Lydbøger er et fantastisk alternativ til børnefilm, børneserier og spil mm. og der findes et have af lydbøger børn i alle aldre der bare venter på at blive lyttet til. Der er forskellige muligheder for at få lydbøger til børn, men den absolut bedste er ved at benytte dig af en af de mange bogtjenester der findes. Vi har anbefalet de bedste bogtjenester til børn herunder.

Mofibo

Mofibo er der ikke mange der ikke kender, og selvom det er en bogtjeneste for både børn og voksne, så gør deres store udvalg af lydbøger for børn, bare at det og så er en af de bedste bogtjenester for børn. Lige nu kan du lytte til mere end 10.000 lydbøger for børn på Mofibo. Det udvalg er ikke overgået af mange af de andre tjenester her på listen.

Tænker du at Mofibo er den tjeneste du skal bruge til at afspille lydbøger for dine børn? så har jeg gode nyheder til dig. Du kan nemlig prøve Mofibo helt gratis i 14 dage uden binding. Synes du at tjenesten er så god at du ønsker at fortsætte med at abonnere på den, så koster det kun 129 kr. om måneden efterfølgende.

Prøv gratis i 14 dage

Storytel

Storytel er meget tæt på at være den samme bogtjeneste som Mofibo og har mere eller mindre det samme udvalg af e-bøger og lydbøger til børn. Du kan ligeledes streame mere end 10.000 forskellige børnebøger som lydbøger med et Storytel abonnement.

Om du skal vælge Mofibo el. Storytel kommer ned til hvilken bogtjeneste du personligt synes er bedst og har de bedste funktionaliteter for dig. Heldigvis forholder det sig sådan at du også kan prøve Storytel gratis i 14 dage uden binding. Du kan altså prøve begge tjenester og derefter vurdere hvilken du synes er bedst og forsætte med den. Vælger du at fortsætte med Storytel, så koster deres abonnement også kun 129 kr. om måneden efterfølgende og så kan du lytte til ligeså mange lydbøger du har lyst til.

Prøv gratis i 14 dage

Fairytell

Selvom Storytel og Mofibo har det største udvalg af børnelydbøger, så er der fordele ved at vælge Fairytell. Fairytell er en bogtjeneste dedikeret til børn fra 0-10 år og deres udvalg er ikke ligeså stort som hos Mofibo og Storytel, men til gengæld kan man finde titler der ikke kan høres hos de store bogtjenester. Det er ikke den eneste forskel, prisen på tjenesten er nemlig også noget lavere og du kan derfor spare penge hver måned ved at bruge Fairytell.

Du skal vælge Fairytell hvis du kun har brug for at afspille lydbøger for dine børn og ikke også selv vil have muligheden for at lytte til voksenbøger. Derudover er den også billigere og koster kun 59 kr./md. hvilket er under det halve. Du kan prøve Fairytell helt gratis i 30 dage uden binding, og vælger du at fortsætte abonnementet er det til normalprisen efterfølgende.

Prøv gratis i 30 dage

Maneno

Den sidste tjeneste du kan bruge til at høre gratis lydbøger til børn er Maneno. Men Maneno er en noget anderledes tjeneste end de andre, da dens primære formål ikke er at kunne afspille lydbøger, men at lære børn at læse. Med andre ord er det en “lær at læse”-app for børn i alle aldre. Det fungere som et spil, hvor man kan samle point jo bedre man bliver til at læse og jo mere man læser.

Selvom det er en “lær at læse”-app, så kan den også bruges til at afspille lydbøger om aftenen eller hvis der er brug for lidt underholdning. Du kan prøve Maneno gratis i 14 dage uden binding, og efterfølgende fortsætter abonnementet til 89 kr./md.

Prøv gratis i 14 dage

Det er de 4 bedste bogtjenester med lydbøger til børn i Danmark. Du kan som nævnt prøve dem alle sammen gratis i en begrænset periode, hvorefter de fortsætte til normalpris hvis du ønsker det. Del gerne dine erfaringer med de forskellige tjenester og apps i kommentarfeltet herunder.