Hvilken rejseseng er bedst

Hvilken rejseseng er bedst?

En rejseseng el. weekendseng til baby er noget de fleste får brug for på et eller andet tidspunkt når barnet som lille skal sove ude af huset. Det kan være i skal på sommerhusferie el. en overnatning hos bedsteforældrene, uanset hvad er rejsesengen det bedste valg i sådan en situation.

Hvilke rejseseng skal man vælge?

Der er rigtig rigtig mange rejse senge at vælge imellem, hvilket ikke gør det nemt at vælge den rigtige. Der er nogle spørgsmål man bør stille sig selv inden man tager valget, som er afgørende for hvilken rejseseng man skal vælge:

 • Hvad er vores budget?
 • Hvor ofte skal vi bruge en rejseseng?
 • Hvilke situationer skal vi bruge en rejseseng i?

Budgettet er selvfølgelig altid afgørende for hvilken rejseseng man kan vælge, men prøv at sætte et udgangspunkt og giv lidt line med et +/- hvis den rigtige nu koster lidt mere. Hvor ofte i forventer at skulle bruge rejsesengen er også afgørende for prisen i bør betale. Hvis det er 1-2 uger om året, så skal i nok bare købe en af de billigere modeller.

Sidst bør du tænke på om du skal bruge rejsesengen indendørs el. udendørs og på længere ferier langt væk el. kortere ferier tæt på. Der findes rejsesenge til alle formål, nogle vejer lidt og er bedst til camping og charterferier, andre vejer mere, er billigere og bedre indendørs. Du kan få hjælp til at vælge den rigtige seng ved at læse denne rejseseng test, der tager dig i hånden og forklare om forskellige mærker og modeller.

Hvordan slår man en rejseseng op?

Typisk er en rejseseng meget simpel at slå op, men har du prøvet det før, ved du også at det kan drille både at folde den op og folde den sammen. En klassisk rejseseng slås op på denne måde:

 1. Skub midten halvvejs mod gulvet.
 2. Lås stængerne sammen på alle fire kanter.
 3. Skub midten helt ned mod gulvet, uden nogle af de fire kantstænger falder sammen.
 4. Placer bunden og madrassen nede i rejsesengen.

Du bør til hver en tid følge den medfølgende manual, når du skal slå rejsengen op første gang da der kan være forskel på hvordan det gøre.

Hvordan slår man en rejseseng sammen?

Når du skal slå en rejseseng sammen minder det meget om når du folder en rejseseng ud. En klassisk rejseseng slås sammen på følgende måde:

 1. Tag bund og madras op ad sengen.
 2. Løft midten halvvejs op.
 3. Klik kantstængerne op og lad dem falde sammen.
 4. Skub alle hjørne ind mod midten uden at kantstængeren låser sig.
 5. Voila! Sammenfoldet rejseseng.

Hvor længe kan man bruge en rejseseng?

Hvornår er din baby for gammel til at bruge en rejseseng? Svaret på dette er når barnet vokser sig længere end sengen er, så der ikke længere er plads.

Virkeligheden kan dog godt være en anden. Det kan godt være at dit barn er klar til at sove i en anden seng el. på en madras når i er på ferie allerede fra en tidligere alder, og så kan i være foruden at slæbe den med. En god tommelfingerregel er at i kan bruge rejsesengen til i udskifter tremmesengen med en juniorseng i hjemmet, en rejseseng har nemlig typisk samme størrelse som en tremmeseng.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.