Uld undertøj til børn

Når børn når en alder hvor de begynder at gå på toilettet, er det meget naturligt at skifte fra bodystocking til undertøj. Som regel sker dette skifte omkring 3-års alderen, hvor man har været igang med pottetræningning i noget tid, og til sidst lykkedes med at barnet selv siger til når han/hun skal på toilettet. Det skal siges at børn er meget forskellige og alderen kan variere en del fra barn til barn.

Når den tid er kommet hvor du skal skifte til undertøj, kan de være en fordel at skifte til uld undertøj, især hvis dit barn er vant til at have uld bodystocking på. Det betyder nemlig at kroppen er vant til uld, som hjælper med at regulere varmen og især holde på den om vinteren.

Desværre hænger uld undertøj til børn ikke på træerne og derfor har jeg lavet denne artikel, hvor jeg guider dig til og viser dig forskelligt uld undertøj til børn fra 3-års alderen.

De bedste mærker der laver undertøj i uld

JOHA uldundertøj til børn

Engel uldundertøj til børn

Uld underbukser

Uld underbukser eller boxershorts til børn gør det nemmere for dem og dig at hjælpe dem på toilettet. Det betyder at der ikke længere er nogle knapper der skal knappes et sted man ikke kan se når barnet står op. Det betyder i bedste fald at du helt kan slippe for at gøre noget, da det også er nemt med underbukser, for barnet selv at hive dem op og ned.

Uld undertrøje

Du kan måske tænke hvorfor dit barn skal have en uld undertrøje også, når du ikke selv går med undertrøjer men kun underbukser. Det er fordi børn er vant til at have det ekstra lag inde mod huden fra deres bodystocking. Det er en god idé at fortsætte med dette ekstra lag indtil barnet er blivet lidt større endnu, da det hjælper med at holde varmen.

Størrelsesguide til undertøj af uld

De fleste mærker laver først undertøj i to dele til børn fra størrelse 90. Det svare til ca. 2,5-3 år hvilket passer meget godt med den alder hvor man begynder pottetræning eller lykkedes med den. Herunder kan du se til hvilken alder de forskellige størrelser passer til – fra størrelse 90 af.

  • 90

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.