du køber jo mere spare du og på den måde kan du sammensætte din egen startpakke med babytøj og opnå stor rabat.

Se hele baby startpakken

Kommer snart

Se hele baby startpakken

Baby startpakker med sengeudstyr

BabyTrold startpakke – Stor

Denne startpakke fra BabyTrold indeholder nogle gode basale ting du skal have når du venter en lille ny. Det gælder blandt andet en tremmeseng, en barnevogn og en klapvogn med alt tilbehør.

Se hele baby startpakken

BabyTrold startpakke – Mellem

I denne startpakke fra Babytrold får man en tremmeseng med alt tilbehør og en barnevogn med alt tilbehør. Den er perfekt til de første år af babyens liv.

Se hele baby startpakken

Kommer snart

Se hele baby startpakken

Baby startpakker med sutteflasker

Se alle startpakker med sutteflasker

Kommer snart

Se hele baby startpakken

Kommer snart

Se hele baby startpakken

Kommer snart

Se hele baby startpakken

“Komplette” startpakker til babyer

Her på siden har jeg i tabellen ovenfor samlet alle startpakker der indeholder en god blanding af standard babyudstyr, det er det jeg mener med “komplette” babypakker. Pakkerne indeholder ofte barnevogne, tremmesenge eller lignende og nogle indeholder endda også babytøj, sengetøj og legetøj. Det variere meget, men de fleste startpakker er meget praktisk anlagt og indeholder som sagt meget basalt babyudstyr.

Produktspecifikke startpakker

Udover de store baby startpakker, findes der en lang række produktspecifikke baby startpakker. Dem har jeg også samlet her på websitet, men på nogle andre sider som der er links til øverst i denne artikel. Du kan læse mere om hvad det er for nogle produktspecifikke startpakker vi ellers finder og sammenligner herunder.

HappyHello startpakke

HappyHello er en helt unik babystartpakke der bliver leveret til dig hver måned i lige så mange måneder du ønsker det, fra 3. graviditetsmåned til barnet bliver 6 år. Startpakken er specielt tilpasset netop dit barn, så tingene i den passer til det køn og den alder dit barn har, samt den tid på året pakken bliver leveret på. Det er erfarne pædagoger der sammensætter pakken hver måned, så du er sikker på indholdet er med til at træne dit barns motorik, sanser og sproglige kundskaber.

Barnevognssæt startpakke

Barnevognen er en af de dyreste ting at anskaffe sig når man skal have en baby. Der findes dog flere måder hvorpå du kan spare penge på barnevognen, du kan fx købe den brugt, men du kan også vælge at købe en barnevogn startpakke der indeholder alle de ting du skal bruge når du skal ud at gå med dit barn, hvad enten det er i byen, i skoven eller på besøg hos bedsteforældre og venner. Vi har samlet alle de barnevognsstartpakker du kan få, så du nemt kan sammenligne dem.

Babytøj startpakke

Babytøj er en af de ting babyen hurtigt vokser ud af. En nem måde at undgå at købe for meget på er ved at købe startpakker med babytøj til de forskellige aldre barnet har. Vi har lavet en side hvor vi hjælper dig med at finde de steder hvor du kan købe sæt med babytøj. Nogle af pakkerne indholder meget babytøj til enhver lejlighed, mens andre kun indeholder fx sommertøj eller en type tøj.

Sutteflaske startpakke

Til sidst har vi også lavet en side hvor vi har samlet de webshops der sælger startpakker med sutteflasker. Sutteflasker er noget af det babyudstyr man kommer til at bruge allermest, det er derfor vigtigt at have nok af det og det før man hvis man fra start af køber et startsæt med sutteflasker.


Her på siden har vi samlet alle de bedste barnevognsstartpakker til babyer. Det er meget forskelligt hvad startpakkerne indeholder og derfor variere prisen også en del. Fælles for alle baby startpakkerne er at de er med til at gøre det nemmere for dig at shoppe alt det der skal købes inden den lille ny kommer. Du kan sammenligner de forskellige babypakker med barnevogn i tabellen herunder og se priser på dem.Shortcode

Køb baby startpakker med barnevogne online

Det kan være en god idé at købe en af de baby startpakker man kan få online med barnevogne. For det første spare man ofte et par tusinde kroner ved at benytte sig af sådan et tilbud. For det andet får man alt hvad man skal bruge ved nærmest bare at trykke på en knap. Og for det tredje bliver varen leveret lige til din dør, hvilket spare dig for en masse tid og besvær.

Vi har samlet alle barnevogn startpakker i tabellen øverst på siden. Du kan læse mere om hvert enkelt forhandler vi har samlet startpakker fra herunder. Du kan læse hvad deres identitet er og hvad deres værdier er, så du kan vælge det helt rigtige sted for dig.

Coop Shopping

Coop Shopping startpakker

Coop er en af Danmarks største koncerner med butikker som Fakta, SuperBrugsen, Kvickly mf. i deres fold har de rigtig meget indflydelse på danskernes dagligvarekøb. Med deres portal Coop Shopping kan du også handle andet end dagligvarer. Her er fokus nemlig på shopping af fx tøj, cykler, babyudstyr og andre materielle goder.

De har rigtig meget fokus på babyudstyr på deres shopping portal og gør alt for at hjælpe dig med at få en god start på dit barns liv. De har samlet en række kendte danske babyudstyrsmærker og har alt indenfor babyudstyr, lige fra sutter til barnevogne. I tabellen ovenfor har vi samlet de 3 startpakker de har der indeholder barnevogne, her der to af mærket Babytrold.

Lekmer

Lekmer.dk logo

Lekmer er oprindeligt en svensk webshop med alt indenfor børneudstyr. De har også åbnet en dansk webshop hvor du kan købe alle de samme varer som findes i den svenske webshop. Lekmers målsætning er at være den største forhandler af babyudstyr i Norden, med et hovedfokus på svenske kvalitetsmærker, her kan nævnes blandt andet Carena og Britax.

De har en masse baby startpakker af forskellig art, men også en række startpakker med barnevogne i. Ofte er startpakkerne nogen de selv har sammensat og indeholder derfor en kombination af flere babymærker, men det gør også at man får alt det bedste fra hvert mærke i startpakkerne.

Babyshower

Babyshower logo

Babyshower er en af de ældste babyshops i Danmark og har et rigtig stort udvalg af alverdens mærker til babyer og forældre, mødre især. Du får rigtig god service hos Babyshower, og der er gode videoer der viser produkterne i brug, på rigtig mange af produktsiderne. Det gør at man er langt mere tryg når man køber produktet, da man kan se at forhandleren selv har haft det i hænderne inden de sælger det.

Hos Babyshower sælger de forskellige startpakker til børn i alle aldre. Til nybagte forældre har de nogle rigtig gode startpakke der indeholder barnevogne og alt udstyret dertil. De har en “Basic” startpakke og en “Plus” startpakke alt efter om man vil have en tremmeseng med i købet eller ej. Selvfølgelig er der også forskel i prisen på de to startpakker med barnevogne.