hvor mange børn for man tilskud til

Hvor mange børn får man tilskud til?

Der er ikke nogen begrænsning på hvor mange børn du kan få tilskud til. Børnepenge el. børne- og ungeydelsen er for alle der får børn, og lader sig ikke begrænse af antallet af børn.

Hvad skal børne- og ungeydelse gå til?

Der er ikke nogle regler for hvad børne- og ungeydelsen skal gå til. Når du har fået pengene kan du sådan set bruge dem på hvad som helst, men ideen er selvfølgelig at du skal bruge dem til dit barn.

I realiteten kan det heller ikke undgås at du bruger dem til dit barn, for med det beløb du hver måned bruge på bleer, tøj, udstyr, mad, institution osv. så kommer du uanset hvad til at overstige det beløb som børne- og ungeydelsen er på.

Det smarte ved børnepengene er at du hos mange webshops kan få såkaldt børnepengekredit og vente med at betale for din ordre til børnepenge tikker ind på din konto næste gang.

Er børnepenge for- el. bagudbetalt?

Børnepenge er forudbetalt for hvert kvartal, men udbetales først første kvartal efter barnets fødsel. Ungeydelsen som start i 15-års alderen betales forud hver måned, og ikke hvert kvartal ligesom børnepenge. Det skifter først over til ungeydelse i kvartalet efter barnets 15-års fødselsdag.

Hvem udbetaler børne- og ungeydelse?

Det er udbetaling Danmark der udbetaler børne- og ungeydelsen, ligesom de udbetaler stort set alle andre offentlige ydelser i landet.

Hvem udbetales ydelsen til – mor el. far?

Fra 1. januar 2022 ændres udbetalingsreglerne så mor og far får en halvdel hver udbetalt. Det gælder selvfølgelig kun for samboende forældre. Før i tiden blev ydelsen som udgangspunkt altid ubetalt til mor, hvis mor og barn havde samme adresse.

Hvem får børnepenge ved skilsmisse?

Bliver i skilt og har forskellig adresse kan børnepengene godt blive udbetalt til kun den ene forældre.

Et i skilt eller flyttet fra hinanden før den 19. oktober 2021, så bliver pengene fortsat udbetalt som de plejer, til den ene forældre. Er i skilt eller flyttet fra hinanden den 19. oktober el. senere modtager i halvdelen af børnepengene hver især.

Er i skilt og har den ene forældre kun forældremyndighed, bliver hele børne- og ungeydelsen betalt til denne forældre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.