Lidl babypakke gratis

Hos Lidl kan du få en babypakke helt gratis. Den indeholder 4 basale ting alle forældre får brug for når de har fået en baby. Pakken kan nemt bestilles på en unik landingsside Lidl har laver, hvor du bare skal udfylde en formular. Herunder kan du se læse mere om Lidl’s babypakke og se billeder af den og indholdet.

Lidl babypakke indhold

Som nævnt indeholder babypakken 4 meget basale ting, som du nok skal få brug for. Herunder kan du læse om de 4 ting du får i babypakken, samt se nogle billeder taget af en af babypakkerne.

Bleer

Alle nybagte forældre har brug for bleer i massevis. En baby skal have skiftet ble flere gange om dagen og den har brug for det i løbet af de første ca. 2 år efter den er født. Kan man derfor få nogle bleer gratis, skal man takke ja til det.

Bodystocking

Du får også en bodystocking med i pakken. Den er lavet i 100% økologisk bomuld, så din baby ikke får nogle allergiske reaktioner af den. Bodystockings får du brug for massere af med en lille ny, da det bliver deres primære beklædning de første par år.

Vådeservietter

Hver gang du skal skifte ble får du brug får vådeservietter og dem får du brugt massere af. Denne babypakke indeholder også en gratis pakke vådservietter. Det er vigtigt at dit barn bliver vasket ordenligt når du skifter ble for at undgå infektioner. Vådservietterne er er lavet til sensitiv hud og indeholder ikke skadelige kemikalier.

Taske

Sidst men ikke mindst får du en taske med lavet i 100% bomuld ligesom den bodystocking du får med. Tasken kan bruges til at transportere babysager med rundt eller du kan vælge at bruge den som indkøbsnet eller noget helt tredje.

Bestilling af Lidl babypakke

Bestillingen af Lidl’s babypakke er meget lige til. Du kan skal besøge deres hjemmeside lidltoujours.dk og udfylde formularen. Toujours er navnet på det babymærke de føre i Lidl og de laver alt indenfor babypleje, bleer, sutter, vådservietter mm. Vælger du at handle dine babyting i Lidl er det et mærke du kommer til at stifte bekendtskab med, men først kan du prøve deres gratis babypakke.

 1. Gå til Lidl.dk.
 2. Udfyld formularen og vælg den butik du vil afhente babypakken i.
 3. Udskriv bestillingsbekræftelsen du modtager via mail, den skal medbringes når du henter babypakken.
 4. Afhent babypakken i din Lidl butik.

Når du skal hente din babypakke skal du være opmærksom på at butikken kan have udtømt lager. Det skyldes at babypakkerne blive leveret ud til butikkerne i et bestemt antal adgangen alt efter hvor mange der bestiller butikken. De får dem dog altid igen, men de anbefaler at du henter dem hurtigt efter bestilling for at være sikker på at den er der når du kommer.

Betingelser

Som altid når man bestiller noget online, om end det er gratis eller ej, er der nogle betingelser du skal være opmærksom på.

 • Dit barn må højst være 6 måneder gammel. Er det ældre kan du ikke bestille babypakken fra Lidl.
 • Du kan kun bestille én babypakke pr. husstand.
 • Varerne i babypakken kan ikke ombyttes til andre varer eller veksles til penge.

Om Lidl

Og så lidt om Lidl som leverer babypakke til dig helt gratis.

Lidl er oprindeligt en tysk discountkæde der er kommet til Danmark i løbet af de seneste par år og efterhånden har de fået sat sig stærkt på discountmarkedet. Kæden åbnede første gang i Tyskland i 1930’erne som engros virksomhed. I 1970’erne åbnede de deres første butik i Tyskland.

I Danmark åbnede Lidl deres første butik i 2005 og har siden da udvidet kraftigt så de er oppe på 105 butikker i hele Danmark i dag.

Deres leverendør af babyprodukter hedder toujours og er Lidl’s eget mærke. Det er babyprodukter i høj kvalitet til discountpriser. Alle de produkter du får i deres gratis babypakke er også fra dette mærke og kan ikke ombyttes, men bruges som det er.

12 Kommentarer

 1. Lilian

  Dejligt😊

  Svar
 2. Gitte

  Man kan ikke gå ind på linket til bestilling

  Svar
  • LasseKH

   Hej Gitte,

   Lidl havde flyttet bestillingen over på et andet link. Det er opdateret nu.

   Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det! 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 3. Maiyanne Fischer

  Ville være så dejligt at modtage en gratis børnebakke

  Svar
 4. Sarah Line Bring Truelsen

  hej. Jeg kan ikke få linket til at virke

  Svar
  • LasseKH

   Hej Sarah linket skulle gerne virke nu.

   Mvh Lasse

   Svar
 5. Diana

  Man kan ikke bestille inde på lidl via det link. Der står bare bestil babypakke, men ellers er der intet andet.

  Svar
  • LasseKH

   Hej Diana

   Det lader til at linket virker fint. Hvis du fortsat har problemer med at bestille må du kontakte Lidl direkte.

   Mvh Lasse

   Svar
 6. Julina

  Hej lidl jeg blive rigtig glad hvornår jeg få en gratis babypakker 1000 tak

  Svar
  • LasseKH

   Hej Julina

   Vi er ikke en del af Lidl, vi videregiver blot oplysninger om deres babypakke og hvordan du bestiller den. Du kan kontakte Lidl direkte på deres hjemmeside.

   Mvh Lasse

   Svar
 7. Kathe Skjønnemann Lange

  Linket fører en ind på lidl’s side, men skriver at siden ikke kunne finde hvad jeg søgte?

  Svar
  • LasseKH

   Hej Kathe

   Det er hermed rettet, beklager. Webadressen var blevet rykket.

   Mvh Lasse

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.