Fastelavnskostumer til baby

Fastelavnskostumer til baby

Februar måned nærmer sig hastigt og det betyder at de mange fastelavnfester også snart afholdes, hvor der skal slås katten af tønden og man skal klæde sig ud. For børn og babyer er det en helt særlig oplevelse, ikke mindst fordi der er gang i den og fest og farver.

Vil du også deltage i en fastelavnsfest med din baby, selvom om babyen måske ikke kan være så aktiv i “slå katten af tønden”, så har vi her fundet X sjove og søde fastelavnskostumer til din baby. Du kan købe fastelavnskostumer til din baby hos:

Yoda babykostumeYoda Star Wars kostume

Star Wars er endnu engang et kæmpe hit, ikke kun på filmmarkedet, men også inden for alt legetøj. Et Yoda Star Wars kostume vil derfor uden tvivl være sejt at klæde sin baby ud i.

Kostumet er one-size og passer til en baby fra 1-2 år gammel. Det er et officielt produkt i rigtig god kvalitet, med følger der en sej master Yoda kappe med hætte og en grøn hue med spidse øre der forestiller master Yodas ansigt.

Pris: 239,00 kr.

Køb kostume hos Coolstuff


Prinsesse Leia babykostumePrinsesse Leia Star Wars Kostume

Vil du gerne holde dig indenfor Star Wars temaet, men hellere udklæde din baby som den smukke og frygtløse prinsesse Leia, så fås dette kostume også.

Dette prinsesse Leia kostume er også one-size, i en størrelse der passer til et barn på 1-2 år. Med følger der en smuk hvid kjole i rigtig god kvalitet, et bælte til at have om livet og sidst men ikke mindst en flot brun hue, der forestiller prinsesse Leias unikke hårstil.

Pris: 319,00 kr.

Køb kostume hos Coolstuff


Babykostume grisGrise kostume til baby

Helt almindelige bondegårdsdyr er altid nogle af børnenes favoritter, som fx dette grisekostume. Det er et perfekt kostume til baby til den nært forestående fastelavnsfest.

Kostumet er rigtig smart, da det er lavet som et jumpsuit, man nemt kan tage på og af baby. Jumpsuitet er lyserødt med en en hætte på, der både har griseøre og grisetryne og øjne. Hætten kan tages på når festen er på sit højdepunkt og af hvis det bliver for varmt for babyen. Det passer til en baby på 7-12 måneder.

Pris: 119,00 kr.

Køb kostume hos Temashop


Baby pingvinkostumePingvin babykostume

Lad din baby klæde sig ud som en af de prægtige skabninger der holder til på sydpolen, hvor ingen andre vover sig hen for at bo, nemlig pingviner.

Dette er et sødt lille pingvinkostume til en baby i alderen 12-24 måneder. Med følger der nogle store orange pingvinfødder og en kappe i sort og hvid, med et halstørklæde der er rød og hvid-stribet samt en hue i matchende farver. På kappen sidder en hætte med pingvinøjne og pingvinnæb.

Pris: 109,00 kr.

Køb kostume hos Festli


Babykostume koBaby ko-kostume

For at vende tilbage til bondegårdsdyrerne, så findes der også et sødt ko-kostume til babyer. Det er et klassisk sortbroget ko-kostume med flotte sorte pletter og øre og næse som en rigtig ko.

Igen er størrelse på dette kostume til en baby på 7-12 måneder og det er lavet som et jumpsuit så baby hurtigt kan få det af og på, hvis nu der skal skifte en ble. Der sidder en hætte på dette jumpsuit der har øre og horn som en ko har det.

Pris: 119,00 kr.

Køb kostume hos Temashop


Mariehøne kostume babyMariehøne kostume til baby

Nogle insekter forbinder vi med uhyggelige ting, mens der er andre vi ser som søde og smukke. Et af de insekter er mariehønen, som man selvfølgelig kan få som kostume.

Dette mariehønekostume er one-size og passer til en baby på mellem 0-1 år. Med følger der to dele, en kyse med følehorn og en hagesmæk med mariehønens velkendte prikker. Det er et flot og praktisk kostume, da hagesmækken jo også fungere som hagesmæk når der skal spises mad.

Pris: 69,00 kr.

Køb kostume hos Temashop


Kaninkostume babyLille kaninkostume

Fra insekt til husdyr. Mange børn får en kanin som der første husdyr og bliver dermed fascineret af dyret i en tidlig alder.Har du endnu ikke givet din baby en kanin, så kan du glæde dem med dette kaninkostume til fastelavn.

Det er et super sødt kaninkostume i størrelse 90 (ca. 1 år). Det er lavet som et jumpsuit med en dejlig tyk hætte, så man ligner en rigtig lille tyk kanin. På hætten er både lange øre, øjne og en lyserød kaninsnude hvorunder der sidder de velkendte kanin fortænder.

Pris: 219,00 kr.

Køb kostume hos Temashop


Kyllingekostume til babyKyllinge babykostume

Dette kyllingekostumer til babyer fås i størrelse 86 og 98.

Pris: 169,00 kr.

Køb kostume hos Festli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.