Rema 1000 babystartpakke

Rema 1000 baby startpakke gratis

Rema 1000 er gået hen og blevet en af Danmarks mest populære discountbutikker, med et bredt udvalg af varer til en hver lejlighed. Det gælder også børnefamilien der har brug for bleer, sutter, vaskeklude mm. til deres nyfødte barn. Med deres gratis babypakke give de dig en smagsprøve på hvilken kvalitet du får hos dem. Læs mere om hvad den indeholder og se billeder derfra.

Rema 1000 babypakkens indhold

Rema 1000 baby startpakken indeholder 6 forskellige ting, som du alle får 100% gratis når du bestiller og afhenter den i butikken. Herunder kan du læse mere om hvad det præcis er for nogle ting du får med i startpakken fra Rema 1000.

New Born bleer

Fra Rema 1000’s egen serie til babyer får du vareprøver på deres blemodel ‘New Born’ som passer til nyfødte babyer. Kvaliteten på bleerne er den samme uanset størrelse. Du får brug for rigtig mange bleer de første år da din baby ofte ville trænge til at blive skiftet.

Vådserivietter

Vådservietter får du brug for i lige så høj grad som du gør med bleer. Du får en pakke vådservietter med i startpakken, som også er fra Rema 1000’s egen babyproduktserie. Vådservietterne er uden parfume og allergiske stoffer.

Skumvaskeklude

Skamvaskeklude kan også være praktiske at have. De kan ligeledes bruges til at vaske babyen ved bleskift eller til at fjerne andet snavs. De er mere praktiske til at fjerne større mængder skidt end vådservietterne. Du får også en hel pakke af Rema’s skumvaskeklude med i startpakken.

Sut

I babypakken fra Rema får du også en sut til din baby. Det kan være individuelt hvilken sut din baby skal bruge alt efter hvordan dens mund er. Det er meget vigtigt at din baby bruger en sut der passer til den ellers kan munden og tænderne udvikle sig skævt.

Bamse

I babypakken er der også en lille ekstra godte i form af en bamse, som muligvis blive din baby’s første bamse eller måske bare endnu en til samlingen.

Overraskelse

Den sidste ting som du får med i pakken er en overraskelse. Den kan variere alt efter hvornår du bestiller pakken, så du kan aldrig være sikker hvad det er. Du kan dog være sikker på at det er noget enten du som forældre kan få glæde af eller din baby får glæde af.

Bestilling af baby startpakken

Det er nemt at bestille og afhente din gratis baby startpakke. Du kan bestille den via Rema 1000’s hjemmeside og afhente den i din nærmeste Rema 1000.

 1. Gå til Rema1000.dk/babystartpakke.
 2. Udfyld formularen på siden.
 3. Afhent babypakken i den valgte butik.

Det kan muligvis forekomme at babypakken ikke er på lager i butikken, men så vil få besked om hvornår den kommer igen så du kan afhente den.

Betingelser

Der er få betingelser for bestilling af Rema’s babypakke, men dog betingelser du skal være opmærksom på.

 • Der udleveres kun 1 startpakke pr. barn.

Om Rema 1000

Nu får du lidt information om Rema 1000, der er så flinke at tilbyde en helt gratis babystartpakke til dig og din nyfødte baby.

Rema1000 er en norsk virksomhed der blev startet i Norge i 1948. I 1977 bliver grundlæggerens søn inspireret af Aldi’s forretningsmodel og vælger at overfører det til din virksomhed, som nu også ændre navn til REMA. Kort tid efter øger det deres sortiment til 1000 varenumre for at kunne konkurrere bedre og deraf kommer navnet Rema 1000.

I Danmark får vi først glæden af købmandskæden i 1994, men siden da er der blevet åbnet mere end 400 butikker i hele landet og det er en af de mest populære dagligvarerforretninger hos den danske befolkning. De har vundet stor popularitet med deres billige priser, høje kvalitet og innovative udvikling.

Babypakken indeholder en række af deres egen produceret babyprodukter, som er i samme høje kvalitet som resten af deres produkter.

8 Comments

 1. LasseKH
 2. Lilian
  • LasseKH
 3. Lily hakim
 4. Diana
  • LasseKH
 5. Zigmas Kurbatovas
  • LasseKH

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.