Babyspejl – Spejl til baby

Et babyspejl er et fantastisk stimulerende redskab for en baby især i de første 2 år af barnets liv. Et babyspejl kan bruges legetøj og som underholdning ved puslebordet. Der er babyspejle til mange formål og i mange udformninger, her på siden kan du finde en række populære udgaver af babypejle til puslebord, gulv og væg.

Hvornår kan man bruge et babyspejl?

Et babyspejl kan bruges fra nyfødt baby og op til 2-års alderen, det er i hvert fald i denne periode at din baby vil få mest glæde af et babyspejl, herefter er barnet så stort at almindelige spejle på badeværelse el. skablåger er mere interessante.

Et spejl til baby er især effektivt til at undeholde mens man træner at ligge på maven. Det er noget nogle babyer ikke er så glade for, men et babyspejl kan være med til at distrahere fra det eller skabe en glæde ved at ligge på maven.

Nu tænker du måske at det er lidt farligt med et spejl til baby, men et babyspejl er ikke lavet som traditionelle spejle og kan ikke splintre og skabe glasskår, så der kan du være helt rolig. Herunder kan du se en lang række sikre spejle til baby.

Sky spejl til puslebord

Skyformet babyspejl til puslebordet fra Villavejen.

Babyspejle til puslebordet er især blevet populært som et skyformet spejl. Det er et elegant spejl at have hængende, selv hvis det skal hænge på forældrenes soveværelse, hvor man måske ikke ønsker et elefant spejl el. et traktor spejl hængende på væggen.

Dette sky spejl til baby kan hænges på væggen med dobbeltklæbende tape, der skal altså ikke bores, og det er perfekt at hænge ved puslebordet så din baby har noget at underholde sig med ved pusletid. Det kan også hænges på en væg i gulvhøjde el. i kravlegården.

Dette skyspejl til baby er fra Villavejen der har et stort udvalg af babyspejle i mange former. Udover skyspejlet der fås i flere farver kan du også få lavet et personligt spejl med navn og vælge andre former som traktor, måne, luftballon, tog, sommerfugl, elefant, sløjfe, maske og piratskib. Nogle af spejlene egner sig bedst til væggen, mens andre også kan bruges som gulvspejle til baby.

Liewood babyspejl til gulvet

Legetøjsspejl til baby fra Liewood.

Liewood er et meget velkendt dansk børnetøjsbrand der ikke bare er til stede Danmark, men kan købes ude i verden også. De har fokus på produkter der kan gå igennem flere generationer og lavet både tøj, legetøj og interiør til baby og børn.

Et af deres populære produkter er deres spejl. Et spejl til baby der er lavet til leg og stimulering. Liewoods gulvspejl til baby har en silikoneramme og en rund kugle på bagsiden der gør at det kan stå på gulvet og dreje rundt når baby slår til det. Når barnet er blevet stor nok kan det også løfte det op og se sig selv i spejlet.

That’s Mine babyspejl til gulv

Gulvspejl til baby fra That’s Mine.

That’s Mine er et dansk brand der laver babyudstyr og ting til ammetid. Virksomheden deltog for et par år tilbage i Løvens Hule og fik en investering med sig. Siden da har de fået mange flere produkter på hylderne og et af dem er super fint babyspejl til gulvet.

Det er et spejl der er formet som en blomst der har åbnet sig og ud af den kommer et spejl. For mig kunne det nu også godt ligne en musling der har åbnet sig med et spejl indeni. Det er lavet til at stå på gulvet og kan blive skubbet til rullet med og andet der opfordre til bevægelsesleg med spejlet. Gulvspejlet til baby fås i 2 farver.

Elefant-formet babyspejl til væg

En mulighed for et flot designet og brugbart babyspejl er dette elefantspejl fra RosQ Design. Det kan bruges på væggen ved puslebordet, på gulvet el. i kravlegården.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.