Gratis ting til gravide

Gratis babypakker til baby

Gratis babypakker

Se de mere end 10 gratis babypakker du kan bestille til dig og din kommende baby, og benyt dig af alle tilbudende.

Gå til tilbuddet

Gratis film og serier

Ønsker du noget underholdning den første del af barslen hvor du bare går derhjemme, så får du her en gratis måneds Viaplay.

Gå til tilbuddet

Gratis Mofibo

Som gravid kan det være rart at have noget at fordrive tiden med på barsel. Få Mofibo gratis og læs og lyt ubegrænset til bøger

Gå til tilbuddet

Gratis avis

Er du til aviser, så kan du som gravid lige nu prøve avisen Information helt gratis i 1 måned. Gå til tilbuddet via knappen herunder.

Gå til tilbuddet

Gratis vitamintest

Det er vigtigt du få de rigtige vitaminer når du er gravid. Få en gratis vitamintest hos TakeDaily og få vitaminerne lige til døren.

Gå til tilbuddet

Gratis Storytel

Gratis Storytel

Få barslen før fødslen til at gå, ved at læse og lytte til bøger via bogtjenesten Storytel. Dette tilbud giver dig en gratis prøveperiode.

Gå til tilbuddet

Graviditet uge for uge

Gratis uge for uge guide

Du kan helt gratis læse om graviditeten uge for uge på ugeforuge.dk og dermed spare pengene til en bog, app eller andet.

Gå til hjemmesiden

Det kan være hårdt at gå fra fuldtidsarbejde, veninder og familie til at gå på barsel og bruge hele dagen derhjemme alene mens man bare venter på fødslen går igang. Vi har samlet et overblik over en masse gratis tjenester og produkter du kan forkæle dig selv med inden din baby kommer til verdenen.