Mest populære pigenavne

Alle der har snart skal være forældre, ja måske er du allerede blevet far el. mor, ved hvor svært det er at finde det perfekte navn til sin lille kommende prinsesse. Den eneste måde at finde det rigtige navn på er ved at læse et utal af forskellige navnelister med gode navne til piger og gemme dem man godt kan lide og hoppe videre fra dem man ikke kan lide.

Top 50 pigenavne 2018

Her er listen over de 50 mest populære pigenavne i 2018. Forhåbentlig kan du godt bruge denne liste til enten at sortere nogle navne helt fra el. tilføje nogle nye kandidater til din navneliste. Du kan også lade dig inspirere og måske kan variationer og kombinationer af nedenstående navne, blive til præcis det navn din lille prinsesse skal have. (Listen over mest populære navne i 2019 kommer først i 2020.

 1. Ida
 2. Emma
 3. Alma
 4. Ella
 5. Sofia
 6. Freja
 7. Josefine
 8. Clara
 9. Anna
 10. Karla
 11. Laura
 12. Alberte
 13. Olivia
 14. Agnes
 15. Nora
 16. Lærke
 17. Luna
 18. Isabella
 19. Frida
 20. Lily
 21. Victoria
 22. Aya
 23. Ellen
 24. Ellie
 25. Maja
 26. Mathilde
 27. Esther
 28. Mille
 29. Sofie
 30. Emily
 31. Astrid
 32. Liva
 33. Marie
 34. Caroline
 35. Rosa
 36. Emilie
 37. Sara
 38. Saga
 39. Liv
 40. Andrea
 41. Alba
 42. Asta
 43. Hannah
 44. Naja
 45. Vilma
 46. Johanne
 47. Lea
 48. Vigga
 49. Gry
 50. Eva

Vælg det helt rigtige pigenavn til din baby

Hvordan vælger du det helt rigtige navn til dit barn? Det er nok det spørgsmål forældre stiller sig selv mest i forbindelse med navngivningen. Desværre er det også kun noget man selv kan svare på, for jeg kan kun sige at i mit tilfælde var det bare at læse uendeligt mange babynavnelister, notere navne ned og vente på at det rigtige navn ramte mig.

Alligevel vil jeg mene at man kan gøre noget for at hjælpe det på vej. Hertil vil jeg gerne give dig et par gode råd til at hjælpe navneprocessen og finde frem til det navn du bedst kan lide.

Gode råd til valg af navn

Her er X helt konkrete ting der kan hjælpe med at finde det rigtige navn.

 • Lav en liste på din telefon, i din kalender el. andet over alle de navne som er en overvejelse for dig.
 • Du skal IKKE fravælge et navn bare fordi du ikke føler det med det samme. Skriv det på listen og lad det vokse på dig til næste gang du kigge på listen.
 • Når du læser navnelister, så husk at lade dig inspirere og leg med navnene i stedet for bare at læse dem. Overvej sammensætninger og variationer af de navne du læser.
 • Få en tidlig kønsscanning, for mange vil dette udelukke en stor portion navne (dette er skrevet med risiko for at få verbale tæsk, men jeg er selvfølgelig 100% forstående overfor at man ikke ønsker at vide kønnet på babyen).
 • Se på din families navne, gå længere tilbage i generationerne og find ud af hvad din familie har heddet.

Fandt du ikke et godt pigenavn i listen her over de mest populære pigenavne, så kan du tage et smut forbi denne side med navnebetydninger, hvor du kan finde alverden babynavne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.