Pixibog holder

Jeg tror ikke at jeg i de snart 4 år jeg har haft børn, har købt en eneste Pixi-bog, men alligevel har vi mere end 30 af dem derhjemme, og det kan kun lede mig til konklusionen – har man børn, har man Pixi bøger.

Har du børn (og Pixi-bøger), så har du sikkert også haft samme udfordring som jeg har i mit hjem. De passer ikke rigtig ind på den almindelige boghylde, indgår ofte i lege og ender spredt i nord, syd, øst og vest.

Jeg manglede en ordentlig opbevaringsløsning til Pixi bøger, og efter min jagt fandt jeg nogle gode muligheder, som jeg nu vil dele med dig.

Pixibog holder

Det lækre designermærke indenfor børneudstyr – Done by Deer – har været så geniale (de må også have børn) at lave en decideret Pixi-bogsholder, der sågar kan hænges op som hylde også.

Pixi-hylden/-holderen fås i forskellige farver og hedder Pixi Hylde. Som du kan se på billedet herunder er der et dyr på hver holder, og den fås med forskellige dyr. Der findes disse Pixi Hylder:

  • Elphee (Elefant)
  • Zebee (Zebra)
  • Ozzo (Flodhest)
  • Nozo (Næsehorn)

Gode hylder til Pixi bøger

Er du ikke til den skræddersyet og elegante løsning som Done by Deer tilbyder, så er der andre gode muligheder. Du kan nemlig godt finde nogle hylder der er særligt gode til opbevaring af Pixi bøger. Det kunne f.eks. være den simple og billige MOSSLANDA hylde fra IKEA, men ellers er her nogle andre gode hyldeforslag til børneværelset der også kan placeres Pixibøger i.

Du kan i øvrigt også bruge en hvilken som helst hylde ved at anvende bogstøtter. Der findes mange flotte og sjove bogstøtter til børn der passer perfekt ind i den stemning der skal være på et børneværelse.

Opbevaringskasse til Pixi bøger

Den sidste mulighed, som jeg fandt på, var at bruge en af de populære farvede foldekasser til opbevaring af Pixi bøger. Den mindste størrelse fra mærket Aykasa er perfekt til dette formål og kan rumme mange Pixi bøger. Du kan se den mindste Aykasa kasse med Pixi bøger i herunder.

Aykasa kasser forhandles flere steder, men det billigste sted er hos LittleHappy der er en fordelsklub til 99 kr./md. som giver store rabatter på alt til baby og børn fra mange kendte mærker. Du spare mere end 30% ved at købe dine Aykasa kasser her. Alternativt kan du forhandle dem hos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.