Fakta babykuffert gratis

Fakta der markedsføre sig under at være Danmark måske absolut flinkeste discount butik, giver også din baby Danmarks måske absolut flinkeste start på livet. Det gør de fordi de giver dig en babykuffert fyldt med en masse allergivenlige babyprodukter fra deres serie 365 MINIRISK. Her kan du læse mere om babypakken, hvad den indeholder og se billeder af indholdet.

Få en gratis gave hos Little Happy

Bliv medlem af fordelsklubben Little Happy for bare 98 kr./md. og spar i gennemsnit 45% på alt babyudstyr + få en gratis gave med hver ordre. Lige nu kan du blandt andet vælge et gratis førstehjælpskursus til småbørnsforældre eller 2 gratis sutter fra Filibabba. Klik på knappen herunder og se de gratis gaver, samt alle besparelserne på kendte mærker som Filibabba, Smallstuff og Maileg.

Fakta babykuffert indeholder

Her kan du se hvad babykufferten fra Fakta indeholder og se billeder taget fra en af kufferterne. I alt får du X produkter i Fakta babypakken der alle er fra Faktas serie 365 MINIRISK, som er en serie af produkter der er allergivenlige, uden parfume og parabener og andre skadelige stoffer.

Sut

Du får en lækker sut med i babykufferten fra Fakta.

Bleer

Du får også en pakke bleer med i babypakken fra Fakta. Det er bleer fra deres eget mærke 365 MINIRISK og bleerne passer til alle børn i alderen 0-6 mdr. ca.

Pusleunderlag

Med får du også et pusleunderlag, som kan være ret dyre at købe, men det skal bruges til puslebordet og er det babyen skal ligge på, så den ikke ligger på den bare hårde overflade.

Zinksalve

Zinksalve skal bruges til røde barnenumser og det kommer der tit i løbet af de første år når babyen laver i bleen. Du får en lækker zinksalve med i Faktas babypakke fra deres mærke 365 MINIRISK som er allergivenligt og uden parfume og parabener.

Bestilling af babykufferten

Det er nemt og ligetil at bestille faktas babykuffert, du kan følge vejledningen nedenfor. Når babykufferten er bestilt skal du selv afhente den i en af faktas mange butikker. Får at bestille babypakken skal du have et Coop medlemsnummer.

 1. Gå til Fakta.dk/baby-kuffert.
 2. Udfyld formularen på siden.
 3. Du modtager en SMS med en kvittering på din bestilling, denne SMS skal du fremvise til personalet når du henter din babykuffert i en Fakta butik.

Du skal være opmærksom på at der i øjeblikket er stor efterspørgsel på babypakken, så i nogle Fakta butikker kan babykufferten være i restordre, men de arbejder på at få nye babykufferter ud i butikkerne.

Betingelser

Der er visse betingelser du skal opfylde for at kunne bestille babypakken fra Fakta. Vi har gjort det nemt for dig og listet dem herunder.

 • Der kan kun bestilles en babykuffert pr. husstand.
 • Du skal have en smartphone, da værdibeviset for at du kan få en gratis babypakke kun kan indlæses på en smartphone.

Om Fakta

Fakta kalder sig selv for Danmarks måske absolut flinkeste discountbutik, om de er det må du selv vurdere, men det er da meget flinkt af dem at give dig og din baby en gratis babypakke.

19 Kommentarer

 1. Michelle Pedersen

  Hej.
  Jeg har lige bestilt en gratis baby kuffert ved jer til min veninde, som er inde og føde nu. Jeg kan kun bestille 1 men hun skal have tvillingerne. Kan man få to eller?
  Vh Michelle Pedersen

  Svar
  • LasseKH

   Hej Michelle,

   Tak for dit spørgsmål. Vi er ikke associeret med Fakta og har derfor heller ikke noget at gøre med reglerne for bestilling af babykufferten.

   Jeg kan dog fortælle dig at du kun kan bestille en kuffert per husstand. Hvis du gerne vil have to babykufferter, kan du sige til din veninde at hun også selv kan bestille en 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 2. Mary Ann

  Hej 🙂

  Ang. Faktas baby startpakke, skriver i at det er en betingelse at man er medlem af Coop. Når man udfylder formularen inde på deres side, kan jeg ikke læse nogen steder omkring det. Der står bare ”hvis du er medlem af Coop, indtast medl.nr” noget i den stil …. Jeg har lige bestil uden, at være medlem og modtaget værdibevis via sms. Men skal man eller skal man ikke være medlem? Hvis jeg henter pakken i en Fakta butik imorgen skal jeg så vise andet( Coop medlemskort?) end værdiebeviset?

  På forhånd tak

  Mvh
  Mary Ann

  Svar
  • LasseKH

   Hej Mary Ann,

   Tak for dit spørgsmål. Det er os der har lavet en fejl, og det beklager jeg. Man skal altså ikke være medlem af Coop for at hente Faktas babypakke gratis. Det skal man til gengæld, hvis man vil hente Super Brugsens babypakke gratis.

   Tak for det! 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 3. TEVREZ KHALIL

  Jeg håber at få jeg en gratis baby pakke

  Svar
 4. Lene

  Vil meget gerne have en babypakke, hvis det kan lade sig gøre 😁

  Svar
  • Tanja

   Hej.
   Når jeg indsender mine oplysninger få jeg ikke nogen sms?

   Svar
   • LasseKH

    Hej Tanja

    Fakta udlevere desværre ikke længere deres gratis babykuffert. Det kan være derfor du ikke har modtaget nogen besked.

    Mvh Lasse

    Svar
 5. Meliha

  Hej der står at I ikke har flere babykuffert. Får I nogle flere?

  Svar
  • LasseKH

   Nej desværre får Fakta ikke flere på ubestemt tid.
   Mvh Lasse 🙂

   Svar
 6. Marie

  Jeg kan se de ikke har flere, kommer der flere eller er det ikke til at få i fakta mere? Det er det samme med SuperBrugsen.

  Mvh M

  Svar
  • LasseKH

   Desværre kommer der ikke flere umiddelbart, er beskeden.

   Mvh Lasse

   Svar
 7. Maria

  Man kan desværre ikke bestille babypakker fra Fakta.

  Svar
 8. Christina

  Der står at der ikke er flere babykufferter på hjemmesiden. Kommer de igen eller hvordan? Og hvornår?

  Svar
  • LasseKH

   Hej Christina

   Desværre er der stoppet for uddeling af Faktas babypakke på ubestemt tid.

   Mvh Lasse

   Svar
 9. Lea Sørensen

  Hej jeg hedder Lea jeg skal føde om 5 måder så kun jeg godt tænke mig at start pakke der er mit første barn

  Svar
  • LasseKH

   Hej Lea,

   desværre er Fakta stoppet med at uddele gratis babypakker i år. Men besøg vores forside og få et overblik over alle gratis babypakker 🙂

   Mvh Lasse

   Svar
 10. Tijana

  Hejsa
  Er det korrekt, at er ikke er flere baby kufferter?
  Kan det passe, hvis man aldrig nåede at få bestilt til sin første kommende baby?
  Kommer de igen?
  Jeg håber at i lader mig høre fra jer, når det sker:).
  Vh

  Svar
  • LasseKH

   Hej Tijana

   Desværre leverer Fakta ikke længere babykufferter. De har valgt at droppe det helt på ubestemt tid.

   Mvh Lasse

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.