Name it gratis babypakke

Name it babypakke gratis

Name it har i mange år været et af de førende børnetøjsmærker ikke bare i Danmark, men også i store dele af verden. De laver baby- og børnetøj i den lækreste kvalitet af blødt bomuld og nu hjælper de dig og din baby til en bedre start på livet, ved at tilbyde alle nybagte forældre en gratis babypakke.

Den gratis babypakke fra Name it indeholder tøj der både passer til drenge og piger og i størrelser til nyfødte babyer. Babypakken har en samlet værdi på mere end 310 kr. og kan bestilles af alle helt gratis.

Bomuldstøj

Babypakken består af bomuldstøj i aller højeste kvalitet. Alt tøjet er fra Name it’s ejet mærke. Det er en overraskelse præcis hvad babypakken kommer til at indeholde af tøj, men højst sandsynligt vil det være nogle bodystockings, heldragter eller lignende og variere fra sæson til sæson.

Indholdets værdi vil være på minimum 310 kr. du bliver altså ikke bare spist af med en billig bodystocking eller et par strømper.

Club Name it

Når du bestiller babypakken fra Name it, melder du dig samtidig ind i Club Name it. Som medlem af Club Name it, vil du få sendt relevante informationer, tilbud, konkurrencer og giveaways som en af de første. Alt du modtager vil være relevant i forhold til dit barns alder og køn, så medlemsskabet skaber så meget værdi for dig som overhovedet muligt.

Du kan til hver en tid melde dig ud af Club Name it igen, men vil så også miste alle fordelene ved at være medlem.

Bestilling af Name it babypakke

Babypakken bestilles online på nameit.dk og afhentes efterfølgende i en Name it’s butikker, som kan findes over hele landet. Ved bestilling af babypakken melder du dig samtidig ind i Club Name it og giver dem lov til at sende dig tilbud på børnetøj.

Sådan bestiller du en gratis babypakke fra Name it:

 1. Gå til Nameitworld.dk/babypakke
 2. Udfyld de nødvendige oplysninger
 3. Afhent babypakken i din nærmeste Name it butik, indenfor +/- 30 dage af termin.

Betingelser

Betingelserne for at kunne bestille og hente Name it babypakken er simple.

 • Du skal bestille og afhente babypakken fra 30 dage før termin til 30 dage efter fødsel.
 • Du acceptere samtidig tilmelding til Club Name it.

Om Name it

Name it er et dansk tøjmærke og er et af de ældste danske tøjmærker. De har i mange år produceret kvalitetstøj i bomuld til danke børnefamilier og vil blive ved med at gøre det mange år endnu.

Name it er en del af Bestseller koncernen der også tæller mange andre danske tøjmærker, som fx Only, Vero Moda og Jack & Jones.

16 Comments

 1. Rudi Suleiman
  • LasseKH
   • Henriette
    • LasseKH
   • Marlene
    • LasseKH
 2. Christina Haagensen
  • LasseKH
 3. Christina
 4. Alberte
  • LasseKH
 5. Cecilie
  • LasseKH
 6. Jeanette Petersen
  • LasseKH

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.