Gratis lydbøger til børn

Lydbøger er et fantastisk alternativ til børnefilm, børneserier og spil mm. og der findes et have af lydbøger børn i alle aldre der bare venter på at blive lyttet til. Der er forskellige muligheder for at få lydbøger til børn, men den absolut bedste er ved at benytte dig af en af de mange bogtjenester der findes. Vi har anbefalet de bedste bogtjenester til børn herunder.

  • Mofibo
  • Saxo Premium
  • Fairytell
  • Maneno
  • BookBeat

Mofibo lydbøger og e-bøger børnMofibo a part of Storytel

Mofibo er der ikke mange der ikke kender, og selvom det er en bogtjeneste for både børn og voksne, så gør deres store udvalg af lydbøger for børn, bare at det og så er en af de bedste bogtjenester for børn. Lige nu kan du lytte til mere end 10.000 lydbøger for børn på Mofibo. Det udvalg er ikke overgået af mange af de andre tjenester her på listen.

Tænker du at Mofibo er den tjeneste du skal bruge til at afspille lydbøger for dine børn? så har jeg gode nyheder til dig. Du kan nemlig prøve Mofibo helt gratis i 14 dage uden binding. Synes du at tjenesten er så god at du ønsker at fortsætte med at abonnere på den, så koster det kun 129 kr. om måneden efterfølgende.

Prøv gratis i 14 dage

Fairytell lydbøger og e-bøger børnFairytell – lydbog app til børn

Selvom Storytel og Mofibo har det største udvalg af børnelydbøger, så er der fordele ved at vælge Fairytell. Fairytell er en bogtjeneste dedikeret til børn fra 0-10 år og deres udvalg er ikke ligeså stort som hos Mofibo og Storytel, men til gengæld kan man finde titler der ikke kan høres hos de store bogtjenester. Det er ikke den eneste forskel, prisen på tjenesten er nemlig også noget lavere og du kan derfor spare penge hver måned ved at bruge Fairytell.

Du skal vælge Fairytell hvis du kun har brug for at afspille lydbøger for dine børn og ikke også selv vil have muligheden for at lytte til voksenbøger. Derudover er den også billigere og koster kun 59 kr./md. hvilket er under det halve. Du kan prøve Fairytell helt gratis i 30 dage uden binding, og vælger du at fortsætte abonnementet er det til normalprisen efterfølgende.

Prøv gratis i 30 dage

Saxo Premium lydbøger og e-bøger børnSaxo Premium

Saxo har i mange år været Danmarks førende boghandel på nettet, nu har de taget skridtet videre og lanceret en bogtjeneste ligesom Mofibo, som de kalder for Saxo Premium. Den giver adgang til mere end 60.000 lydbøger og e-bøger, her i blandt en hel del som er øremærket børn og godnatlæsning.

Saxo Premium er meget mere end bare en streamingtjeneste for bøger, du får nemlig også en række andre fordele og så har de Danmarks bedste pris og længste gratis prøveperiode. Du får nemlig altid fri fragt på fysiske bøger, samt medlemsrabat og alt sammen til bare 99 kr. om måneden. Du kan prøve Saxo Premium gratis i 30 dage uden binding.

Prøv gratis i 30 dage

BookBeat lydbøger og e-bøger børnBookBeat – Den nye lydbog app

Den nye i klassen er BookBeat, der for kort tid siden er kommet ind på det danske marked med deres lydbogstjeneste. Det betyder at der nu er endnu flere valg til dig der elsker lydbøger og e-bøger. BookBeat har ligeledes et stort udvalg af bogtitler til børn, som er gode til underholdning, indlæring og godnatlæsning.

Du kan som med alle de andre bogtjenester også prøve BookBeat gratis i en begrænset periode – det er 2 uger uden binding. Det er en bogtjeneste der forsøger at gøre det simpelt at høre lydbøger, ved kun at tilbyde et abonnement til 99 kr./md. som giver ubegrænset adgang til hele udvalget hele måneden.

Prøv gratis i 14 dage

Maneno lydbøger og e-bøger børnManeno – lydbogsapp for børn

Den sidste tjeneste du kan bruge til at høre gratis lydbøger til børn er Maneno. Men Maneno er en noget anderledes tjeneste end de andre, da dens primære formål ikke er at kunne afspille lydbøger, men at lære børn at læse. Med andre ord er det en “lær at læse”-app for børn i alle aldre. Det fungere som et spil, hvor man kan samle point jo bedre man bliver til at læse og jo mere man læser.

Selvom det er en “lær at læse”-app, så kan den også bruges til at afspille lydbøger om aftenen eller hvis der er brug for lidt underholdning. Du kan prøve Maneno gratis i 14 dage uden binding, og efterfølgende fortsætter abonnementet til 89 kr./md.

Prøv gratis i 14 dage

Boganbefalinger til børn

Et spørgsmål står måske stadig tilbage og det er hvilke bøger du skal afspille som lydbog for dine børn. Udvalget er så stort, men det er ikke bare det der gør det svært for det kan nemlig være ligeså svært at finde ud af hvilke bøger der passer til dit barns alder. Det ville kræve en længere guide at gøre dig klog på netop dette, da det faktisk er noget der skal gøre fra bog til bog. Du kan tjekke hvilke alder, hvilken bog passer til på Børnebogen.dk.

Er dit barn ikke gammelt nok kan bogen være skræmmende eller uinteressant fordi barnet ikke forstår den. Er dit barn for gammelt vil det måske og kede sig eller ikke få den hjernetræning ud af højtlæsningen som det ellers kunne.

Det er de bedste bogtjenester med lydbøger til børn i Danmark. Du kan som nævnt prøve dem alle sammen gratis i en begrænset periode, hvorefter de fortsætte til normalpris hvis du ønsker det. Del gerne dine erfaringer med de forskellige tjenester og apps i kommentarfeltet herunder. Du kan også se et overblik over alle danske lydbog- og e-bogtjenester her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.