Sammenklappelig trækvogn

Sammenklappelig trækvogn

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” custom_padding=”-50px|||” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”on” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on” custom_width_px=”780px” custom_padding=”-50px|||” custom_margin=”-50px|||” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” title_font_size=”32px” title_line_height=”1.5em” parallax=”on” background_color=”rgba(255,255,255,0)” /][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

De første år af barnets liv elsker det at gå rundt og opdage ting, men børn kan ikke holde til at være afsted hele dage og gå selv. Her kan det være en god idé at have en trækvogn med på tur, som man både kan fragte fx mad, tæpper og overtøj, men også så barnet har noget at hoppe op i hvis det bliver træt i benene. Vi har taget et kig på nogle smarte sammenklappelige trækvogne der er nemme at have med i bil og offentlig transport.

Utenu foldbar trækvogn

Utenu sammenklappelig trækvognEr du på udkig efter en billig foldbar trækvogn i høj kvalitet, så er denne trækvogn det helt rigtige valg. Den er forholdsvis ny på det danske marked, og derfor har vi ikke tidligere omtalt den. Den koster meget mindre end de andre sammenklappelige trækvogne på listen, men er i samme høje kvalitet. Stoffet er meget solidt og slidstærkt, og så er det nemt at rengøre med en våd klud, mens den stærke stålramme kan bære helt op til 100 kg på en gang.

Selve vognen vejer kun 10 kg, hvilket gør den let at bære sammenfoldet og trække udfoldet. Den er ligeledes nem at folde sammen og folde ud igen, så selv dine store børn vil kunne finde ud af det uden problemer. Den fås i to forskellige farver, blå og rød. Nedenfor kan du se målene på trækvognen både sammenfoldet og udfoldet.

Udfoldet størrelse: 92 x 55 x 66 cm
Sammenfoldet størrelse: 55 x 22 x 79 cm

Pris: 499,00 kr. (fri fragt)

Fås hos Coolstuff

Sammenklappelig trækvogn fra Small Foot

Sammenklappelig trækvogn Small FootDen bedste sammenklappelige trækvogn er fra Small Foot. De har udviklet en foldbar trækvogn i lækker kvalitet, som man kan bruge både indendørs og udendørs. Metalrammen er lavet meget robust og forret er lavet af stærkt nylon, der kan klare sig i alt slags hver gennem flere år.

Alle fire hjul på trækvognen kan dreje 360 grader, og de er punkterfrie og kan klare sig i varieret terræn. Desuden kan håndtaget justeres alt efter hvem der trækker, så man ikke får ondt i ryggen som voksen. Der er smarte lommer i trækvognen, hvor man kan opbevare madpakker, drikkedunke osv. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne den kan klare en vægt på op til 90 kg, så der kan være et par børn + diverse ekstra tøj og ting.

Udfoldet størrelse: 93 x 51 x 57 cm
Sammenfoldet størrelse: 54 x 20 x 75 cm

Pris: 1.249,00 kr. (fri fragt)

Fås hos Pinkorblue

Sammenklappelig trækvogn med tag – Luksusudgaven

Babytrold foldbar trækvogn med tagNår man er på tur i naturen kan man jo aldrig være het sikker på vejret, slet ikke i Danmark. Derfor er det en overvejelse værd om man skal købe en foldbar trækvogn med tag. Det kendte danske babymærke BabyTrold har lavet netop sådan en trækvogn, hvor man nemt kan montere og afmontere det kompakte tag, alt efter hvordan vejret er. Desuden er den også lavet i god kvalitet, af et kraftigt metalstel og nylon, så den kan bruges både udendørs og indendørs.

Med følger der også en opbevaringstaske, så den foldbare trækvogn er nem at opbevare og transportere, samt en bagagekurv man kan have fx madpakke eller drikkedunke i. Hjulene kan dreje 360 grader og er lavet i punkterfrit materiale, så du og dine børn kan køre på grusstier uden at bekymre jer om en mulig punktering. Denne trækvogn kan dog kun klare en belastning på 60 kg.

Udfoldet størrelse: 69,5 x 55 x 118 cm
Sammenfoldet størrelse: 77 x 21 x 46 cm

Pris: 1.499,00 kr.

Fås hos Coop Shopping

Den billigste foldbare trækvogn til børn

Billig foldbar trækvognNu har vi set på 2 trækvogne i høj kvalitet og med god holdbarhed, den ene uden tag og den anden med tag. Til sidst vil jeg lige slutte af med et tip til hvor du kan få den billigste sammenklappelige trækvogn. Det er nemlig ikke altid man har den bedste økonomi som børnefamilie og derfor skal i selvfølgelig også have et billigt alternativ til en foldbar trækvogn.

Den billigste trækvogn kan du få hos Moreland. Den er ikke af noget mærke og fokus her har udelukkende været på at lave en rigtig billig trækvogn. Hvis du ikke skal på længere traveture og bare skal bruge den til kortere indkøbsture med børnene, kan den være god nok. Vi anbefaler dog klart en af ovennævnte sammenklappelige trækvogne.

Denne trækvogn er ligeledes lavet med hjul der kan dreje 360 grader og er punkterfrie. Den maksimale belastning er dog på 70 kg, hvilket er noget mindre end vognen fra Small Foot.

Pris: 499,00 kr.

Fås hos Moreland

Det var guiden til de bedste sammenklappelige trækvogne i Danmark, du fik den bedste, den med tag og den billigste foldbare trækvogn. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_avatar=”on” show_reply=”on” show_count=”off” background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ border_radii=”on||||” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”on” button_letter_spacing__hover=”0″ button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.