bedside crib hvor længe

Hvor længe kan baby sove i en bedside crib?

En bedside crib er meget trendende indenfor babyudstyr og med god grund. Det er en måde at sove tættere på sin baby og samtidig få mere og bedre søvn selv i løbet af babyens første leveår.

En bedside crib er en lille seng der kan stå ved siden af mors og fars seng i sammen højde som sengen er, men det unikke ved en bedside crib er at siden ind mos mor/far er åben, mens resten af tremmesengen er med gelænder. Det betyder at du som mor hurtigt kan tage din baby ind til dig og amme barnet om natten, uden selv at skulle stå op og dermed får i begge en mere tryg og god søvn.

Bedside crib alder

Hvilken alder egner sig bedst til en bedside crib? En bedside crib er bedst at bruge fra din baby er helt lille og så ellers så længe baby sover godt i den og det ikke er forstyrrende for jeres søvn. Du kan altså bruge en bedside crib fra dit barn er 0 måneder gammelt.

Det kan kun anbefales at bruge en bedside crib, som er en god mulighed for at sove sammen med sin baby, men samtidig holde den afstand som også anbefales hvis man samsover. Derudover så giver det dig tryghed at vis dit barn er lige ved siden af dig, og baby får også tryghed af at vide du er lige ved siden af.

Bedside crib – hvor længe?

Spørgsmålet er så hvor længe du skal blive ved med at have dit barn sovende i en bedside crib? Det giver nemlig rigtig god mening at bruge det, men kun så længe det er gavnligt for jer begge. Det vil sige at i helst ikke skal blive forstyrret af hinanden og dermed få en dårligere nattesøvn. Men det afhænger også meget af hvilken bedside crib du vælger, for de er meget forskellige i størrelserne – og selvfølgelig af hvor hurtigt din baby vokser.

Typisk kan du bruge en bedside crib til dit barn er 6-12 måneder gammelt, hvorefter det vil være for stort og i stand til at kravle ud over gelænderet på en sideseng.

Bedste bedside crib

Hvis du gerne vil have en bedside crib er der mange muligheder at vælge imellem og hvilken er den bedste? Det kommer an på dine behov og den seng den skal passe til, men typisk bliver disse sidesenge fremhævet:

  • Babyday
  • Moweo
  • Chicco
  • Babydan
  • Leander
  • Troll

Det kan selvfølgelig være svært at vælge ud fra bare denne liste, derfor vil jeg anbefale at du læser mere om alle disse bedside cribs og finder ud af hvilken der passer bedst til dine behov og ønsker.

Det er også værd at nævne at en bedside crib ikke er helt billig og det kan være et godt julegaveønske eller fødselsønsker fra bedsteforældre eller anden tæt familie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.