Angelcare bleposer

Bleposer til blespande (Angelcare, Inkobaby og Sangenic)

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_padding=”-50px|||” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” fb_built=”1″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row padding_mobile=”off” column_padding_mobile=”on” admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” max_width=”780px” custom_margin=”-50px|||” custom_padding=”-50px|||” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”on” width_unit=”on” custom_width_px=”780px” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.0.87″ title_font_size=”32px” title_line_height=”1.5em” title_all_caps=”off” background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”on” parallax_method=”off” parallax_effect=”on” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ hover_enabled=”0″ _i=”1″ _address=”0.0.0.1″]

Fordelen ved en blespand frem for en helt almindelige skraldespand er tydelig. Med de moderne blespande undgår du 100% at lugten fra babyens afføring spreder sig i hjemmet. En blespand fra et af de populære mærker Angelcare, Inkobaby eller Sangenic sørger for at lukke af hver gang man putter en ble ned i.

Ulempen eller en af de store omkostninger ved en moderne blespand, er prisen på en refill af bleposerne. Det er nemlig helt specielle bleposer der skal bruges og de koster en del i de populære babybutikker. Heldigvis er der mange penge at spare på disse bleposer, hvis du køber dem online. Vi har sammenlignet priser på bleposer til Angelcare, Inkobaby og Sangenic blespand, så du ved hvor du skal købe dem i fremtiden.

  1. Se priser på Angelcare bleposer
  2. Se priser på Inkobaby bleposer
  3. Se priser på Sangenic bleposer

Angelcare blespand poser refill

Angelcare refill bleposerAngelcare er en meget populær blespand i Danmark, det er ikke vurderet som den bedste, men der er meget lille forskel på blespand modellerne så Angelcare kan helt sikkert anbefales. Bleposerne til Angelcare producerer de selv, men de er langt dyrere end en universel kopipose man kan købe online.

Bleposerne til Angelcare kommer som en lang sammenfoldet plastiskposecylinder i et rund plastikboks. Farven på posen er blå i originalen, men hvis i kopien. Herunder kan du se en tabel hvor vi har sammenlignet prisen på bleposer til Angelcare blespand.

Bedste tilbud: 3 ruller for 115 kr.

Shop hos Plusshop.dk

Angelcare bleposer pris

Herover anbefaler vi en 3-pak som bedste tilbud, selvom det ikke er billigst. Det er simpelthen fordi at du skal op og købe 12+ blepose refills hos de andre leverandører før det bliver billigere. Herunder kan du sammenligne pris pr. rulle.

ForhandlerPris pr. rulleAntal rullerBestil
Med24 billige bleposer

Inkobaby Weekend

fra 33,081, 6 el. 12KØB
VidaXL billige bleposer

Eget mærke

fra 34,133, 6, 12 el. 24KØB
Den lille prut billige bleposer

Eget mærke

fra 35,006-32KØB
Plusshop.dk billige bleposer

Original

fra 38,333KØB

Inkobaby blespand poser refill

Inkobaby refill bleposerInkobaby blespand har et helt andet design end Angelcare blespanden, men den bruger præcis samme posesystem. Derfor kan du bruge de samme poser til Inkobaby som til Angelcare. Du kan til gengæld ikke få en Inkobaby blespand gratis, som du kan det med Angelcares blespand.

Der ikke meget anderledes information om Inkobaby bleposer, da de minder meget om Angelcare. De originale og kopiposerne fra Inkobaby er hvide og kan også bruges til Angelcare blespand.

Bedste tilbud: 12 ruller for 397 kr.

Shop hos Med24

Inkobaby bleposer pris

ForhandlerPris pr. rulleAntal rullerBestil
Med24 billige bleposer

Inkobaby Simpel One

fra 33,081, 6 el. 12KØB
Med24 billige bleposer

Inkobaby All in one

fra 33,251, 6 el. 12KØB
Med24 billige bleposer

Inkobaby Weekend

fra 36,581, 6 el. 12KØB
DenLillePrut billige bleposer

Eget mærke

fra 39,006-24KØB

Sangenic Simplee blespand poser refill

Sangenic blespand bleposer refillSangenics blespand har fået rigtig gode anmeldelser. Den har et helt andet design end de to andre blespande og posesystemet er derfor også helt anderledes. Det betyder også at man ikke kan bruge de samme bleposer til Sangenic blespanden, det skal man være opmærksom på. Sangenic blespand er også kendt som Tommee Tippee blespand.

Selvom du ikke kan bruge de samme bleposer, kan du stadig være sikker på at finde bleposer til Sangenic Tommee Tippee billigere på nettet end i butikken.

Sangenic bleposer pris

ForhandlerPris pr. rulleAntal rullerBestil
Med24 billige bleposer

Inkobaby til Simplee

fra 33,081, 6 el. 12KØB
Med24 billige bleposer

Inkobaby til TEC

fra 33,251, 6 el. 12KØB
Den lille prut billige bleposer

DenLillePrut til Simplee

fra 35,006-32KØB
Den lille prut billige bleposer

DenLillePrut til TEC

fra 39,006-24KØB
Med24 billige bleposer

Original til TEC

fra 43,161, 3, 6, 12 el. 18KØB
Babyshower billige bleposer

Original til TEC

fra 44,331, 3 12 el. 18KØB
Jollyroom billige bleposer

Original til TEC

fra 59,663 el. 12KØB
Babysam billige bleposer

Original til Simplee

fra 59,663 el. 12KØB
Lekmer.dk billige bleposer

Original til TEC

fra 67,833 el. 6KØB

Har du spørgsmål til bleposer eller blespande, så er du velkommen til at skrive en kommentar herunder. Håber at artiklen har været til nytte for dig og at du nu ved hvor du kan få billige bleposer.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” button_letter_spacing_hover=”0″ _i=”2″ _address=”0.0.0.2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”on” button_letter_spacing__hover=”0″ button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.