Gyldendals babypakke

Gyldendal babypakke gratis

Gyldendal tilbyder gennem deres børnebogsklub en gratis babypakke til alle kommende forældre. Når du bestille babypakken kan du vælge mellem 3 forskellige babypakker, der alle indeholder minimum 1 børnebog, men derfra er der ellers forskelligt indhold.

Gyldendal leverer nogle af de bedste bøger til det danske bogmarked og det bærer deres gratis babypakker heldigvis også præg. Med i dem alle finder du minimum 1 fantastisk børnebog. Herunder kan du se hvad du får i Gyldendals babypakke alt efter hvilken du vælger.

OBS! Ved bestilling af Gyldendals gratis babypakke skal du udover velkomsttilbuddet købe 2 bøger til klubpris indenfor det første år. Bemærk, at det kun er bøger til klubpris, der tæller med i medlemsaftalen.

Gyldendal babypakke 1

Herunder kan du se indeholdet i Gyldendals babypakke nummer 1. Babypakken indeholder 3 forskellige bøger der alle henvender sig til børn eller deres forældre og som er udgivet af Gyldendals forlag.

Børnesangbogen: ’52 sange’

I denne børnesangbog der hedder ’52 sange’, får du sjovt nok 52 sangtekster for børn. De er gode som godnatsange og gode til at lære dit barn at synge og lære sproget at kende når det bliver lidt ældre. Uanset om det er denne sangbog eller en anden, så får du og dit barn stor glæde ud af at synge med sangbøger. Du kan se et stort udvalg af de meste populære sangbøger til børn her.

Bogen: ‘Skal vi lege?’

Du får også bogen ‘Skal vi lege?’ med i denne babypakke. Den er mest henvendt til dig som forældre, da den giver gode ideer til lege der er med til at udvikle dit barns styrke, bevægelse og motorik.

Håndbogen: ‘Den lille bog om sprog’

Den tredje og sidste bog du får med i Gyldendals babypakke er ‘Den lille bog om sprog’. Den henvender sig også primært til dig som forældre og giver dig gode råd til hvordan du som forælder kan bidrage til dit barns udvikling af sprog og kommunikation.

Gyldendal babypakke 2

Herunder kan du se indeholdet i Gyldendals babypakke nummer 2. Den anden babypakke fra Gyldendal indeholder også en børnebog, men derudover indeholder den et tæppe og en gave.

Bønesangbogen: ’52 sange’

Her får du også den dejlige sangbog for børn ’52 sange’, som indeholder 52 sange du kan synge for dit barn når han/hun er lille og synge sammen med dit barn når det bliver ældre.

Blødt Babytæppe

Gyldendals babytæppe

Gyldendals eget produceret babytæppe i en lækker blød kvalitet er også en del babypakke nummer 2. Tæppet er sort på den ene side og turkis på den anden side, men gyldendals storke-logo som tryk på tæppet.

Lamaze gave

Lamaze er stimulerende legetøj til de helt små børn. I denne babypakke for du også en sjov og stimulerende lamaze gave med. Den kan hænges over din babys aktivitettæppe og være med til at stimulere babyens sanser endnu mere.

Gyldendal babypakke 3

Herunder kan du se indeholdet i Gyldendals babypakke nummer 3. Der indeholder 2 bøger og bamse til babyen.

Børnebogen: ‘Puttemus’

I denne pakke får du blandt andet denne fremragende godnathistorie til dine børn. I bogen kommer man igennem alle følelserne indtil det til sidst er tid til at blive puttet. Bogen indeholder flotte illustrationer af alle de dyr og den lille pige der er med i bogen.

Jellycat Puttemus bamse

Dette er i sandhed babypakken der skal hjælpe dig med at putte dit barn. Udover den gode godnathistorie ‘Puttemus’ får du også en puttebamse med fra mærket Jellycat. Den er ikke stor, men utrolig blød og derfor dejlig at blive puttet med.

Håndbogen: ‘Den lille bog om sprog’

Sidst men ikke mindst er der en lille hjælpende hånd til dig som forældre. Det er en bog om hvordan du hjælper dit barn til at udvikle nyt sprog. Det er en slags håndbog der indeholder de vigtigste ting du skal vide for at stimulere dit barns sprog.

Nu ved du hvilke 3 babypakker du kan få fra Gyldendals Børnebogklub. Samtidig med du bestiller din babypakke fra Gyldendal til 0 kr. bliver du medlem af Gyldendals Børnebogklub helt gratis, hvor du fremover vil have mulighed for at købe billige børnebøger før alle andre. For at modtage pakken skal du betale et gebyr på 39 kr. for porto.

Om Gyldendals Børnebogklub

Medlemsblad

Gyldendals Børnbogklub er en tilbudsklub for børn og deres forældre. Hver måned er der et nyt helt unikt tilbud på en helt ny børnebog, som du selv kan vælge om du vil benytte dig af. Udover det er der altid mulighed for at vælge mellem et have af andre børnebøger til eksklusive priser for børn op til 14 år, samt et masse bøger om det er blive og være forældre.

Du modtager også helt kvit og frit et gratis medlemsblad fra børnebogklubben, der indeholder en masse spændende interviews og nyheder indenfor børnebogsverdenen.

Bestiller du en af de gratis babypakker fra Gyldendals Børnebogklub, bliver du også medlem af Børnebogklubben, men det er helt gratis og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.