Netto babypakke gratis

Netto er en dagligvarerkæde der har rigtig mange basale produkter til babyer. De har bleer, skumklude, creme, babymad mm. som er ting man gerne vil købe i forbindelse med sit almindelige indkøb og derfor er det meget belejligt at de har de produkter.

Desværre tilbyder Netto ikke nogen gratis babypakke til deres kunder som mange andre butikskæder gør. Til gengæld får du altid deres babyprodukter til den bedst mulige pris, da Netto er kendt for at være en af de billigste dagligvarerbutikker i Danmark.

Hello Sensitive – Et Netto babyprodukt brand

Alle Nettos babyprodukter kommer fra mærket Hello Sensitive der er lavet med fokus på de små babyers sarte hud og krop som ikke skal udsættes for alle mulige kemikalier, parfume og andre tilsætningsstoffer.

Hello Sensitive er en produktserie der kun fås eksklusivt i Netto og med alle de basale produkter i serien. Herunder kan du finde en udtømmende liste over alle babyprodukter fra Nettos eget brand Hello Sensitive.

Hello Sensitive produkter:

  • Bleer
  • Skumklude
  • Vådservietter
  • Zinksalve
  • Baby bad og shampoo

Hello Sensitive gik tidligere under navnet Tibelly i Netto, men ændrede navnet i 2020. Det er også en mærke der tilbyder produkter til mere end bare babyer, det er produkter med 0% parfume og 100% fri for kemikalier til hele husholdningen. Det betyder du også kan få rengøringsmidler, vaskemiddel, opvasketabs, creme og shampoo.

Er Hello Sensitive Netto bleer gode?

Jeg handler selv meget i Netto og har derfor brugt bleerne rigtig meget til mine børn. Jeg skal ærligt sige at jeg ikke synes det er de bedste bleer i verden, men jeg synes faktisk de er blevet lidt bedre efter det gik fra at være Tibelly til Hello Sensitive. Om det er fordi de har ændret dem el. om de bare passer bedre til mit barn nummer to, ved jeg ikke.

Du kan få Hello Sensitive Netto bleer i alle størrelser dvs. lige fra nyfødt til str. 6. I nogle af de større størrelser kan du også få buksebleer, som er mere behagelige for dit barn når det har lært at gå og kravle og holde bedre tæthed når barnet begynder at bevæge sig mere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.