HappyHello babypakke

HappyHello babypakke

Vi anbefaler i øjeblikket babypakke Littleunbox der hver måned levere nye gode ting til baby og mor. Du kan også tage et kig på alle de gratis babypakker du kan bestille.

HappyHello er en babypakke du kan vælge at abonnere på fra du er 3 måneder inde i graviditeten, til dit barn fylder 6 år. HappyHello babypakken indeholder nye ting hver måned, som er tilpasset til din baby’s alder og behov lige nu. Babypakken indeholder fra 4-6 produkter hver måned, som kan være goodies til moren, babytilbehør eller babylegetøj der er med til at stimulere og udvikle barnet.

For at få HappyHello babypakken skal du tilmelde dig et abonnement hos HappyHello. Du kan binde dig i enten 1, 3, 6 eller 12 måneder ad gangen alt efter hvor længe du ønsker at drage nytte af fordelene. Jo længere du binder dig jo billigere bliver abonnementet. Med abonnementet får du så mulighed for at bestille en babypakke hver måned, men du får også en masse eksklusive tilbud på babylegetøj og babyudstyr mm. Du kan læse mere om alle de fordele du får som medlem af HappyHello.

Om HappyHello

HappyHello er et koncept startet af uddannede og erfarne pædagoger, der har arbejdet med børn i mange år. De ved hvad det kræver at være mor og tage sig af et lille barn og de ved også hvad der skal til for at du barnet udfordre og udvikler sig gennem leg.

Det er ud fra disse erfaringer at babykufferten er sammensat, så når du hver måned modtager din babypakke så er den fyldt med babytilbehør og babylegetøj der er med til at udvikle din baby’s sprog, motorik, indlæring, koordination og meget mere. Det kan også være den indeholder nogle ting der er med til at gøre jobbet som mor nemmere.

Fordele som HappyHello medlem

Udover den babypakke du modtager hver måned får du også en lang række andre fordele som HappyHello medlem. Det er fordele som giver dig gratis ting, store besparelser, ekstra forkælelse til mor og et gratis førstehjælpskursus om småbørn. Du kan læse mere om alle fordelene herunder.

Happydeal

Som abonnent får du en ny Happydeal hver måned du har et aktivt abonnement. En Happydeal giver dig muligheden for at købe et udvalgt baby-/børneprodukt til indkøbsprisen. Det vil sige at du får varen til samme pris som virksomheden køber den til fra deres leverandør. Det er yderst sjældent man har mulighed for dette og det er derfor et super tilbud du får oveni babypakken. Selve produktet du har mulighed for at få til indkøbspris, kan købes hos en af deres samarbejdspartnere og det er et nyt produkt hver måned.

Rabataftaler

Når man får en lille ny er der rigtig meget der skal indkøbes, fordi det ikke er noget man har liggende med mindre det er nummer to i rækken. Det gælder derfor om at finde alle de rabatter og gratis ting man kan få. Hvis du abonnere på HappyHello får du også en masse gode rabataftaler hos HappyHello’s faste samarbejdspartnere. Du kan dermed spare massere af penge på babyudstyr, babytøj og legetøj.

Min Bio gratis

I vore dage bliver de fleste film og serier set via streamingtjenester og især børnefilm og børneserier har haft en tilbagegang på TV. Derfor er der blandt andet poppet en tjeneste som Min Bio op der har samlet alle de bedste børnefilm og børneserier som er populære lige nu. Som abonnent på

Månedlig gave til mor

Den sidste ting du får med når du abonnere på HappyHello babypakken, er en månedlig gave til mor (dig selv). Den månedlige gave til mor bliver leveret sammen med HappyHello babykufferten og det kan være alt fra lidt forkælelse til mor til nogle praktiske ting i forhold til babyen.

Samarbejdspartnere

De ting der er i babykufferten fra HappyHello kommer fra et stærkt samarbejde med nogle af Danmarks største baby- og børneforretninger. Det er fra disse forretninger at indholdet kommer og de er med til at gøre HappyHello til det det er i dag. Se nogle af samarbejdspartnerne herunder.

HappyHello priser

HappyHello er en abonnementsservice, men kun et abonnement. Prisen på abonnementet variere dog alt efter hvor mange måneder du køber ad gangen, jo flere jo billigere. Herunder kan du sammenligne de forskellige måder du kan abonnere på tjenesten på.

+ Rabataftaler

+ Morgave

+ Happydeal

+ Gratis Min Bio

+ Billigste pris

+ Fuldt forløb

+ Førstehjælpskursus

+ Rabataftaler

+ Morgave

+ Happydeal

+ Gratis Min Bio

– Billigste pris

– Fuldt forløb

– Førstehjælpskursus

+ Rabataftaler

+ Morgave

+ Happydeal

+ Gratis Min Bio

– Billigste pris

– Fuldt forløb

– Førstehjælpskursus

+ Rabataftaler

+ Morgave

+ Happydeal

+ Gratis Min Bio

– Billigste pris

– Fuldt forløb

– Førstehjælpskursus

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.