IKEA babypakke

IKEA er et af Danmarks største varehuse indenfor indretning af hjemmet. De har alt hvad man skal bruge til komplet indretning af et hjem inkl. alt hvad der skal bruges til børneværelset og babyen. De har altså også mange ting til baby og kommende forældre.

Har IKEA en gratis babypakke?

Desværre har IKEA ikke en gratis babypakke, så du kan ikke afhente noget gratis til din baby inden den bliver født. Se til gengæld alle de andre gratis babypakker du kan afhente el. få tilsendt.

Du kan til gengæld få en masse billige møbler, såsom puslekommoder el. et puslebord, bamser, ting til den personlige pleje, babylegetøj og meget mere. Derudover kan du melde dig gratis ind i det der hedder IKEA Family og opnå endnu større besparelser på mange ting til familien.

Det kan godt være at du ikke kan få en gratis babypakke, men du kan få en komplet startpakke til når baby ankommer og skal have babyseng, pusleplads, legetøj osv.

Hvad er IKEA Family?

IKEA Family er IKEAs kundeklub der er helt gratis at blive medlem af. Som medlem får du adgang til nogle helt unikke fordele, rabatter og arrangementer i IKEAs varehuse. Du kan melde dig ind på deres hjemmeside allerede i dag, det gør du lige her, hvor du også kan læse meget mere om alle fordelene, men du kan også se et par af dem i listen herunder:

  • Medlemstilbud på møbler og boligtilbehør
  • Gratis arrangementer og workshops
  • Kaffe eller te i IKEA Restauranten til kun 5,-
  • Medlemspriser på udvalgte retter i IKEA Restauranten
  • Tak-for-dig-gaver og overraskelser
  • Vær med til at støtte Røde Kors helt automatisk, hver gang du foretager et køb

Det kan bestemt anbefales at blive IKEA Family medlem, da det er gratis, også selvom du kun kommer i deres varehuse en gang om året.

Historien om IKEA

IKEA blev startet af en svensk snedker tilbage i 1943 der solgte ting via postordre. Siden da er det gået rivende stærkt og de er nu verdensførende indenfor ting til boligindretning.

Fra starten af har det været en mission at levere gør-det-selv møbler og samlesæt til forbrugeren, for at gøre det nemmere og billigere at få nye møbler til hjemmet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.