(Selv)forkælelse til gravide kvinder

Dette er et indlæg både til dig der har en gravid kæreste eller veninde som du gerne vil forkæle, men det er også for dig der er gravid og fortjener lidt selvforkælelse. Vi har fundet de bedste måder hvorpå du kan (selv)forkæle gravide kvinder under en hård og lang graviditet.

Graviditetsmassage

Kroppen er under hårdt pres hele graviditeten igennem, faktisk er det noget af det hårdeste man kan udsætte sin krop for. En af de allerbedste måder at forkæle sig selv på er derfor en graviditetsmassage. Det er virkelig hvad kroppen trænger til under en graviditet, og gerne flere gange. Du kan få graviditetsmassage i hele landet, de fleste lokale massører tilbyder det.

Vil du have en ekstra god graviditetsmassage, hvor det ikke bare er massagen, men oplevelsen der gør det specielt, så kan finde en af de behandlinger vi anbefaler ved at klikke på knappen herunder. Her anbefaler vi blandt andet graviditetsmassage hos Arndal Spa i København, Mama care hos Helle Torup i Aarhus eller graviditetsmassage og spa hos Pure Nature i Beder syd for Aarhus.

Find behandling her

Goodiebox

Forkælelse kommer ikke kun i form af fysiske behandlinger, men det kan ligeså godt komme som materielle goder. Denne Goodiebox er præcis hvad man som kvinde har brug for. Hver måned modtager man lækre makeup-produkter, hårplejeprodukter, skincare og dufte til en samlet værdi på minimum 550 kr. men man betaler kun 169 kr. om måneden.

Du kan til hver en tid vælge at opsige dit abonnement eller pause det i en periode, hvis du hellere vil bruge penge på andet forkælelse i en periode. Du kan også vælge at låse dig til et Goodiebox abonnement i en længere periode, hvis du fx vælger at binde dig i 6 måneder, så får du den ene Goodiebox gratis, hvis du vil binde dig i 12 måneder skal du kun betale for 10 måneder og får dermed 2 bokse gratis.

Bestil Goodiebox

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling kan også være fantastisk at få som gravid. I virkeligheden kan mange behandlinger være super behagelige, men for mange vil en ansigtsbehandling måske også virke mere overskuelig. Man skal heller ikke undervurderer velvære i at få en ansigtsbehandling, vi bruger utroligt mange ansigtmuskler hver dag og at få dem til at slappe af kan være helt fantastisk.

Vi har anbefalet nogle af de ansigtsbehandlinger vi mener er bedst for gravide, hvis du vil se dem alle så kan du komme til det ved at klikke på knappen herunder. Nogle af de ansigtsbehandlinger vi anbefaler er Ansigtsbehandling hos Ni’mat og Murad ansigtsbehandling hos Arndal, begge dele i København. I Aarhus anbefaler vi Helle Torup og i Aalborg House of Wellness, men der er mange andre alternativer.

Find behandling her

Gravidyoga

Det er ikke alle der under en graviditet vil have samme behov for en ansigtsbehandling eller afslappende massage, nogle kan bedre lide at være lidt mere fysiske fordi det er det der giver dem velvære i kroppen. Til det kan en omgang yoga for gravide være en fremragende idé. Yoga går i et rigtig godt tempo til gravide og kan gøre rigtig gode ting ved en presset krop.

Gravidyoga kan man finde i hele landet. Vi har ikke lavet en oversigt endnu, men indtil videre kan vi anbefale Yogaskolen i Aarhus, hvor de har lavet en speciel klasse til gravide.

Prøv gravidyoga

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.