Personlige børnebøger

Personlige børnebøger er et hit for tiden og der er masser at vælge imellem. Det betyder også du ikke bare kan gøre bogen personlig til dit barn, men også vælge en handling der er i dit barns interesse. I dette indlæg ser vi nærmere på nogle af de personlige børnebøger der findes på dansk.

Hvad er en personlig børnebog?

En personlig børnebog er en bog der der er lavet specifikt til dit barn. Alle personlige børnebøger følger en eller anden form for skabelon med den samme tekst og de samme illustrationer, men dit barns navn og andre personlige træk som hårfarve, øjenfarve, andre personer i historien kan defineres af dig når du bestiller bogen.

Den bliver altså trykt pr. bestilling med de informationer du udfylder når du laver bestillingen. De fleste børn synes det er sjovt da de lever sig mere ind i bogen når de føler det er dem selv der er på rejsen.

10 personlige bøger til børn

Der er mange virksomheder der laver personlige børnebøger og ofte laver de mere end en udgave, hvilket betyder at du reelt set kan vælge mellem flere hundrede børnebøger med et personlig præg. Herunder har vi listet nogle af de virksomheder der laver personlige børnebøger:

  • Wonderbly
  • Min Bedste Bog
  • Min Personlige Gave
  • TapTap Stories
  • De Magiske ved mit navn
  • Fabula
  • YourSurprise.dk

Yderligere har vi så været igennem de personlige bøger til børn de laver og udvalgt de 10 mest interessante eller bedste personlige børnebøger om man vil. I sidste ende er det jo subjektivt, men her er i hvert fald de 10 børnebøger vi ville vælge.

Åh nej! Mit navn er væk! – af Wonderbly

Wonderbly laver flere forskellige børnebøger, men de er alle personlige. Deres første bog var Åh nej! Mit navn er væk! på dansk og Oh no! Where’s my name? på engelsk. Det er den eneste af deres bøger der endnu er oversat til dansk, men de har et have af andre personliggjorte bøger til børn på engelsk som du kan bestille hvis du har lyst.

Den handler om en dreng el. pige der vågner og opdager at hendes navn er væk. Hun beslutter sig for at tage ud for at lede efter navnet og finder ét bogstav ad gangen. På sin vej møder hun mange forskellige dyr – dyr hvis første bogstav er det samme som et af bogstaverne i hendes navn – der både gør hende glad og bange. I sidste ende finder hun selvfølgelig sit navn. Bogen er skrevet i vers med 4 linjer der rimer.

Pris: 219 kr. (spar 20% ved køb af min. 2 bøger med koden: MULTI20)

Navn besøger bondegården – af Min Bedste Bog

Min Bedste Bog er en dansk virksomhed der lave mange forskellige personlige børnebøger og lige nu har de 29 forskellige bogtitler, men der kommer hele tiden nye til og deres seneste skud på stammen er Navn finder farver i haven. Den personlige børnebog jeg nu vil anbefale fra Min Bedste Bog hedder Navn besøger bondegården, en klassisk børnebog der tager udgangpunkt i bondegården og hvad man her finder, men nu med et personligt tvist.

I bogen skal hovedpersonen (barnet) på besøg på en bondegård hvor han/hun møder en masse bondegårdsdyr. Det er en fortælling der også engagere barnet ved at stille spørgsmål om dyrenes lyde el. banke på en dør. Udover barnets navn kan du personliggøre en masse andre ting i historien: køn, hudfarve, hårfarve, hjemby, 2 andre karakterer (eks. mor og far el. moster og onkel) der skal med på bondegårdsturen.

Pris: 249 kr. (spar 15% ved køb af min. 2 bøger med koden: bog15)

Den lille astronaut og Navn – fra Your Surprise

Pris: 159 kr.

En godnatbog til Navn – af Min Bedste Bog

Pris: 249 kr.

En personlig børnebog man kan sidde og læse med sit barn er en af de bedste børnebøger du kan få, men det er ikke altid du har tid til at læse en bog for dit barn. Her kan en lydbog til børn være en god løsning og et alternativ til de almindelige bøger i dagtimerne hvor du muligvis kan have travlt med andre kedelige praktiske ting.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.