HappyHello anmeldelse og erfaringer

HappyHello anmeldelse – Erfaringer med HappyHello babykuffert

Lige nu anbefaler vi i stedet babypakken det bliver leveret månedligt fra Littleunbox, men husk at der også stadig er en del gratis babypakker at bestille i butikker og supermarkeder.

HappyHello er en helt unik babykuffert, hvor du hver måned modtager en fed babykuffert med 4-6 ting til mor og baby. Jeg bestilte babykufferten for 6 måneder siden kort før min kæreste skulle føde og nu vil jeg gerne dele de erfaringer vi har haft med HappyHello.

Erfaringer med HappyHello

I denne anmeldelse af HappyHello kommer jeg ind på de mange forskellige ting du kan med HappyHello og hvilke gode og dårlige oplevelser vi har haft med levering af pakken hver måned. Jeg har delt anmeldelsen op i flere elementer og anmelder dem hver for sig på en skala fra 1-5.

–> Hop direkte til samlet vurdering

HappyHello kufferten – godt og relevant indhold!

HappyHello er mere end bare en kuffert ud modtager hver måned, det er et helt univers af fordele til mødre og børn. Derfor ligger der meget mere i denne anmeldelse end bare en anmeldelse af indholdet i babykufferten. Jeg vil dog starte med en anmeldelse af deres HappyHello kuffert.

De reklamere med at babykufferten bliver sammensat af eksperter (pædagoger, ergoterapeuter ol.), så indholdet passer til barnets udvikling, og det lever de også op til. Ser man fx på babyens tigerspring, passer indholdet af kufferterne godt med de tigerspring babyen laver i løbet af det første 1,5 år. Legetøjet i kuffertene passer til babyens udvikling, så den forstår hvad den kan bruge netop det til.

I kufferten er der også altid en lille ting til mødrende eller familien generelt og af og til har den gave været lidt skuffende, til tider overflødig og ubrugelig. Det ændre dog ikke på at det babykufferten indeholder til babyen er rigtig godt.

Vurdering: 4 ud af 5

DIY kuffert – spar massere af penge!

Som noget nyt, siden vi startede med at modtage kufferten, er det blevet muligt helt selv af bestemme hvad du vil modtage i din babykuffert hver måned. Med andre ord kan du nu vælge blandt et stort lager af forskellige produkter, som fås til langt under normalprisen i butikkerne.

Heldigvis kan man veksle mellem selv at lave sin HappyHello babykuffert og få HappyHello til at lave den. Det betyder at du kan prøve begge dele, men hvis du glemmer selv at sammensætte den, får du den HappyHello laver som er tilpasset barnets udvikling.

Gør-det-selv kufferten gør det muligt at vælge produkter du står og mangler, eller produkter der kan bruges som gaver til din baby, hvis han/hun fx har fødselsdag eller det er jul, og du spare en masse penge på disse produkter, som nærmest kan fås til indkøbspris.

Vurdering: 5 ud af 5

Andre gode og relevante fordele

Som abonnent får man ud over babykufferten og muligheden for at købe meget billige produkter også en række andre fordele. Det kan være gode fordele, men det kommer helt an på hvor i udviklingsstadiet babyen er, og hvordan du personligt vurdere værdien af disse fordele.

Du får disse fordele:

  • Happydeal
  • Gratis Minbio i 1 måned

Happydeal

Happydeal er et ekstra godt tilbud på en lækker gave til mor. Hver måned er der en ny Happydeal hos HappyHello og ønsker man at modtage den trykker man bare bestil og så bliver den sendt med ens HappyHello kuffert. Mn kæreste har endnu ikke benyttet sig af en Happydeal, da produktet ikke har været noget for hende eller det har været for dyrt i forhold privatøkonomien.

Minbio

Minbio er en streamingtjeneste for børn. De har et stort udvalg af populære film og serier for børn, fx Bølle Bob, Rasmus Klump og Byggemand Bob. Som HappyHello får du en hel måned gratis, hvor man normalt kun få 14 dage gratis. Derefter fortsætter abonnement til 49 kr/md.

Jeg synes ikke de ekstra fordele er noget udpræget særligt, og derfor trækker det heller ikke synderligt meget op i min anmeldelse, men man får da trods alt nogle ekstra fordele.

Vurdering: 3 ud af 4

Pris på babykufferten

Den sidste ting jeg har vurderet babykufferten ud fra er prisen på den. Der er forskellige måder man kan sammensætte sit abonnement og kuffert på, og derfor kan prisen også variere. Der er 4 forskellige abonnementer du kan tegne fra start af.

  1. 87 kr./md. (binding i 12 måneder)
  2. 97 kr./md. (binding i 6 måneder)
  3. 107 kr./md. (binding i 3 måneder)
  4. 117 kr./md. (binding i 1 måneder)

Jeg har tegnet abonnementet i 12 måneder til en pris på 87 kr. måneden og det vil jeg også anbefale andre gøre, hvis man ønsker at få den fulde oplevelse af babykufferten. Med den fulde oplevelse mener jeg at man kan opleve at de produkter der er i kufferten passer rigtig godt til den måde babyen udvikler sig på, og man ser glæden ens barn har ved at lege med legetøj det kan finde ud af.

Jeg synes 87 kr. er en lille pris at give om måneden for at få adgang til så gode tilbud og babykufferten., derimod synes jeg også værdien af HappyHello falder når man kommer over de 100 kr./md. Er du ny hos HappyHello kan du prøve den første måned for bare 19 kr. og har dermed mulighed for at undersøge hvad det er inden du hopper ombord.

Vurdering: 4 ud af 5

HappyHello unboxing

Hvis du stadig er i tvivl om en HappyHello kuffert er noget for dig, så har jeg her lavet en unboxing af en af de mange babykufferter vi allerede har modtaget. Under videoen kan du ligeledes se billeder af nogle af de produkter vi har fået i babypakken.

Videoen kommer snart!

Konklusion på anmeldelsen af HappyHello

Samlet vurdering: 4 ud af 5

Jeg synes HappyHello er et rigtig godt produkt. Med det sagt kan man altså sagtens undvære produktet, da det ikke dækker et reelt behov. Men er du ligesom min kæreste og jeg, der godt kan lide at få en lille glædelig overraskelse hver måned, så er HappyHello det værd.

Er du stadig lidt i tvivl om HappyHello er noget for dig, så kan du altså prøve det for bare 19 kr. i en måned.

Det er et produkt for gadget-faren og moren der godt kan lide at forkæle sig selv og sit barn. Indholdet af babykufferten er rigtig godt og i god kvalitet og alle de tilbud man kan sammensætte sin egen kuffert af, er helt ekstraordinært gode. På mange af produkterne spare du over 50% i forhold til i butikken.

Det var min anmeldelse af HappyHello, hvis du selv har erfaringer med HappyHello eller spørgsmål til deres service, så skriv endelig i kommentarfeltet herunder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.