Bilka gratis ting til baby

Bilka babypakke gratis

Som et af de største supermarkeder i Danmark, er Bilka selvfølgelig meget interesseret i at hjælpe dig som kommende børnefamilie. Derfor uddeler de også gratis ting til familier med små børn, når du besøger deres butikker. Det er ikke en babypakke i klassisk forstand, men du får nogle få ting  hvis du ved hvor du skal henvende dig.

Gratis ting til baby i Bilka

Hvad får du så af gratis ting i Bilka? Du får helt præcist to ting og modsat en normal gratis babypakke skal du ikke bestille denne online for at kunne afhente den. De 2 gratis ting du kan få er:

  • 1 gratis ble
  • Babymad

Du kan ikke bare få det en gang, du kan faktisk få det hver gang du besøger Bilka med dit barn. Måden du får fat i de to ting på er ved at henvende dig i Bilka Bistro, hvor du blot skal bede om det. Det betyder også at hver gang du besøger Bilka, skal du faktisk ikke tænke på at have hverken mad el. ble med til din baby.

Du kan altid se om Bilka stadig tilbyder dette og præcis hvad de tilbyder gratis på deres hjemmeside.

Lidt om Bilka

Bilka er en del af Salling koncernen, som også ejer Føtex, Netto og stomagasinet Salling som ligger i de store jyske byer. Salling koncernen er tidligere gået under navnet Dansk Supermarked, men ændrede det for et par år tilbage. Bilka er deres helt store supermarked, der huses i kæmpe varehuse over hele landet. Det er derfor heller ikke en butik man finder på hvert gadehjørne.

Bilka blev etableret tilbage i 1980 og har i en lang periode gået under sloganet “Hvem ka’ – Bilka”. I dag kender man dem nok mest for de sjove reklamer der går under navnet “Far til femten” (tidligere fjorten) med Mia Lyhne og Troels Malling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.