Babysam babypakke gratis

Babysam babypakke gratis – BabyBox

Babysam er Danmarks største babyforretning og sælger alt til babyer og småbørn. Helt naturligt giver de dig derfor også en gratis smagsprøve på deres sortiment i form af en babypakke. Babypakken bliver leveret i samarbejde med Babybox og det er også via dem du bestiller babypakken. Her kan du læse mere om hvad pakken indeholder og se billeder af tingene.

Indhold i Babysam babypakke

Babysam og Babybox babypakke er en de mest værdifulde gratis babypakker der er. I pakken får du 5 forskellige ting helt gratis, som alle er med til at give dig en god start på tilværelsen som forælder og din baby en god start på livet. Du kan læse om de ting du får med herunder og se billeder.

Neutral vaskemiddel

Synes du at du vasker meget tøj nu, så vent til du får en baby! Neutral vaskemiddel er en rigtig god gave at få med i denne gratis babypakke, for du kommer til at bruge den. Derudover får du noget vaskemiddel uden parfume og andre allergifremkaldende stoffer, som muligvis kan skade din baby. Du får en dunk Neutral kulørt vask.

Bepanthen

Bepanthen er en specielt udviklet plejesalve der er særligt god til røde barnenumser, noget som man som forældre vil opleve på i løbet af de første år hos babyen. Bepanthen er uparfumeret og indeholder ikke konserveringsmidler, zink, parabener eller farvestoffer, så du kan roligt bruge det til dit barn uden frygt for allergiudbrud.

Philips Avent sut

I denne babypakke får du også en gratis sut, men det er ikke en hvilken som helst sut. Det er en Philips Avent sut som er specielt udviklet til små børn i alderen 0-6 mdr. Den er let og sutteskjoldet støder ikke på næsen, og så er den selvfølgelig BPA-fri.

Værdikupon til Babysam

Babypakken fra Babysam indeholder også en værdikupon på 100 kr. så du spare lidt penge på din første handel i Babysam. Værdikuponen kan bruges i alle Babysam butikker i hele landet på alle varer i butikken.

AngelCare blespand

Den helt store gave i denne gratis babypakke er en blespand fra AngelCare. Den er konstrueret på en helt speciel måde der gør at den pakker hvert enkelt ble ind i en slags film, så ingen lugte og bakterier slipper ud. Når spanden er fuld kan de nemt tømmes og er stadig helt ren og pletfri. Super god blespand hvis man vil undgå lugte.

Bestilling af babypakken

Babypakken er et samarbejde mellem Babybox og Babysam, men den bestilles på Babybox.dk. Bestillingen er nem og ligetil.

 1. Gå til Babysam og klik videre hvor der står “BESTIL DIN BABYBOX”.
 2. Udfyld formularen.
 3. Udskriv og medbring kvitteringen til din nærmeste Babysam forretning.

Betingelser

 • Kan bestilles fra 3 måneder før termin til barnet er 3 måneder gammelt.
 • Ved bestilling acceptere du at dine oplysninger bliver givet videre til Babybox’s samarbejdspartnere: Gyldensdals Børnebogklub, Burda og Babysam.
 • Der kan kun bestilles en babypakke pr. husstand/barn.

Om Babysam

Det er Babysam der leverer indholdet til Babypakken, så her får du lidt information om hvad Babysam er og sælger.

Babysam kæden blev grundlagt i 1973 og er siden vokset til at være Danmarks største og mest innovative babyudstyrskæde. I dag består kæden af mere end 30 butikker i hele landet. De har aftaler med nogle af de største og mest anerkendte babymærker og de er tilgængelig i alle landet butikker.

4 Comments

 1. Rania yassine
  • LasseKH
  • LasseKH

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.