Hvad er gravid massage?

Gravid massage el. graviditetsmassage er massage målrettet gravide. Man kan ikke massere på samme måde når der er tale om gravide, som man går under normale omstændigheder og det skal massøren være klarover.

Det er derfor vigtigt at du bestiller massage hos en massør der tilbyder massage under navnet gravidmassage, da du så ved at de har fokus på det under massagens udførelse og de ved hvor du kan og hvor det er vigtigst at massere på gravide der helt naturligt har en krop der bliver belastet ekstra over de næste 40 uger.

Hvornår må man få massage som gravid?

Det er forskelligt alt efter hvor man læser om det henne og hvem kilden er, nogle siger man ikke må få massage før uge 10 og andre siger man ikke må få det efter uge 30. Du har sikkert også hørt diverse anbefalinger fra bekendte osv.

Der er dog som udgangspunkt ikke noget galt i at få massage som gravid fra det øjeblik du er gravid til du skal føde. Det vigtige er at gravid massagen tilpasses din situation og dine behov og hensyn som gravid. Gør den det, så er der ikke noget i vejen for at du ikke kan få gravid massage.

Hvor må man ikke massere gravide?

Der skal ikke masseres direkte på maven el. barnet. Som udgangspunkt er det bedst at få massage de steder du er øm, og når man er gravid vil det oftest være lænd, ryg og skuldre evt. bækken og balder også, hvor det især kan være slemt hvis man har bækkenløsning.

Hvordan massere man en gravid?

Gravide masseres på samme måde som andre, den eneste umiddelbare forskel er at gravide ligger på en briks med et hul til maven.

Derudover ligger forskellen i de steder der bliver masseret og er fokus på.

Hvornår må man lave rebozo?

Rebozo er en anden form for massage til gravide, men den kan også bruges på ikke gravide. Det er en massageform hvor man bruger et tørklæde til at massere og løsne omkring mave, lænd og ryg på den gravide.

Det er en massageform til gravide der oprindeligt stammer fra Mexico, men som efterhånden er ved at blive udbredt til hele verdenen og vinder mere og mere frem blandt jordmødre og Doula’er.

Er du gravid kan det kun anbefales at du får gravidmassage hvis du oplever ømhed i kroppen. Det er super rart at få i en periode af livet der ellers kan være hård mod dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.