[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” custom_padding=”-50px|||” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”on” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on” custom_width_px=”780px” custom_padding=”-50px|||” custom_margin=”-50px|||” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”off” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” title_font_size=”32px” title_line_height=”1.5em” parallax=”on” background_color=”rgba(255,255,255,0)”]

[/et_pb_post_title][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.18.7″]

Her på siden har vi samlet alle de bedste barnevognsstartpakker til babyer. Det er meget forskelligt hvad startpakkerne indeholder og derfor variere prisen også en del. Fælles for alle baby startpakkerne er at de er med til at gøre det nemmere for dig at shoppe alt det der skal købes inden den lille ny kommer. Du kan sammenligner de forskellige babypakker med barnevogn i tabellen herunder og se priser på dem.

ForhandlerMærke/NavnAntal delePrisBestil
Coop Shopping barnevognssætWauw Startpakke Plus12 dele6.798,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætWauw Startpakke Basic9 dele5.498,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætBabytrold Cozy11 dele5.299,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætBabytrold X-cellent11 dele5.499,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætHauck Rapid 3 Plus3 dele3.499,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeCarena + ErgoBaby 15 dele4.595,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeCarena + ErgoBaby 26 dele5.795,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeBritax + ErgoBaby4 dele6.795,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeCarena Summerkit5 dele3.495,00 kr.Køb

Køb baby startpakker med barnevogne online

Det kan være en god idé at købe en af de baby startpakker man kan få online med barnevogne. For det første spare man ofte et par tusinde kroner ved at benytte sig af sådan et tilbud. For det andet får man alt hvad man skal bruge ved nærmest bare at trykke på en knap. Og for det tredje bliver varen leveret lige til din dør, hvilket spare dig for en masse tid og besvær.

Vi har samlet alle barnevogn startpakker i tabellen øverst på siden. Du kan læse mere om hvert enkelt forhandler vi har samlet startpakker fra herunder. Du kan læse hvad deres identitet er og hvad deres værdier er, så du kan vælge det helt rigtige sted for dig.

Coop Shopping

Coop Shopping startpakkerCoop er en af Danmarks største koncerner med butikker som Fakta, SuperBrugsen, Kvickly mf. i deres fold har de rigtig meget indflydelse på danskernes dagligvarekøb. Med deres portal Coop Shopping kan du også handle andet end dagligvarer. Her er fokus nemlig på shopping af fx tøj, cykler, babyudstyr og andre materielle goder.

De har rigtig meget fokus på babyudstyr på deres shopping portal og gør alt for at hjælpe dig med at få en god start på dit barns liv. De har samlet en række kendte danske babyudstyrsmærker og har alt indenfor babyudstyr, lige fra sutter til barnevogne. I tabellen ovenfor har vi samlet de 3 startpakker de har der indeholder barnevogne, her der to af mærket Babytrold.

Lekmer

Lekmer.dk logoLekmer er oprindeligt en svensk webshop med alt indenfor børneudstyr. De har også åbnet en dansk webshop hvor du kan købe alle de samme varer som findes i den svenske webshop. Lekmers målsætning er at være den største forhandler af babyudstyr i Norden, med et hovedfokus på svenske kvalitetsmærker, her kan nævnes blandt andet Carena og Britax.

De har en masse baby startpakker af forskellig art, men også en række startpakker med barnevogne i. Ofte er startpakkerne nogen de selv har sammensat og indeholder derfor en kombination af flere babymærker, men det gør også at man får alt det bedste fra hvert mærke i startpakkerne.

Babyshower

Babyshower logoBabyshower er en af de ældste babyshops i Danmark og har et rigtig stort udvalg af alverdens mærker til babyer og forældre, mødre især. Du får rigtig god service hos Babyshower, og der er gode videoer der viser produkterne i brug, på rigtig mange af produktsiderne. Det gør at man er langt mere tryg når man køber produktet, da man kan se at forhandleren selv har haft det i hænderne inden de sælger det.

Hos Babyshower sælger de forskellige startpakker til børn i alle aldre. Til nybagte forældre har de nogle rigtig gode startpakke der indeholder barnevogne og alt udstyret dertil. De har en “Basic” startpakke og en “Plus” startpakke alt efter om man vil have en tremmeseng med i købet eller ej. Selvfølgelig er der også forskel i prisen på de to startpakker med barnevogne.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_avatar=”on” show_reply=”on” show_count=”off” background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ border_radii=”on||||” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”on” button_letter_spacing__hover=”0″ button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”]

[/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]