Små bøjler til baby og børn

Baby bøjler til babytøj og børnetøj

Bøjler er en ting vi sjældent giver den store kredit i vores hverdag, men vi bruger næsten alle sammen bøjler. Det er praktisk at hænge baby- og børnetøj op på bøjler fordi det er så småt at det er svært at folde. Vi har fundet nogle flotte bøjler til baby- og børnetøj, så du kan have det søde og fine tøj i små størrelser hængende fremme på dit barns værelse.

Tiny Republic velour baby bøjler

Rice sky-formet bøjler til babytøj

Guldfarvet skybøjle

Disse flotte bøjler passer perfekt ind på et hvert barneværelse. De er elegante, guldfarvet og lavet i solidt stål. De er formet som en sky, hvilket er en dejlig og flot form at se på. Det skaber også noget sjov for barnet når det skal se på eller selv hænge og tage tøj fra bøjler.

Bøjler er gode til babytøj og børnetøj i alle størreser. Bøjlerne er fra mærket Rice, og leveres i en pakke med 5 bøjler til en pris på 69,95 kr. Bøjlerne er 30 cm brede.

Hvide bøjler m. stjerne til baby

Hvid bøjle til babytøj

Kids Concept er et yderst populært mærke når man snakker ting til børneværelset. De formår at ramme perfekt ned i målgruppen og det ar de også gjort her med denne flotte og søde hvide bøjle til babytøj og børnetøj i alle størrelser. På bøjlen er der en stjerne i midten, som gør designet helt unikt.

Bøjlen er fra mærket Kids Concept, lavet i træ. Den koster 47,20 kr. pr. stk. og måler 29 cm i længden.

Minitude baby bøjler med dyr

Søde bøjler til børn med dyremotiver, som dit barn også vil elske. Lad vær med at indret dit barns værelse som din stue og sørg for at der er masser af smæk på farverne, formerne og motiverne, hvilket disse baby bøjler kan være en lille del af.

4 stk. baby bøjler for bare 69 kr.

Form Living velour baby bøjler

Metalbøjle fra Sebra

Bøjle til småt tøj

Den flotte og simple metalbøjle til baby- og børnetøj fås i 3 forskellige farver: blå, grå og rosa, så man kan vælge alt efter om man har fået en pige, dreng eller bare gerne vil holde det neutralt. Den er perfekt til at hænge alt slags baby- og børnetøj på, hvis man vil undgå besværet med at folde de små størrelser.

Bøjlerne er fra mærket Sebra og fås i pakker af 3 stk. til 69 kr. Længden på dem er 34 cm.

Rizz Sparrow bøjle i træ

Rizz bøjler til børn og baby

Rizz er et designmærke, der sælger designprodukter til hjemmet i hø kvalitet og flot design. De har lavet deres udgave af en klassisk træbøjle til børn og babyer i et helt unikt design. De er lavet af cedertræ med en kerne af bøg, hvilket giver en flot finnish.

Bøjlerne sælges hos designshoppen Connox i pakker af 3 stk. til en pris på 490 kr. De fås i både en drenge og pige udgave.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.