Søger du et overblik over hvad du kan finde på vores side Gratis-babypakke.dk, så kan du få her. Dette er nemlig en kortlægning af siden, så du hurtigt kan navigere videre til de vigtigste undersider på Gratis-babypakke.dk. Vi håber du får en god oplevelse på vores side og finder den brugbar og informerende.

Gratis babypakker – Der findes et hav af gratis babypakker i Danmark. På vores forside kan du få det fulde overblik over dem alle sammen.

Fakta babypakke – Fakta som er en del af Coop uddeler en gratis babypakke til alle kommende eller nybagte forældre, her på siden kan du læse mere om babypakken og hvordan du får den.

SuperBrugsen babypakke – Super Brugsen har også en gratis babypakke med massere af Änglamark produkter i. Du kan læse mere om pakken og hvordan du bestiller den her på siden.

Børneulykkesfondens sikkerhedsboks – Børneulykkesfonden tilbyder sammen med en række samarbejdspartnere en gratis sikkerhedsboks, så du kan sikre færrest mulig skader i hjemmet. Læs mere om pakken her på siden.

Rema 1000 babypakke – Danmarks lokale discountkæde uddeler også babypakker gratis til alle kommende og nybagte forældre. Se hvad den indeholder og hvordan du bestiller den her.

Babysam babypakke – Babysam er Danmarks største forhandler af udstyr til babyer og derfor giver de selvfølgelig også en gratis babypakke til deres kunder. Den indeholder bl.a. en blespand, se hvordan du bestille den her.

Lidl babypakke – Lidl tilbyder alle kommende forældre en gratis babypakke med produkter fra deres eget babybrand Toujours. Du kan på siden læse om pakken og hvad den indeholder.

Føtex babypakke – Kommer snart

Apotek babypakke – Der ligger apoteker overalt i Danmark og mange af dem vil gerne give dig og din baby en bedre start. Derfor kan du henvende dig og spørge om de giver en gratis babypakke til kommende eller nybagte forældre. Her på siden har vi samlet alle danske apoteker på et kort.

Baby startpakker – Udover gratis babypakker, finder vi også de bedste baby startpakker indenfor forskellige kategorier. En startpakke indeholder en række ting der gør det nemt for dig at starte livet som forældre. Se alle baby startpakker på denne side.

Babytøj startpakke – Her kan du se en samlet oversigt over alle de forhandlere der sælger startpakker med babytøj. En startpakke med babytøj kan hjælpe dig med at gøre indkøb af tøj nemmere, da du får alt i en pakke.

Barnevogn startpakke – Det er rigtig populært at købe startpakker med barnevogne, da man ofte for et rigtig godt tilbud på den måde. Her kan du se og sammenligne barnevognsstartpakker.

Sutteflaske startpakke – Den sidste form for startpakker vi sammenligner her på siden er sutteflaskesæt. Her kan du se forskellige sæt og sammenligne kvalitet og priser.

Gratis ting – Vi har valgt ikke blot at fokusere på babypakker, men generelt på gratis ting til babyer, børn og gravide. Her kan du få et overblik over alle de gratis ting der er.

Gratis ting til baby –  På denne side er der udelukkende en oversigt over alle de gratis ting til baby. Inklusiv alle de populære gratis babypakker.

Gratis ting til børn – Her har vi samlet en oversigt over de ting du kan få gratis til dit barn, altaå gratis brugbare ting når dit barn er nået videre fra babystadiet.

Gratis ting til gravide – Sidst men ikke mindst kan du her se alle du produktprøver, services, abonnementer mm. du kan få gratis som gravid.

Legat til enlige studerende mødre – Vi har som noget nyt oprettet et legat for enlige studerende mødre, som vi deler ud en gang om året. Du kan læse mere om legatet her.