Skoringen gratis babypakke

Skoringens gratis babypakke

Skoringen har i mange år været en af Danmarks førende butikker indenfor skohandel. I dag ses deres tilstedeværelse ikke kun i den lokale butik i gågaden og storcentret, men i ligeså høj grad online, hvor du kan bestille sko til babyer og børn i alle aldre og få gode råd med på vejen.

Skoringen tilbyder en ekstra service til de nybagte forældre, der ønsker en god start på tilværelsen med den lille ny. Du kan nemlig bestille en gratis babypakke online og hente den i din lokale Skoringen forretning.

Skoringen babypakke indhold

Det koster 50 kr. at få babypakken fra Skoringen leveret, men selve indholdet får du gratis og det har en meget højere værdi end prisen på leveringen. Indholdet i babypakken er meget anderledes end de man får i andre babypakker, og det kan derfor rigtig godt betale sig at bestille den. Lad os se nærmere på hvad du får i babypakken.

Sutteklud

En sutteklud kan man også være heldig at få med i andre gratis babypakker, men det er altid godt at have mange sutteklude, da de hurtigt kan blive slidte. Denne sutteklud er sjov og lavet som et dyr.

Aftrykssæt til baby

Skoringen beskæftiger sig meget med de smås fødder og det betyder også at de gerne vil have dig til at fokusere på dem. Derfor får du også et flot aftrykssæt med, så du kan tage fodaftryk og håndaftryk af din babys fødder og hænder. Det er sjovt at have når de bliver voksne og de kan sammenligne deres voksne hænder og fødder med da de var baby.

Barnevognstaske

Eller pusletaske, er godt at have når du skal ud på tur med barnevognen første gang. Her kan du have alt hvad du behøver for at skifte din baby, og du kan selv have lidt snack eller drikkevarer med ud og plads til madvarer på vejen hjem.

Magnetisk fodmåler

Denne magnetiske fodmåler er perfekt når du skal finde de førte sko til din baby. Du kan med den måle præcis hvilken skostørrelse din babys første sko skal have. Det er selvfølgelig altid en god idé at søge vejledning i en skobutik også, da alle babyers føder er forskellige.

Bidering

Sidst men ikke mindst får du en bidering med. Bideringen får du brug for når din baby får sine første tænder og skal lære at tygge maden. Det er godt at benytte en bidering når de første tænder kommer da det både kan gøre ondt og klø i munden på babyen. Du kan evt. ligge den på køl da det hjælper at få kolde ting i munden.

Bestilling af Skoringens babypakke

Skoringens babypakke bestilles online via deres hjemmeside. Ved bestilling skal du betale 50 kr. for fragt af babypakken til din lokale Skoringen butik (du vælger selv). Derudover acceptere du at du bliver medlem af Skoringens børneunivers, hvor du for masser af gode tips og tricks til at vælge de rigtige sko til din babys fødder.

Sådan bestiller du babypakken:

  1. Gå til Skoringens babypakke hjemmeside.
  2. Udfyld formularen, vælg antal babypakker (max. 4) og hvilken butik du vil hente babypakken i.
  3. Betal de 50 kr. det koster at fragte babypakken.
  4. Du får et track and trace numer hvor du kan følge babypakken, og en SMS når din bestilte startpakke er klar til afhenting.
  5. Besøg din lokale Skoringen butik for at afhente din babypakke.

Betingelser

Der er enkelte betingelser der skal overholdes når du bestiller babypakken.

  • Du skal acceptere at du bliver tilmeldt Skoringens børnunivers.
  • Din baby må max. være 10 måneder gammel.
  • Du kan maksimalt bestille 4 startpakker, men du betaler fragt for hvert enkelt startpakke du bestiller.

Der er nogle lære ting i babypakken fra Skoringen, men glem ikke at bestille de andre babypakker også.

One Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.