Børn i Byen gratis babypakke

Bliv medlem af Børn i Byen Klubben

Børn i Byen er et dansk site, der i mange år har hjulpet danske børnefamilier med at finde gode og relevante begivenheder, lagersalg, forlystelser, underholdning og meget mere, i de store danske byer Aarhus og København.

De har i 2017 relanceret deres produkt “Børn i Byen Klubben”. Det er en klub for familier med børn på mellem 0-12 år, der giver adgang til VIP lagersalg, eksklusive rabatter og adgang til oplevelser og klub-events før alle andre. Samtidig får du en gratis babypakke når du melder dig ind i Børn i Byen Klubben.

Børn i Byen babypakke indhold

For er kunne få en babypakke fra Børn i Byen skal du melde dig ind i klubben. Det koster 38 kr./md. at være medlem og man binder sig til at være medlem i minimum 6 måneder. Til gengæld får du følgende fordele som medlem af Børn i Byen Klubben:

  • Eksklusiv rabat på over 50 museer, forlystelseparker, teatre, biografer og andre oplevelser.
  • 15-20 særlige events for klubbens medlemmer med fokus på kultur, kreativitet og leg.
  • Adgang til over 50 VIP-lagersalg om året før alle andre.
  • Eksklusiv rabat på cafeer, spisesteder og isbarer.
  • Eksklusiv rabat på butikker med børnetøj og legetøj.
  • Velkomstpakke når du melder dig ind i Børn i Byen Klubben.

Indholder i babypakken varierer meget og du kan ofte vælge imellem mange forskellige. Nogle gange kan du få noget helt gratis som velkomsttilbud, andre gange skal du betale et lille beløb for at dække porto eller lignende.

Du kan vælge mellem i alt 21 velkomsttilbud lige nu med en pris mellem 0-370 kr. Se alle velkomstpakker og meld dig ind her. Herunder kan du se et udpluk af de velkomstpakker du kan vælge imellem. Du kan fx komme gratis til Dinos Legeland.

2 billetter til Dinos Legeland

Pris: gratis

Babypakke til en værdi af 611 kr.

Pris: gratis

1 par MarMar leopardleggins

Pris: 50 kr.

2 stk MarMar modal bodystocking

Pris: 55 kr.

1 CamCam natkjole

Pris: 150 kr.

Du kan vælge mellem i alt 21 velkomsttilbud lige nu med en pris mellem 0-370 kr. Se alle velkomstpakker og meld dig ind her.

Betingelser

  • Minimum 6 måneders medlemsskab.
  • 38 kr. om måneden.

Børn i Byen klubbens babypakke er ikke helt gratis, men det er der mange andre babypakker der er. Husk at få bestilt dem alle inden det er for sent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.