[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_padding=”-50px|||” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row padding_mobile=”off” column_padding_mobile=”on” admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” max_width=”780px” custom_margin=”-50px|||” custom_padding=”-50px|||” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”on” width_unit=”on” custom_width_px=”780px” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.0.87″ title_font_size=”32px” title_line_height=”1.5em” title_all_caps=”off” background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”on” parallax_method=”off” parallax_effect=”on” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ border_style=”solid” _i=”1″ _address=”0.0.0.1″]

Sutteflasker er uden tvivl noget af det man kommer til at bruge mest når man får en lille baby. Det første stykke tid skal babyen have mellem 8-12 måltider om dagen. Nogle ammer selvfølgelig med det er langt fra alle der lykkes med, og nogle vælger også at kombinere de to for at faren kan få en større rolle.

Uanset hvad skal der bruges sutteflasker og der skal bruges flere af dem i forskellige størrelser. En god idé er derfor at købe sutteflaskesæt hvor man får alle de dele der skal bruges. Vi har her samlet alle de sutteflaskesæt du kan købe online og få leveret direkte til døren.

ForhandlerAntal sætPriser fraSe sæt
Jollyroom sutteflasker20 stk.99,00 kr.Se startsæt
Babyshower sutteflasker4 stk.178,00 kr.Se startsæt
sutteflaske startsæt5 stk.179,95 kr.Se startsæt
Plusshop sutteflasker5 stk.219,00 kr.Se startsæt
sutteflaske startsæt7 stk.269,95 kr.Se startsæt
sutteflaske startsæt18 stk.249,00 kr.Se startsæt
Kids World sutteflaske startsæt1 stk.549,95 kr.Se startsæt

Køb sutteflaske startsæt online

Sutteflaske startsæt er rigtig godt at købe online, på den måde for du ordnet mere på kortere tid. Det kan være essentielt når man skal have en baby fordi der skal købes så meget. Alle de webshops vi har med i tabellen herover, kan du læse lidt mere om herunder. Vi mener det er vigtigt at vide hvilke værdier webshoppen har, så du kan handle det helt rigtige sted for dig.

Babygear.dk

Liamo sutteflaske startpakke

Eksempel på startsæt

Babygear.dk er en af de største webshops med babyudstyr og babytøj. De har mange år på bagen og har fokus på at levere de bedste kvalitetsprodukter til dig som kunde. Deres primære fokus er på det babyudstyr familien skal bruge når de bevæger sig uden for hjemmet.

De udvælger alle deres produkter meget nøje og fører derfor ikke et hvilket som helst mærke indenfor babyudstyr. Derfor kan du også være sikker på at alle deres produkter er robuste og kan klare livet uden for hjemmet.

Hos Babygear.dk kan du vælge mellem 11 forskellige startpakker med sutteflasker. De 11 startpakker er fra 4 forskellige mærker, her i blandt er mærkerne: Philips Avent, MAM, Nuby og liamo. Alle er de velkendte indenfor sutteudstyr til babyer.

Coop Shopping

Coop Shopping sutteflaske startsæt

Eksempel på startsæt

Coop har en shopping website hvor de sælger alverdens ting. Et af deres store fokus er solidt babyudstyr til billige priser. De har dermed ikke kun fokus på babyudstyr men alt til hjemmet. Det er nogle gode danske babymærker de sælger på deres webshop og de har alt indenfor babyudstyr.

De har i alt 7 forskellige sutteflaske startsæt fra flere forskellige mærker. De har sutteflasker fra mærkerne: Nuby, Philips Avent, NUK og Born Free. Det er alle rigtig gode mærke fri fra BPA, nemme at rengøre og i god kvalitet. Mærket NUK bliver ikke solgt mange andre steder end hos Coop, i Danmark.

Med24.dk

Medela sutteflaske startkit

Eksempel på startsæt

Med24.dk er heller ikke en webshop der udelukkende sælger babyudstyr. Deres daglige fokus er på kost og sundhed, men det betyder også at det babyudstyr de har faktisk er rigtig godt. I og med de kun sælger produkter der er sunde og miljøvenlige kan man roligt købe babyudstyr hos dem, da det helt sikkert er kvalitetssikret.

Med24.dk forhandler mange sutteflasker, men der er kun 5 sutteflaske startpakker på deres webshop. De 5 startsæt kommer fra 4 forskellige sutteflaske mærker. Det er velkendte mærker som Philips Avent og liamo, men også fra Born Free og Medela. Alle mærker er rigtig gode, men bygget til hver deres formel gennem mange års test og forskning.

Lekmer.dk

Lekmer.dk sutteflaske startsæt

Eksempel på startsæt

Lekmer er oprindeligt en svensk webshop, som næsten også kan høre på navnet. Lekmer er faktisk en af de største webshops med salg af babyudstyr i Sverige. Der er ikke det de ikke har indenfor udstyr og leg til babyer og børn og alt sammen er det til helt fantastiske priser.

Deres fokus er på gode svenske baby- og børnemærker. Det gælder både indenfor de mindre ting som sutter og sutteflasker og indenfor større ting som klapvogne og barnevogne. De har nogle rigtig gode mærker og formår samtidig at holde prisen lav og har konstant gode tilbud. Her har jeg selv lavet rigtig mange indkøb.

På Lekmer.dk finder du hele 18 forskellige sutteflaske startpakker fra flere forskellige mærker, i alt fra 5 forskellige mærker. De 5 mærker på Lekmer er: NUK, Dr. Brown, Tommee Tippee, Cherub og Chicco. Mange er mærkerne er anderledes fra dem man kan få på de danske webshops, fordi det er svenske eller andre nordiske mærker.

Kids-World

Kids Worlds sutteflaske startpakke

Eksempel på startsæt

Kids-Worlds er ligesom Pixizoo og Babygear.dk en webshop udelukkende med fokus på babyudstyr, baby- og børnetøj, samt legetøj. Kids Worlds har et bredt udvalg af mærker i alle kategorierne og vil gerne ramme en bred målgruppe. De forsøger ikke at ramme et publikum med bestemte værdier, tværtimod vil de gerne byde alle velkommen i deres shop.

De har kun en startpakke med sutteflasker. Det er en startpakke ingen af de andre webshops har til salg og det gør den jo i den grad unik. Deres ene sutteflaskesæt er fra mærket Sophie la Girafe og indeholder 4 sutteflasker i to forskellige størrelser samt en børste til at rense dem godt og grunddigt med. Sophie la Girafe er et finere (high-end om man vil) babymærke og både pris og kvalitet er også derefter.

Nu har du overblikket over hvor du får de bedste sutteflakse startsæt på nettet i Danmark. Nu er det bare at beslutte sig. God fornøjelse med det hele!

[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” button_letter_spacing_hover=”0″ _i=”2″ _address=”0.0.0.2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”on” button_letter_spacing__hover=”0″ button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]