Babyalarmer bedst i test

De bedste babyalarmer – 7 alarmer, som sikrer dig ro i sjælen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ max_width=”800px” use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]At blive forælder er en forunderlig og spændende tid med mange nye glæder og oplevelser. Dog kan det for mange også være en tid, hvor der pludselig er flere bekymringer, mindre nattesøvn og begrænset tid til sig selv. Af denne årsag er en babyalarm en uundværlig investering for mange forældre. Den tillader nemlig forældrene at være væk fra barnet, mens det sover, men stadig vide, når barnet vågner eller pludselig bliver ked af det. 

I denne guide har vi samlet nogle af de bedste babyalarmer på markedet, og vi kigger særligt på, hvilke funktioner de har, samt hvor god værdi de tilbyder for pengene. Læs med her og bliv klogere på, hvilken babyalarm du bør vælge, hvis du netop er blevet forælder eller kender nogen, der er. 

Neonate 5800D – et solidt valg; særligt i det nordiske klima

Neonate babyalarm BC-5800DNeonate 5800D er en ganske velkendt og anerkendt model inden for babyalarmer, og det er der flere årsager til. Den er nemlig både smart, intuitiv og spækket med nogle af de mest eftertragtede funktioner, man kan ønske sig i dag. Derfor er det heller ingen overraskelse, at netop denne model er gået hen og blevet en sand forbrugerfavorit. 

Denne babyalarm er digital, hvilket giver dig god og klar lyd uden forstyrrelser på linjen, hvilket ellers kan være til stor gene for forældre, der ofte må hen til barnet og tjekke om alt er, som det skal være. Derudover har babyalarmen lav stråling og er udstyret med langtidsholdbare litiumbatterier, som har hele to års garanti. Du har op til 200 timers stand by-tid mellem hver opladning. 

En fordel ved netop denne alarm er, at den er specifikt udformet til det nordiske klima. Det betyder, at du ikke behøver være bekymret for, at den ikke virker i lave temperaturer. Faktisk kan den klare helt ned til mange minusgrader. Modsat mange andre alarmer, så er denne udstyret med en temperaturindikator, og du kan sågar indstille en temperaturalarm ned til hele -19 grader celsius, så du får en advarsel, hvis dit barn for eksempel ligger udenfor i barnevognen og temperaturen pludselig dykker. 

Alarmen er særligt brugervenlig på grund af den store skærm, og du får også en god lang rækkevidde, så du kan opholde dig et helt andet sted i hjemmet, end hvor dit barn sover til middag. Alt i alt er denne alarm et rigtig godt valg til dig, som gerne vil sikre dig en god babyalarm med nogle specifikke lækre features. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Lang rækkevidde
 • Lav stråling 
 • Høj batterikapacitet (op til 200 timer på standby)
 • To års garanti på batterierne 
 • Temperaturindikator 
 • Temperaturalarm

Fås hos Jollyroom

Neonate BC-8000DV – avanceret babyalarm med kamera

Neonate babyalarm BC-8000DVEndnu et absolut pletskud fra norske Neonate. Mange forbrugere ved ikke, at Neonate faktisk er et resultat af norske fædre, der var på jagt efter det ultimative babyalarmsystem. Det fandt de ikke, men udviklede i stedet Neonate, som i dag er en af de førende producenter af moderne, innovative og brugervenlige babyalarmer. 

Neonate BC-800DV er faktisk verdens første babyalarm med kamera. Den giver dig en unik mulighed for at se til dit barn, selvom du befinder dig i et andet rum. Det er både praktisk for dig, så du kan tage en tiltrængt pause og fokusere på andre ting, men det er også med til at mindske risikoen for at vække barnet, hvilket nemt kan ske, hvis du fysisk går hen og tjekker til det. 

Rækkevidden på denne alarm er også noget for sig. Udover den imponerende rækkevidde på videosignalet på hele 300 meter, får du hele 800 meters rækkevidde på lydsignalet, hvilket giver dig rig mulighed for eksempelvis at være ude i haven, mens barnet ligger på sit værelse og sover. Du kan sågar tale til dit barn gennem denne babyalarm, hvis du har lyst. Dette gøres gennem et separat lydsignal. På den måde kan du nynne en godnat sang eller berolige barnet, hvis det sover uroligt. 

Forældreenheden på denne babyalarm har en moderne touchskærm med skærmlås, og faktisk kan du tilslutte den hele fire kameraer på én gang. Babyenheden er udstyret med en praktisk natlampe, som du kan aktivere eller deaktivere efter behov. Desuden får du besked om, hvis det er for koldt eller varmt, hvor barnet ligger, hvilket giver en god ro i sjælen om, at barnet har et godt og sundt soveklima. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Ideel til dig, som gerne vil følge med helt tæt på 
 • Udstyret med smart kamera, så du kan se dit barn 
 • Giver dig også mulighed for at tale til og berolige dit barn 
 • Er designet med smart nattelampe
 • Giver dig en advarsel om temperaturen, hvor barnet sover 
 • Mulighed for at tilslutte op til fire kameraer 
 • Lang rækkevidde både på video (300m) og lyd (800m)

Fås hos Jollyroom

Nabby – den nye smarte, simple og moderne babyalarm

Nabby babyalarmEvolutionen af teknologi står aldrig stille, og det er Nabby et virkelig godt eksempel på. Vink farvel til gamle konventionelle babyalarmer og træd ind i en helt ny æra med denne alarm. Den kobles nemlig direkte op til din smartphone (både Android og OS), og styres herved gennem en app. Det er nemt, intuitivt og praktisk.

Denne alarm har allerede klaret sig rigtig godt i diverse babyalarm tests og har også vundet flere priser – blandt andet Danish App Award 2013. Når du downloader den gratis app har du samtidig en organisk babyalarm, som bliver opdateret løbende, så du altid er sikret de nyeste features. I appen kan du selv til- og fravælge de funktioner, du synes om. For eksempel kan du indstille lydfølsomhed, og den kan også indstilles til at sige dit barns navn, hvis der sker noget i den anden ende. 

En af fordelene, som appellerer til mange forældre, er, at netop denne alarm har verdens laveste stråling. Desuden har den hele 70 timers levetid på batteriet og kan lades lynhurtigt op igen, så du aldrig behøver undvære alarmen ret længe ad gangen. Den har en rækkevidde på op til 340 meter, hvilket ikke er så meget som nogle af konkurrenterne, men stadig nok til de flestes forbrug – særligt indendørs. 

Alt i alt er der her tale om et virkelig godt bud på en meget moderne babyalarm, som giver dig masser af frihed, mulighed for at skræddersy de funktioner, du ønsker, og gør det nemt altid at have babyalarmen med sig uden besværlige ekstra apparater. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Genial babyalarm app 
 • Vælg de funktioner du ønsker 
 • Opdateres løbende 
 • Den er brugervenlig
 • Den er lille og nem 
 • Lang batterilevetid og hurtig opladning
 • Klarer sig godt i tests og har vundet flere priser

Fås hos Jollyroom

Philips Avent SCD501 – en virkelig god babyalarm til prisen

Philips er kendt over hele verden for at fremstille og producere elektroniske produkter, som gør hverdagen nemmere. Denne babyalarm falder bestemt inden for denne kategori, og er derfor allerede et attraktivt valg blandt mange forældre verden over. Den er simpel, enkel og kan de opfylde de fleste basale behov. Derudover kommer den til en meget favorabel pris, som gør den attraktiv i forhold til mange af de andre dyrere kandidater. Blandt andet af disse årsager var denne babyalarm bedst i test hos tyske Stiftung Warentest. 

Denne alarm er udstyret med den innovative DECT-teknologi, som garanterer, at lyden ikke forstyrres. Du oplever således ingen interferens fra andre elektroniske transmitterende produkter (for eksempel andre alarmer eller telefoner). DECT-teknologien sikrer dig samtidig krystalklar lyd, hvilket gør, at du ikke skal være nervøs for ikke at høre nogle af de lyde, barnet eventuelt ville lave. 

Alarmen er desuden designet med smart ECO-tilstand, som giver dig mulighed for at spare på strømmen. Det er både praktisk for dig, så du ikke skal oplade den så tit, men det er også en gevinst for din elregning og for miljøet på samme tid. Den er også udstyret med beroligende nattelys, som kan fungere som et fint vågelys for barnet, mens det sover. Alarmen har en indendørs rækkevidde på 50 meter og en udendørs rækkevidde på 300 meter. Den er således ikke lige så god til distancer, som nogle af de andre alarmer, men kan være en solid og billig investering til det lille hjem. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Utroligt god alarm til prisen 
 • Rækkevidde på 50 meter indendørs 
 • Rækkevidde på 300 meter udendørs 
 • Smart og praktisk nattelampe på babyenheden 
 • DECT-teknologi sikrer nul interferens 
 • DECT-teknologi sikrer utroligt god lyd 
 • ECO-tilstanden giver dig mulighed for lang batterilevetid

Fås hos XXXX

Padwico 850 – et simpelt og praktisk valg med solide kernefunktioner  

Padwico 850 babyalarmCAPiDi, som står bag Padwico, er et svensk firma, som siden 1985 har beskæftiget sig med at udvikle sikkerhedsprodukter. Omkring årtusindeskiftet indså de, at de kunne nytænke brugen af elektromagnetiske bølger i babyalarmer og det har resulteret i nogle af de bedste babyalarmer på markedet i dag. 

Padwico 850 er en smart og enkel babyalarm, som er fuldt digitaliseret. Faktisk er det den første fuldt digitale babyalarm, som blev EU godkendt. Den tilbyder dig en lang og praktisk rækkevidde på op til 500 meter i åbent landskab, hvilket giver dig gode muligheder for at have barnet liggende og sove et andet sted, end hvor du befinder dig – helt uden at du behøver bekymre dig. Der vil være både lys- og lydalarm på forældreenheden, hvis den kommer uden for rækkevidde. 

Alarmen har automatisk søgefunktion, og leder således selv efter den bedste ledige kanal hele tiden. Den har lav stråling – blandt den laveste stråling på markedet – med blot 8% af normal DECT. Der er en praktisk natlampe på babyenheden, som kan fungere som vågeblus, hvilket kan virke beroligende.

Den er nem at genoplade og der medfølger desuden en ekstra oplader, så du nemt kan oplade begge enheder på én og samme tid. Du kan justere følsomheden på mikrofonen på babyenheden, så du selv kan vælge, hvor små lyde du vil kunne opfange. Du kan desuden trøste og tale med barnet gennem babyalarmen. Babyalarmen er et praktisk valg til de nordiske forældre, da enheden er funktionstestet ned til hele – 20 grader celsius. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Fuld digitaliseret 
 • Søger selv efter ledig kanal automatisk 
 • Skal ikke sættes op, men virker med det samme 
 • God rækkevidde på op til 500 meter 
 • Advarer når den kommer uden for rækkevidde 
 • Vågeblus på babyenheden 
 • Tal til eller berolig dit barn gennem svarefunktionen

Fås hos Babysam

Padwico Capidi – lille, elegant og med 5 års garanti

Padwico Capidi babyalarmEndnu et pletskud fra CAPiDi finder du i denne enkle og utroligt fine og lille babyalarm. Den har fokus på at give dig de mest brugbare kernefunktioner og til gengæld leverer dem til perfektion. Blandt andet får du helt op til 800 meters rækkevidde i åbent landskab, hvilket er væsentligt mere end de fleste konkurrenter kan tilbyde i dag. Derudover har babyalarmen meget lav stråling – faktisk blot 4% af DECT babymonitorer. 

I forhold til design, skiller denne alarm sig positivt ud. Modsat mange konventionelle, klodsede babyalarmer, så er denne både stilren, moderne og lille. Det gør den ekstra nem at have med over alt, uden at det er til besvær. Desuden kan du nemt og sikkert fastgøre babyalarmen til dit tøj med en bælteclips, hvilket giver dig god mulighed for at ordne praktiske gøremål eller være aktiv, mens du stadig har babyalarmen tæt på dig. 

Denne model har lang batteritid og faktisk en standby tid på mere end 100 timer. Desuden får du hele fem års garanti på alarmen, så du ikke skal være nervøs for, at den pludselig ikke fungerer længere. En lang garanti testamenterer ofte, at der er tale om virkelig godt håndværk. Den har nattelys integreret, som kan bruges både som natlampe og under opladning. Opladning foregår desuden nemt via micro-usb-kabel. 

Alt i alt er der her tale om en utroligt moderne og simpel alarm, som passer godt til forældrene, der ikke har brug for overvågning og kontrol, men blot ønsker en funktionel og stilfuld babyalarm, som er lille og elegant, opfylder de mest basale behov og har lang rækkevidde og batterilevetid. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Moderne, enkel og elegant 
 • Utroligt lav stråling 
 • Op til 800 meters rækkevidde 
 • Lang batterilevetid 
 • Praktisk bælteclips 
 • Hele fem års garanti 
 • Nattelys 
 • Nem og simpel opladning gennem USB

Fås hos Babyshop

Motorola MBP16 – utroligt mange funktioner for pengene

Motorola MBP16 babyalarmDet amerikanske firma Motorola har i omtrent 100 år udviklet og produceret elektroniske og telekommunikerende udstyr til hele verden. Og selvom deres produktkategorier er mange, så er der faktisk en del, som ikke ved, at de også laver babyalarmer. Det kan dog være en glædelig nyhed, for blandt andet kan du med MBP16 få en virkelig god babyalarm med et overraskende lille prismærke på. 

Denne model tilbyder en rækkevidde på op til 300 meter, hvilket ikke er overvældende, men tilstrækkeligt til de fleste familier. Alarmen består af en trådløs forældreenhed og en babyenhed med ledning. Babyalarmens mikrofon er ganske følsom, og giver dig således mulighed for at følge med i selv den mindste pludren, hvilket mange forældre kan sætte pris på. 

Forældreenheden er udstyret med en lækker LCD-skærm, som giver et fint og intuitivt overblik. Den viser blandt andet batteriniveau, men kan også indikere, om der er for varmt eller koldt i børneværelset. Forældreenheden kan nemt sættes fast til tøjet med en bælteclips, så du får hænderne fri til andre ting. Babyalarmen er designet med hele fem forskellige vuggeviser, som du kan sætte til at spille, hvis barnet sover uroligt eller vågner før tid. Den tilbyder desuden tovejskommunikation, så du også selv kan nynne en vuggevise eller tale barnet til ro. 

En af ulemperne ved netop denne alarm er, at den primært er tiltænkt indendørs brug. Den er således ikke garanteret at virke optimalt udendørs, og du bør således ikke vælge denne model, hvis det netop er til udendørs brug, at du søger en alarm. Alt i alt er der til gengæld tale om et virkelig godt valg til indendørs brug, hvor du får en pragtfuld babyalarm med usandsynligt mange funktioner og til en meget lav pris. 

Derfor skal du vælge denne babyalarm: 

 • Utroligt mange funktioner til prisen 
 • Rækkevidde på op til 300 meter 
 • Lækker trådløs forældreenhed med bælteclips 
 • LCD-skærm, som indikerer batteri, signal, temperatur med mere 
 • Hele fem vuggeviser indbygget, som du kan spille for dit barn
 • Mulighed for tovejskommunikation, så du kan tale med dit barn 
 • Natlampe

Fås hos Jollyroom

Vi håber, at du i denne artikel er blevet klogere på nogle af de bedste babyalarmer, som findes på markedet i dag. Forhåbentlig har du fået indsigt i nogle af de mange funktioner, som findes, og er blevet mere bevidst omkring, hvilke der er vigtige, når du skal ud og købe din næste alarm.
[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.