Babytegnsprog

Babytegnsprog

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.4.1″ use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.17.6″ meta=”off” /][et_pb_text]

Babytegn eller babytegnsprog bliver mere og mere udbredt både i institutioner og blandt forældre. Det er også en rigtig god idé at øve babytegnsprog med sin baby, fordi det giver mulighed for dig at kommunikere med din baby med kropssprog, og vigtigst af alt giver det din baby nogle redskaber til at kommunikerer med dig og dermed kan baby undgå frustrationer over ikke at blive forstået så længe baby ikke kan tale.

Der findes forskellige redskaber til at lærer dig og dit barn babytegnsprog, men først og fremmest er det dig der skal lærer tegnene før du kan lærer din baby dem. Herunder kan du se forskellige muligheder for at lærer tegnene og komme igang med at bruge dem i hverdagen.

Babytegn bog

Der findes mange bøger om babytegnsprog og nogle har flere tegn end andre. Først og fremmest er det vigtigt at finde en bog med de helt basale babytegn, da det er dem både du og din baby får mest ud af at lære. Med en e-bog kommer du billigt og hurtigt igang og med en fysisk bog har du altid et opslagsværk i hjemmet. Vælg det du er mest til blandt vores anbefalinger af bøger om babytegnsprog, som du kan se herunder.

Bogen om babytegn (bog og e-bog)

Bogen om babytegnaf Rebecca Wilms

Bogen er en startguide til dig der gerne vil i gang med at kommunikere med din baby i en tidlig alder. Det er en introduktion til hvordan du kommer igang med babytegn, og hvordan du bruger disse tegn sammen med din baby. En ting er at kunne babytegn, men en helt anden er hvordan du bruger dem sammen med din baby og får din baby til at forstå og bruge babytegnsprog selv. Det hjælper denne bog dig rigtig godt igang med.

Al viden du får i bogen er baseret på den seneste forskning om den betydning babytegnsprog kan have på dit barns udvikling fremadrettet. Nogle af de ting forskning har vist er blandt andet at det kan hjælpe dit barns sprog frem uden at få de samme frustrationer og så kan det også have betydning for den motoriske udvikling. Alt dette kan du læse meget mere om i bogen.

Bestil som hardback bogPris: 149,95 kr.
Bestil som E-bogPris: 49,95 kr.

Babytegn – en håndbog (bog og e-bog)

Babytegn en håndbogaf Vibeke Manniche

Vibeke er kvinden der introducerede babytegnsprog i Danmark for over 20 år siden. I denne bog har hun samlet alle de vigtigste tegn, som hjælper dig og dit barn med at kommunikere allerede fra en tidlig alder. Der er fokus på at barnet med babytegn skal lære at udtrykke sine behov og ønsker, så der undgås frustrationer og misforståelser.

Alle tegnene er simple at lære, både for dig og din baby, alt det kræver er gentagelse. Babytegnsprog kan bruges fra en alder på 6 måneder og op til 3-4 års alderen. Denne bog indeholder vejledning til en masse tegn der er relevante for barnet i den periode af livet, fordi det kan være svært ikke at tale overhovedet eller sige det korrekt.

Bestil som paperback bogPris: 149,00 kr.
Bestil som E-bogPris: 44,95 kr.

Plakat med babytegn

I mange institutioner har de en plakat hængende med de mest basale babytegn, sådan en plakat kan du også have hængende i dit/jeres hjem, så i som forældre altid kan huske at få øvet babytegn med jeres baby og dermed bidrage endnu mere til barnets udvikling.

Kursus i babytegnsprog

Den 3. mulighed jeg vil nævne her, som du har for at blive bedre til babytegnsprog og kommunikation med din baby, er at tage et kursus i babytegnsprog. Der er forskellige steder i landet hvor du kan tage et sådant kursus, men find et sted i nærheden af dig selv da det oftest kun er over 1 gang. De fleste kurser i babytegnsprog giver dig materiale med hjem som du kan bruge efterfølgende til at øve dig i de forskellige tegn og lære det videre til din baby.

[/et_pb_text][et_pb_comments _builder_version=”3.4.1″ show_count=”off” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.