Babytøj guide

Babytøj

Shop det bedste miljøvenlige, bæredygtige og økologiske babytøj på tilbud. Vi har her lavet en oversigt over de bedste babytøj mærker og de bedste babyshops at handle hos, så du altid kan finde de bedste tilbud på sundt og bæredygtigt babytøj til din baby, som fortjener det bedste af det bedste.

Bedste babytøj mærker

Tøjindustrien er en af mest forurenende industrier og vi mener derfor at de bedste babytøj mærker er dem der er miljørigtige og bæredygtige. Herunder er de mærker vi mener er bedst ud fra de krav.

Udsalg på babytøj hos populære shops

Tøj på udsalg er altid dejligt, især fordi størrelsen på babytøj hurtigt kan skifte, da babyer vokser med lynets hast. Herunder finder du direkte links til udsalgssiden hos nogle af vores favorit babyshops. 

Din størrelsesguide til babytøj

Hvis du får dit første barn og aldrig har arbejdet med børn og babyer før, så kan det godt være svært at finde rundt i størrelserne. Hvilke størrelser passer til hvilken alder? Hvilken skostørrelse skal min baby have? osv. Her får du overblikket over dine babytøj størrelser. 

Luksus babytøj – Økologisk og blødt

Din baby fortjener det bedste og derfor er luksus babytøj meget efterspurgt. Hvad er luksus babytøj? Vores definition er babytøj der er behageligt, blødt og har en god pasform, men luksus babytøj er også økologisk fordi at det gælder om at undgå at udsætte sin baby for diverse kemikalier og usunde stoffer. Herunder kan du se nogle økologiske luksus brands indenfor babytøj.

Der er meget der skal indkøbes når man venter en lille ny. Det kan gøre det noget nemmere at overskue indkøbene hvis man køber startpakker. Her har vi valgt at samle alle de babytøj startpakker du kan få på nettet, så kan du hurtigt og nemt få handlet alt det babytøj din baby skal bruge de første par år.

Fra priserne i tabellen er selvfølglig også meget afhængig af hvor meget du får med i startpakken. Jo højere fra prisen er jo mere komplet er startpakken med babytøj også.

ForhandlerAntal pakkerPriser fraSe pakker
Parcellet babytøj pakker4 stk.1.500,00 kr.Se pakker
ellos babytøj pakker10 stk.199,00 kr.Se pakker
Kids World babytøj pakkerMængderabat på tøjKøb mere - spar mere!Se tøjet
Kids World babytøj pakkerFler-paks af tøjSpar penge på køb af PAKsSe tøjet

Køb babytøj startpakker online

Vi samler kun babytøj startpakker du kan købe på nettet, fordi det gør hele processen en del nemmere. Der er rigtig mange muligheder for at købe babytøj på nettet, vi har samlet alle de webshops der sælger startpakker med babytøj i tabellen herover. Nogle af pakkerne indeholder flere sæt tøj, mens andre kun består af et sæt babytøj.

Herunder kan du læse lidt mere om de webshops vi har nævnt og linket til i tabellen herover. Hver enkelt webshop har deres egen identitet og værdier, og det vil vi gerne gøre dig opmærksom på da du måske foretrækker økologisk, allergivenligt eller billigt babytøj. Så herunder kan du se hvad hver webshop står for.

Vigga – Abonnement på babytøj og ventetøj

Vigga er et nyt Dansk koncept der giver gravide og mødre mulighed for at modtage økologisk ventetøj og babytøj på abonnement. Pakkerne bliver leveret hver måned og er altid tilpasset den størrelse din mave har eller den størrelse din baby har.

Du har mulighed for at sammensætte din pakke blandt mere end 500 forskellige stykker tøj, så du modtager ikke bare en stadardiseret pakke hver måned med ensfarvet kedeligt tøj. Du vælger selv størrelsen på pakken og dermed hvor meget af dit eller babyens tøjforbrug Vigga skal være med til at dække.

Hos Vigga kan du vælge imellem 2 forskellige abonnementspakker med ventetøj og 3 forskellige abonnementspakker med babytøj. Kom igang helt gratis med en prøveperiode på 14 dage.

Parcellet – “Redekassen”

Parcellet Redekassen babytøj startpakke
Eksempel på indhold

Det er Mia der står bag Parcellet som er en webshop der gerne skal give dig en personlig oplevelse. Derfor er der også kort mellem dig og Mia der altid sidder klar til at hjælpe dig med at få en perfekt shoppingoplevelse.

En af de helt store visioner med Parcellet er at gøre det nemt for dig at handle ind til din baby. Der er derfor lanceret et produkt på shoppen der hedder “Redekassen”, som er en startpakke med babytøj og den indeholder alt hvad du får brug for af babytøj.

Redekassen fås i 4 forskellige udgaver der alle er tilpasset forskellige størrelser babytøj. Der er en redekasse med babytøj i størrelserne 0-3 måneder, 3-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. På den måde kan du nemt få tøj til din baby hele det første år.

Svanebutikken.dk – Behageligt og sundt babytøj

Svanebutikken babytøj startpakke
Eksempel på indhold

Bag Svanebutikken.dk står Hanne Østergård. Hun har valgt at lægge et meget personligt præg på sin forretning og står/sidder altid klar til at hjælpe dig på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

For hende er det vigtigt at det babytøj hun sælger er blødt og behageligt på indersiden. Det skal hjælpe babyens krop med at ånde og isolere og så skal det være kunstige stoffer, der kan være med til at genere babyens krop og fremkalde allergier mm. Hun mener at indersiden af tøjet er nøglen til  både dit og dit barns velvære.

Svanebutikken.dk tilbyder 18 forskellige startpakker med babytøj. Alle startpakker kan fås i flere forskellige størrelser og indeholder også forskellige antal tøjdele. Med andre ord kan du købe både små og store startpakker i mange forskellige tøjstørrelser.

ellos – Pris og kvalitet

Ellos babytøj startpakke
Eksempel

Er en stor og langt mere kommerciel virksomhed. Det er en international virksomhed der har forretning i mange lande. Her får du ikke den samme personlige kontakt. Du får til gengæld en webshop der har fokus på kvinden og børn. Med 1,6 millioner kunder om året og mere end 500 brands ved de hvad de laver.

De har fokus på holdbarhed og høj kvalitet i stoffet. Mange af deres babytøj startpakker indeholder kun tøjdele der er lavet af økologisk bomuld. Du kan også få helt almindeligt babytøj i rigtig god kvalitet.

Hos ellos har de 10 startpakker med babytøj. Mange af pakkerne indeholder tøj lavet i økologisk bomuld, men der også babytøj lavet i almindeligt bomuld.

Name it

Name it er et af en af verdens største baby- og børnetøjsmærker. De er eget af Bestseller koncernen der står bag flere andre succesfulde tøjmærker. Det er et kæmpe foretagende og de sælger babytøj i hele verden i deres fysiske butikker, men også på nettet via deres webshop.

Name it har ikke decideret babytøj startpakker, men meget af deres tøj sælges i pak’s af flere styk. Det betyder at du nemt kan sammensætte en kurv i deres webshop med alt det tøj du står og mangler i de rigtige størrelser. Alt det tøj de sælger kan fås i pak’s for at gøre det nemmere for dig. Der er selvfølgelig også en hvis besparelse ved at købe babytøj fra Name it i pak’s af 2, 3 eller flere. Hos Name it finder du mere end 60 af disse pak’s.

Kids-World

Kids World er en helt almindelig børne og baby webshop, der sælger alverdens udstyr, tøj og legetøj. Deres babytøj er fra mange forskellige mærker i forskellig kvalitet. Kids-World har i virkeligheden ikke nogen babytøj startpakker, men til gengæld har de mængderabat på rigtig meget af deres babytøj. Det er noget som ingen andre babytøjs webshops tilbyder og jo mere du køber jo mere spare du.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.