Gaveideer til baby

Gaver til baby

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ max_width=”800px” use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Babyer kan være svære at købe gaver til, især fordi forældre ofte køber alt det der er nødvendigt og derfor ikke står og mangler noget akut. Det kan også være svært hvis du ikk eselv har en baby og derfor ikke aner hvad sådan en bliver glad for. I dette blogindlæg får du en masse gode ideer! Gaverne egner sig bedst til babyer i alderen 0-3 år.

mit navn er blevet væk børnebogWonderbly – Åh nej! Mit navn er væk!

Wonderbly har specialiseret sig i at lave personlige børnebøger. De laver flere forskellige udgaver blandt andet en fødselsdagsbog og en godnathistorie bog, men den bog de er blevet mest kendt på (og den eneste du kan få på dansk i øjeblikket) er “Åh nej! Mit navn er væk!”. Den bliver lavet personligt med dit barns/babys navn og handler om hvordan en lille dreng el. pige finder sit navn der er blevet væk. På vejen møder barnet alverdens dyr og alle har de et bogstav at give, som til sidst staver hele navnet.

Det er en rigtig od gave til alle forældre og børn og den kan være en succes i mange år, jeg taler af egen erfaring. Som gavegiveren kan du også skrive en lille hilsen i starten af bogen fx sige hvor meget du holder af barnet, hvornår gaven er givet og hvorfor. Det er den perfekte julegave el. fødselsdagsgave der aldrig bliver glemt.

Læs mere

Dialægt – Baby plakat

Måske har du hørt om Dialægt plakater? Det er plakater der samler sjove citater og vendinger som passer på bestemte personer, fx kan man få en far-plakat, en mor-plakat el. en gamer-plakat. Det er dog ingen af dem jeg vil anbefale, selvom mor-plakaten kan være en god babyshower gave, men derimod baby-plakaten fra Dialægt. Det er en god gave fordi den er sjov, flot designet og så er der noget til at hænge på væggene i børneværelset.

På hver plakat er der 9 sjove citater som er oversat fra babysprog til menneskesprog og er man forældre kan man godt grine af den, samtidig med at den giver babyen noget at kigge på inden på værelset. Den fås i lyserød el. blå og det flotte design gør at man sagtens kan være bekendt at have den hængende.

Læs mere

jellycat bamse kaninJellycat bamse

Bamser er virkelig noget babyer knytter sig til fra de er små. Som regel har de en bamse de holder fast i, fordi de kan genkende lugten og sover med den, det gør dem trygge. Udover det er en bamse også bare sjov at lege med og kan sætte liv i fantasien. Derfor er en bamse også en god gave at give til en baby – ofte høre man jo også om bamser der holder hele livet igennem, måske har du selv sådan en bamse?

I øjeblikket er Jellycat bamser meget populære og de kan fås i mange forskellige størrelser og som mange forskellige dyr. Vælg udfra hvilken du synes er sødest eller forhør dig hos forældrene om hvilke dyr og bamser deres barn kan lide i forvejen.

Læs mere

barnets bogBarnets bog

Selvom en barnets bog giver masser af arbejde til forældrene, så skal man huske at det er for barnets skyld, for de vil blive rigtig glade for den når de er store og kan sidde og læse om deres opvækst og se billeder derfra. Hvis barnet skal have den glæde, så er det også mens det er baby at gaven skal gives og jo tidligere jo bedre. Giv den fx som den første julegave til babyen.

Der findes mange forskellige udgaver af barnets bog, fra mange forskellige babymærker. Du kan tage et kig på de forskellige der er ellers vil jeg anbefale Barnets bog fra X men i princippet giver de sig det samme indhold.

Læs mere

wheels bug lille biWheely Bug – lille bi

Disse små “køretøjer” fra Wheely Bug er perfekte til sjov leg, og udvikling af motorik og balance. Wheely Bug har hjul der kan dreje i alle retninger, så barnet kan køre frem og tilbage, og rundt om sig selv. Følehornene hopper rundt på fjedre når den kører, og er også med til at stimulere barnet.

Modellen findes i to størrelser, hvor den lille er velegnet til babyer fra 10 måneder, og den store er til +2 år, og der findes desuden mange andre designs som f. eks. mariehøne, tiger eller mus.

Læs mere

pingvin navnebamseNavnebamse

Denne søde bamse er den perfekte måde at markere en fødsel eller dåb på. Her er mulighed for at skrive navn, dato, vægt og længde, og giver dig et enestående minde fra den store dag. Bamsen fås i flere forskellige dyr, og er en fantastisk gave at give til et par nybagte forældre, som helt sikkert vil blive passet godt på i mange år, da det vil være et minde fra barnets fødsel.

Bamsen måler 40 cm som er en pæn størrelse af en bamse. Der er i alt plads til 4 linjers tekst og du bestemmer selv hvor meget info der skal fremgå af bamsen. Selvom bamsen er helt unik er leveringstiden stadig kun 1-6 dage.

Læs mere

misioo-boldbassinMisioo boldbassin

Boldbassiner fra Misioo er et af de store hits for tiden, og med god grund. Boldbassinet lægger op til mange timers sjov leg, der stimulerer både sanser og motorik. Samtidig gør det pæne og enkle design, at det passer ind i de fleste hjem uden at det bliver for klodset. Så snart barnet kan sidde selv, vil det elske at boltre sig i bassinet, og blive omsluttet af bolde. Også helt små babyer kan have glæde af bassinet, så længe de bliver holdt.

Der er også mulighed for at tilkøbe flere bolde til kun 99 kr. for 50 stk. Det er også rart for forældrene at vide der kan købes nye bolde, da de på et tidspunkt bliver slidt eller forsvinder.

Læs mere

banan bideringOli & Carol bidering banan

Bidelegetøj er uundværlige for enhver baby. Det er vigtigt for barnet at bide og gumle i ting, især når de første tænder begynder at bryde frem. Så hvorfor ikke gøre lidt sjov ud af det?

Denne bidering udformet som en banan er super charmerende i 100% naturlig gummi, som også kan komme med i badekaret, da bakterier ikke kan trænge ind i den. Mange forældre vil synes at det er et sjovt alternativ til de klassiske bideringe.

Læs mere

 

totte rydder op bogTotte-bøger

Bøgerne om Lotte og Totte har fejret 50-års fødselsdag siden de udkom midt i 70’erne, men de holder stadig den dag i dag. Der vil helt sikkert være noget nostalgisk ved at få en Totte-bog i hånden, da rigtig mange forældre idag kender bøgerne fra de selv var børn.

Selvom der er sket meget siden 70’erne, handler bøgerne om så universelle ting, at de stadig er relevante idag, og Gunilla Woldes streg er så ikonisk, at man får glade associationer tilbage til 70’erne, eller bare til man selv var barn. Totte-bøgerne er en sjov og anderledes gave, og et sjovt alternativ til moderne børnebøger. Anbefales fra 2 år.

Læs mere

jaguar-maracasDjeco musik, jaguar maracas

Denne søde rasle er rigtig god til både store og små børn. Babyer vil kunne bruge den som rangle, og holde af den fine rasle-lyd, mens de lidt større børn kan bruge den til at lære om musik og rytme, i selvskab med en voksen. Alt i alt er den et rigtig sjovt og fint alternativ til en klassisk rangle, som der findes så mange af.

Musik og lyde er også en vigtig del af barnets udvikling både motorisk og sanserne. Man går derfor aldrig galt i byen med en gave der kan være med til at skabe musik og lære rytmer med mere til den lille baby.

Læs mere

Har du andre super gode gaveforslag til baby, så må du meget gerne skrive dem i kommentarfeltet herunder. Vi gør også vores for løbende at opdatere artiklen med nye gaveideer til baby, så du altid kan finde en god gave til jul eller den kommende fødselsdag.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.