Strikkeopskrifter til baby

Strikkeopskrifter til baby

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” custom_padding=”-50px|||” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”on” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on” custom_width_px=”780px” custom_padding=”-50px|||” custom_margin=”-50px|||”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”on” featured_placement=”below” parallax_effect=”on” parallax_method=”on” text_orientation=”left” text_color=”dark” text_background=”off” text_bg_color=”rgba(255,255,255,0.9)” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” title_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” title_font_size=”32px” title_line_height=”1.5em” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.97″ background_layout=”light”]

Det er super populært at give babyer hjemmestrik på. Det kan være en fantastisk gave til nyfødte babyer og mødre, men mange bedsteforældre der kan strike vælger også at strikke til deres børnebørn løbende. Hvad end du kan strikke eller ønsker at lære det, så er her en række gode strikkeopskrifter til babyting.

Strikkekits til baby

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at lave et stykke hjemmestrik til en baby, så er et strikkekit det rigtige sted at starte. Strikkekits er sjove for både nybegyndere og øvede. De er super nemme at komme i gang med og alt garn + strikkeopskrift medfølger.

Babyhue strikkekit

Drops babyhue strikkeopskriftAlle babyer skal bruge en hue, for de er meget sårbare lige når de bliver født og det er derfor vigtigt at de holder varmen. Derfor er det en fantastisk idé at lave en hjemmestrikket hue, ikke blot fordi det er personligt, men hjemmestrik holder også godt på varmen.

I dette strikkekit får du alt hvad du skal bruge til at strikke den søde babyhue på billedet. Når du bestiller strikkekittet medfølger der garn til at strikke huen i den valgte størrelse og farve, og på hjemmesiden vi henviser til kan du også se opskriften til at lave den.

Pris: 19,00 – 38,00 kr.

Bestil strikkekit

Babytæppe strikkekit

Striket Babytæppe DropsSom nybegynder inden for strik er et babytæppe et godt sted at starte. Det er ikke så stort og relativt simpelt mønster, og med dette strikkekit kommer du endnu nemmere i gang. Et babytæppe er noget der kommer til at blive brugt, fordi babyen altid skal have noget over sig når den sover, derfor vil det bestemt ikke være spild af tid at kaste sig ud i dette projekt.

Med i babytæppe strikkekittet følger der Drops Alpaca garn i den mængde og farve der passer til størrelsen du har valgt. Du kan vælge at strikke tæppet i mere end 40 forskellige farver. Strikkeopskriften kan ses på samme side som du køber dit garnkit.

Pris: 154,00 kr.

Bestil strikkekit

Babysokker strikkekit

Babysokker strikkekitSøde små babysokker i blødt merino garn, der er behageligt for en babys hud. Med disse hjemmestrikkede sokker til din baby, er du sikker på at baby ikke kommer til at fryse om fusserne igennem den kolde danske vinter.

I strikkekittet får du al den nødvendige garn du skal bruge for at strikke disse vidunderlige babysokker. Du kan vælge lige præcis hvilken størrelse dit barn er og få garn nok til at strikke den størrelse, der er til størrelser fra 0-4 år. Med følger der en gratis strikkeopskrift fra DROPS og du kan selv vælge hvilken farve garn du vil bruge til sokkerne.

Pris: 154,00 kr.

Bestil strikkekit

90+ strikkekits til babyer

Det var blot et udpluk af alle de strikkekits med gratis strikkeopskrifter til babyer du kan finde hos Rito. Faktisk er det muligt at vælge imellem mere end 90 strikkekits til babyer hos Rito, hvor du får en gratis strikkeopskrift når du bestiller materialerne hos dem.

Se alle strikkekits til babyer

Bøger med strikkeopskrifter til baby

Vil du have fat i nogle flotte og virkelig veludviklet strikkeopskrifter til babyer, så kan det betale sig at købe en bog med opskrifter. De strikkeopskrifter man finder i bøger er bare lige det bedre end strikkeopskrifter man finde gratis på nettet, fordi de er udviklet af folk der har arbejdet med strik i mange år og ved hvordan man skal forsklare det.

Mormors babystrik bogMormors baby klassiskere

Forfatter: Nina Brandi

I denne bog med babystrik, får du 103 siders guidet strikkeopskrifter der lærer dig at strikke de bedste babyklassikere fra Mormor selv. Bogen er på dansk og dermed let forståelig, så du kan lærer at strikke lækre huer, søde sokker og flotte uldsweatere til din baby eller barnebarn.

Pris: 225,00 kr.

Bestil bogen

Under et babystrik bogUnder et – babystrik 0-1 år

Forfatter: Sys Fredens

I denne strikkebog får du en masse gode opskrifter på at strikke tøj til når babyen er helt lille, altså mellem 0-1 år. Den er god til begeynderen der ikke kan overskue så mange opskrifter og mønstre ad gangen og så er den billig, så du ikke føler dig tvunget til at strikke hele tiden nu når du har købt den. I alt får du 32 siders strikkeopskrifter.

Pris: 50,00 kr.

Bestil bogen

Velkommen til verden strikkebogVelkommen til verdenen

Forfatter: Erika Knight

Hvis du ønsker at strikke til de aller mindste, så er dette bogen for dig. Den lære dig at strikke tøj til babyer under et år. Er der dermed en i familien eller dig selv som venter en baby, kan du nå at strikke små sokker, bodystockings og huer til babyen kommer ud i den kolde verden.

Pris: 199,00 kr.

Bestil bogen 

De bedste bøger med babystrik

Igen var det blot et udpluk af de mange gode strikkebøger med opskrifter på babystrik. Der findes mange andre bøger der er værd at nævne, og derfor at vi lavet en artikel med alle de bedste bøger med strikkeopskrifter til babyer.

Gratis strikkeopskrifter til baby

Er du mest til gratis strikkeopskrifter, så kan du sagtens finde mange af dem på nettet. Herunder har vi fundet en række steder online, hvor du kan finde gratis strikkeopskrifter til babystrik. En gratis strikkeopskrift kræver dog stadig garn, og har du ikke det vil jeg anbefale at købe strikkekits hvor du betaler for garn og får opskriften med gratis.

Det var vores guide til hvordan du finder strikkeopskrifter til baby. DU har altså 3 muligheder: strikkekits med gratis strikkeopskrift, babystrik bog eller find gratis opskrifter på nettet, fx på de sider vi har listet herover.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_avatar=”on” show_reply=”on” show_count=”off” background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.