Baby startpakker

En baby startpakke er en pakke der er med til at give dig og din baby en god start på graviditeten og de første år af babyens liv. Der findes rigtig mange sammensatte startpakker som du kan købe hos de forskellige forhandlere af babyudstyr. Du kan her se de gratis babypakker du kan få.

Her har vi samlet en lang række baby startpakker der gør det nemmere for jer som forældre at købe alle de ting man skal have inden man bliver forældre. I tabellen her på siden kan du se alle de “komplette” startpakker man kan købe. En “komplet” startpakke indeholder en lang række produkter man helt sikkert kommer til at brug når man bliver forældre. Men udover de såkaldt komplette pakker har vi lavet sider hvor vi har samlet produktspecifikke startpakker:

ForhandlerMærke/NavnAntal delePrisBestil
Parcellet startpakkeRedekassenmin. 10 dele3.000,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætBabytrold Cozy11 dele5.299,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætBabytrold X-cellent11 dele5.499,00 kr.Køb
Coop Shopping barnevognssætHauck Rapid 3 Plus3 dele3.499,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeCarena + ErgoBaby 15 dele4.595,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeCarena + ErgoBaby 26 dele5.795,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeBritax + ErgoBaby4 dele6.795,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeErgoBaby2 dele995,00 kr.Køb
Lekmer startpakkeCarena Summerkit5 dele3.495,00 kr.Køb

“Komplette” startpakker til babyer

Her på siden har jeg i tabellen ovenfor samlet alle startpakker der indeholder en god blanding af standard babyudstyr, det er det jeg mener med “komplette” babypakker. Pakkerne indeholder ofte barnevogne, tremmesenge eller lignende og nogle indeholder endda også babytøj, sengetøj og legetøj. Det variere meget, men de fleste startpakker er meget praktisk anlagt og indeholder som sagt meget basalt babyudstyr.

Produktspecifikke startpakker

Udover de store baby startpakker, findes der en lang række produktspecifikke baby startpakker. Dem har jeg også samlet her på websitet, men på nogle andre sider som der er links til øverst i denne artikel. Du kan læse mere om hvad det er for nogle produktspecifikke startpakker vi ellers finder og sammenligner herunder.

HappyHello startpakke

HappyHello er en helt unik babystartpakke der bliver leveret til dig hver måned i lige så mange måneder du ønsker det, fra 3. graviditetsmåned til barnet bliver 6 år. Startpakken er specielt tilpasset netop dit barn, så tingene i den passer til det køn og den alder dit barn har, samt den tid på året pakken bliver leveret på. Det er erfarne pædagoger der sammensætter pakken hver måned, så du er sikker på indholdet er med til at træne dit barns motorik, sanser og sproglige kundskaber.

Barnevognssæt startpakke

Barnevognen er en af de dyreste ting at anskaffe sig når man skal have en baby. Der findes dog flere måder hvorpå du kan spare penge på barnevognen, du kan fx købe den brugt, men du kan også vælge at købe en barnevogn startpakke der indeholder alle de ting du skal bruge når du skal ud at gå med dit barn, hvad enten det er i byen, i skoven eller på besøg hos bedsteforældre og venner. Vi har samlet alle de barnevognsstartpakker du kan få, så du nemt kan sammenligne dem.

Babytøj startpakke

Babytøj er en af de ting babyen hurtigt vokser ud af. En nem måde at undgå at købe for meget på er ved at købe startpakker med babytøj til de forskellige aldre barnet har. Vi har lavet en side hvor vi hjælper dig med at finde de steder hvor du kan købe sæt med babytøj. Nogle af pakkerne indholder meget babytøj til enhver lejlighed, mens andre kun indeholder fx sommertøj eller en type tøj.

Sutteflaske startpakke

Til slut har vi også lavet en side hvor vi har samlet de webshops der sælger startpakker med sutteflasker. Sutteflasker er noget af det babyudstyr man kommer til at bruge allermest, det er derfor vigtigt at have nok af det og det før man hvis man fra start af køber et startsæt med sutteflasker.

0 kommentarer