Hej og tak fordi du besøger denne side. Hvis du er kommet til denne side er det højst sandsynligt fordi du vil vide lidt mere om tankerne bag siden og selvfølgelig hvem der står bag den.

Jeg hedder Lasse og er i skrivende stund 24 år gammel og bliver far for første gang i 2017. Ideen til siden opstod fordi jeg hurtigt fandt ud af at der var mange muligheder for at få gratis babypakker. Da det at få en baby er dyrt nok i forvejen, så synes jeg det er genialt at man kan hente en masse gratis ting til at starte den nye tilværelse på.

Derfor lavede jeg denne side for at hjælpe andre nybagte og kommende forældre med at finde, bestille og hente disse babypakker hos de forskellige forhandlere der tilbyder det.

Fra gratis babypakker til meget mere

Det oprindelige grundlag for siden var at hjælpe forældre med at finde og bestille gratis babypakker. Derfor kan du på forsiden og se en oversigt over alle disse babypakker og læse en del mere om hvert enkelt gratis babypakke ved at trykke på “Læs mere”-knappen i tabellen.

Siden jeg startede siden har jeg dog valgt at udvide den, så det ikke blot er gratis babypakker jeg hjælper jer med at finde, men også helt almindelige baby startpakker og gratis ting til børnene når de er ældre, samt til forældrene (især moren der går på barsel og har brug for lidt selvforkælelse)

Den sidste udvidelse jeg lavede til siden var en blog jeg kaldte “Babytips“, hvor jeg en gang imellem kommer med gode tips til billigt babyudstyr eller andre gratis fornøjelser og produktanbefalinger for børn og familien. Det er en blog som der er blevet taget godt imod og jeg regner med at opdatere den jævnligt med nye babytips.

Jeg håber du vil synes om at søge rundt på siden og finder den meget hjælpsom. Jeg modtager gerne ris og ros, som du kan sende til mig via kontakt-siden.

Vi slår et slag for de gode initiativer

Gratis babypakker er i sig selv en god ting og et godt initiativ som hjælper forældre med at vælge de rigtige produkter og dem med færre penge med en lettere start på tilværelsen. Der er også rigtig mange andre gode initiativer som ikke falder under kategorien gratis babypakker, og dem vil vi også gerne støtte op om. Se dem og besøg dem herunder:

Hjælper med fjernelse af plastik fra havet Anmod om en gratis foreningshjemmeside