Fakta babypakke gratis

Fakta babypakke gratis

Fakta der markedsføre sig under at være Danmark måske absolut flinkeste discount butik, giver også din baby Danmarks måske absolut flinkeste start på livet. Det gør de fordi de giver dig en babykuffert fyldt med en masse allergivenlige babyprodukter fra deres serie 365 MINIRISK. Her kan du læse mere om babypakken, hvad den indeholder og se billeder af indholdet.

Bliv medlem af fordelsklubben Little Happy for bare 98 kr./md. og spar i gennemsnit 45% på alt babyudstyr + få en gratis gave med hver ordre. Lige nu kan du blandt andet vælge et gratis førstehjælpskursus til småbørnsforældre eller 2 gratis sutter fra Filibabba. Klik på knappen herunder og se de gratis gaver, samt alle besparelserne på kendte mærker som Filibabba, Smallstuff og Maileg.

Fakta babykuffert indeholder

Her kan du se hvad babykufferten fra Fakta indeholder og se billeder taget fra en af kufferterne. I alt får du X produkter i Fakta babypakken der alle er fra Faktas serie 365 MINIRISK, som er en serie af produkter der er allergivenlige, uden parfume og parabener og andre skadelige stoffer.

Sut

Du får en lækker sut med i babykufferten fra Fakta.

Bleer

Du får også en pakke bleer med i babypakken fra Fakta. Det er bleer fra deres eget mærke 365 MINIRISK og bleerne passer til alle børn i alderen 0-6 mdr. ca.

Pusleunderlag

Med får du også et pusleunderlag, som kan være ret dyre at købe, men det skal bruges til puslebordet og er det babyen skal ligge på, så den ikke ligger på den bare hårde overflade.

Zinksalve

Zinksalve skal bruges til røde barnenumser og det kommer der tit i løbet af de første år når babyen laver i bleen. Du får en lækker zinksalve med i Faktas babypakke fra deres mærke 365 MINIRISK som er allergivenligt og uden parfume og parabener.

Bestilling af babykufferten

Det er nemt og ligetil at bestille faktas babykuffert, du kan følge vejledningen nedenfor. Når babykufferten er bestilt skal du selv afhente den i en af faktas mange butikker. Får at bestille babypakken skal du have et Coop medlemsnummer.

 1. Gå til Fakta.dk/baby-kuffert.
 2. Udfyld formularen på siden.
 3. Du modtager en SMS med en kvittering på din bestilling, denne SMS skal du fremvise til personalet når du henter din babykuffert i en Fakta butik.

Du skal være opmærksom på at der i øjeblikket er stor efterspørgsel på babypakken, så i nogle Fakta butikker kan babykufferten være i restordre, men de arbejder på at få nye babykufferter ud i butikkerne.

Betingelser

Der er visse betingelser du skal opfylde for at kunne bestille babypakken fra Fakta. Vi har gjort det nemt for dig og listet dem herunder.

 • Der kan kun bestilles en babykuffert pr. husstand.
 • Du skal have en smartphone, da værdibeviset for at du kan få en gratis babypakke kun kan indlæses på en smartphone.

Om Fakta

Fakta kalder sig selv for Danmarks måske absolut flinkeste discountbutik, om de er det må du selv vurdere, men det er da meget flinkt af dem at give dig og din baby en gratis babypakke.

Alle de mest basale ting du kan få til babyer i et supermarked, for du sådan set med i Faktas babykuffert. Du kan få lignende ting fra andre supermarkeder i deres babypakker.

19 Comments

 1. Michelle Pedersen
  • LasseKH
 2. Mary Ann
  • LasseKH
 3. TEVREZ KHALIL
 4. Lene
   • LasseKH
 5. Meliha
  • LasseKH
 6. Marie
  • LasseKH
 7. Maria
 8. Christina
  • LasseKH
 9. Lea Sørensen
  • LasseKH
 10. Tijana
  • LasseKH

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.