Fingeraftryk plakat til barnedåb og fødselsdag

En nyere trend ved store begivenheder som barnedåb, konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage er at have et såkaldt fingeraftrykstræ, hvor gæsterne kan sætte deres fingeraftryk med fingermaling på en plakat el. et udskåret stykke træ, for enden af en gren og skrive deres navn ved fingeraftrykket. Traditionen kaldes også et gæstetræ.

Det giver værterne et meget personligt minde fra en stor begivenhed i deres liv og det vil dermed være foreviget sammen med alle gæsterne i denne helt unikke og personlige plakat. For babyer og børn vil det også være en sjov ting at have fra deres barnedåb el. 1-års fødselsdag, så de kan se alle de mennesker der var med til at fejre dem, når de bliver voksne.

Mange forskellige fingeraftryksplakater

Der findes efterhånden mange forskellige fingeraftryksplakater, hvor det oprindelige design har været et gæstetræ med fingeraftryk sat for enden af grenene, så er der kommet plakater hvor det f.eks. også ligner af fingeraftrykkene forestiller balloner holdt af en elefant. Dertil kommer at det oprindelige design med et træ, fås i mange forskellige udgaver. Herunder kan du se nogle udvalgte fingeraftryk plakater.

Gæstetræ med fingeraftryk

Her ser du et eksempel på et fingeraftrykstræ du kan købe hos Prik og Streg. Denne fingeraftryk plakat fås i både høj format og bred format, samt en række forskellige designs.

Barnedåbstræ til fingertryk fra Mouse & Pen

Dette er en fingeraftryksplakat fra mærket Mouse and Pen, som du kan få hos ModernHouse. Dette gæstetræ egner sig særligt godt til barnedåb, da der er lavet et barnligt udtryk på plakaten. Du kan se alle barnedåbstræer fra Mouse and Pen via knappen herunder.

Fås i forskellige designs og farver.

Fingeraftryk ballon plakat til børnefesten

Herunder er der igen et eksempel på en fingeraftryksplakat fra Prik og Streg. Dette er en plakat der er velegnet til en børnefødselsdag el. en barnedåb, da fingeraftrykkende kommer til at forestille balloner, som det lille dådyr kigger efter. Plakaten fås med forskellige dyr: kanin, sky og ræv.

Andre gæstebogsplakater og gæstetræer til fest

Prik og Streg har også lavet en sjov række af andre fingeraftryksplakater som du kan se herunder. Der er landet andet et Danmarkskort så man kan sætte et fingeraftryk der hvor man kommer fra som gæst, der er en plakat fyldt med hjerter som man kan skrive sit navn i og en lille hilsen, og så er der en elefant plakat man kan bruge som man lyster til fingeraftryk el. tekst.

Fingeraftryksstempel til gæstetræ

Hos Prik og Streg kan du tilkøbe fingeraftryksstempler i rigtig mange farver, så du kan få en flot nuanceret plakat.

Nogle bruger en farve til piger og drenge, mens andre vælger andre løsninger. Man kan f.eks. også have en farve til venner og en til familie, eller en farver til børn og en til voksne. Der er mange måder at skabe en flot farvesammensætning der giver mening på.

Fingermaling til fingeraftryksplakat

Vi har lavet en guide til det bedste fingermaling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.