Betal med børnepenge – Børnepengekredit

I et velfærdssamfund som vi har i Danmark modtager alle med børn såkaldte børnepenge hvert kvartal. I virkeligheden hedder den statslige ydelse: Børne- og ungeydelsen og gives til forældre med børn under 18 år der bor i Danmark. Som noget nyt kan du nu betale med børnepenge hos flere webshops.

Børnepengene er tiltænkt en økonomisk hjælp til de mange ekstra udgifter et barn skaber for en familie i form af tøj, mad, personlig pleje, institutioner, elektronik og meget mere. Udbetalingen finder kun sted kvartalsvis, hvilket kan være ærgerligt hvis du står og skal købe noget nu og her, men ikke har pengene til det.

Løsningen på det problem findes heldigvis allerede i det flere webshops er begyndt at tilbyde børnepengekredit, og altså giver dig mulighed for at betale med børnepengene inden du har fået dem udbetalt. Nogle steder kan du endda betale med børnepenge 2 kvartaler frem.

Betal med børnepenge hos disse webshops

For at gøre det nemt for sig har vi herunder lavet en oversigt over de webshops der tilbyder betaling med børnepenge. Du kan se navnet på shoppen, klikke på linket til dem og læse lidt om hvad de sælger af produkter, så du ved om det er her du skal shoppe efter det du mangler.

Børnepengebetaling er nogle steder gratis og hos nogle webshops skal du betale et mindre gebyr for oprettelse af børnepengekreditten. Gebyret kan koste op til 59 kr. hos de webshops du finder herunder, ofte vil det være billigere og en kortere kreditperiode er også lig med et lavere gebyr.

Kreditten gives for det antal måneder, uger og dage der er til næste børnebetaling falder og det betyder at du i nogle tilfælde vil få helt op til 4 måneders kredit. Der er også mulighed for at betale med børnepenge 2 kvartaler frem hos udvalgte webshops og dermed få mere end 6 måneders kredit.

Liste over webshops med børnepengebetaling

 • Kids-World.dk – Her er der tale om en af Danmark efterhånden største webshops med tøj, legetøj og udstyr til babyer og børn. De er især stærke på deres sortiment af sko og tøj.
 • Smartkids.dk –
 • Naturebaby.dk – Webshop med fokus på naturlige produkter til baby, babytøj, babyudstyr og babypleje.
 • Loukrudt
 • Ovellie
 • Mammashop.dk
 • Sovedyret.dk
 • Abeungen
 • Babyshower
 • Ugleunger.dk
 • Tyngdeposen – Et unikt dansk produkt der hjælper med at får din baby el. dit barn til at sove dybere og mere roligt.
 • Luksustrolden

Sneakerkids.dk luksusbaby, Molly og My, GrowingFeet, House of Kids

Her får du børnepengekredit + fri fragt

Der er ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi også har lavet en liste med webshops der udbyder børnepengekredit og fri fragt samtidig.

Her får du børnepengekredit 2 kvartaler frem

Nogle enkelte webshops giver dig mulighed for at vente med børnepengebetalingen til 2 kvartaler frem i tiden. Vælger du at gøre dette skal du bare passe på at du ikke i mellemtiden glemmer at du har brugt beløbet, og derfor bruger det på noget andet.

Betingelser for betaling med børnepenge

Som så meget andet er der en række betingelser for at du overhovedet kan betale med børnepenge. Betingelserne for at du kan betale med de kommende børnepenge er forskellige fra shop til shop. Herunder har jeg forsøgt at lave en liste over nogle af de betingelser der gør sig gældende, den første betingelse gælder dog for alle shops.

 • Du skal betale med dit Dankort el. Visa Dankort i check ud, med andre kort til betalingen blive trukket el. reserveret med det samme.
 • Det samlede beløb du kan købe for med børnepengekredit kan også variere fra shop til shop. Nogle giver dig mulighed for at købe for hele beløbet, mens andre sætter en max. begrænsening på din kurv størrelse.
 • Alle shops trækker børnepengekreditten på den dag børnepengene bliver udbetalt, dvs. den 20. januar, april, juli el. oktober.
 • Det kan være forskelligt hvornår det er muligt at købe med børnepengekredit fra næste kvartal hos de forskellige shops.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.