Libero Klubben babypakke

Libero Klubben babypakke – Gratis startpakke med bleer

Babypakken fra Libero har i en periode været lukket ned, men nu kan du igen tilmelde dig Libero Klubben og få en gratis velkomstpakke, som du kan læse meget mere om herunder. masse gratis fordele og gode rabatter. Du kan også se de andre babypakker der stadig er aktive og bestille dem.

Libero er et af de mest kendte og mest brugte blemærker i Danmark. Hele Liberos forretning er bygget op omkring babyer og børns tidlige alder. For at hjælpe dig og din familie godt igang med tilværelsen har de lavet Libero Klubben, som er et sted hvor du kan samle din familie og få gode råd og tilbud med på vejen.

Som nyt medlem af Libero Klubben kan du få en gratis prøvepakke, på Liberos egen populære “Touch”-serie, som er en bleserie med ekstra bløde og ekstra sugende bleer, samt et par andre produkter fra Libero. Læs mere om babypakkens indhold herunder og se hvordan du bestille den.

Libero prøvepakkens indhold

Prøvepakken indeholder to blestørrelser fra deres populære touch kollektion. Du får Libero Touch 1 og Libero Touch 2, som er de to mindste størrelser, altså kan du bruge dem fra baby er helt lille og undgår udgiften til bleer til at starte med. Derudover får du også en række andre produkter du kan se i listen herunder.

Liste over indhold:

 • Libero sommerfugl, 1. stk.
 • Libero Touch str. 1, 1. stk.
 • Libero Touch str. 2, 1 stk.
 • Libero Wet wipes rejsepakke 1.stk.
 • En prøve på intimvask fra Libresse.
Billede af indholdet i babypakken.

Udover at få en gratis prøvepakke på bleer og diverse, bliver du også medlem af Libero klubben hvor du får en masse gode råd, mulighed for at dele ting privat med familiemedlemmer og gode tilbud på ting til babyer og børn.

Bestilling af Liberos startpakke

Du kan bestille Liberos babystartpakke online og afhente den i din lokale Bilka, Føtex, Kvickly eller SuperBrugsen forretning. Sådan bestiller du Liberos prøvepakke:

 1. Gå til Libero.dk og tilmeld dig Libero Klubben.
 2. Indenfor 24 timer efter tilmelding modtager du en SMS med en kupon.
 3. Medbring denne SMS/kupon til din nærmeste Bilka, Føtex, Kvickly el. SuperBrugsen forretning, og fremvis den til personalet, hvorefter du kan tage prøvepakken gratis med ud af butikken.

Betingelser

Der er enkelte betingelser der skal opfyldes, før du kan bestille prøvepakken fra Libero.

 • Den kan kun bestilles 1 gang pr. medlem af Libero Klubben.
 • Din baby må max. være 1 måned gammel, da bleerne passer til babyen fra den er helt lille.
 • Du acceptere at du samtidig tilmelder dig Libero Klubben og modtager tilbud derfra.

4 Comments

 1. Mette
 2. Ofelia
 3. Kateryna
  • LasseKH

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.