Gurli Gris julekalender

Gurli Gris julekalender

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ max_width=”800px” use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.17.6″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ _i=”1″ _address=”0.0.0.1″]

Gurli Gris er rigtig populær hos de mindste børn, hun er faktisk så populær at der ikke bare findes 1 Gurli Gris julekalender, men hele 3 forskellige Gurli Gris julekalendre. Har du et barn der bare elsker Gurli Gris overalt på jorden, så er det i år at du skal forære en Gurli Gris julekalender til dit barn. Se her hvilke 3 muligheder du har og hvad det er de forskellige indeholder.

Gurli Gris bog julekalenderGurli Gris julekalender med 24 små bøger

Gurli Gris handler først og fremmest om en fortælling, en historie, om en lille gris hendes lillebror og mor og far. Det er børn godt klarover og det er også de små historier fra Gurli Gris TV-serien el. bøgerne de kan huske og sætte pris på. I denne Gurli Gris julekalender er det netop disse historier der fortsat er fokus på med de 24 små bøger som gemmer sig bag hvert enkelt låge i julekalenderen.

I hver bog er der en sjov lille farverig fortælling om Gurli Gris og hendes venner. Bøgerne minder på mange måder om de populære Pixi-bøger, som vi kun kender alt for godt. Alle bøgerne er med tekst og flotte tegninger, og så er de 8 sider lange. Den indeholder også en særlig gylden bog (mon ikke den kan findes bag låge nr. 24?). Det er en rigtig god julekalender til de mindste børn.

Se julekalender

Gurli Gris pakkekalender med figurerGurli Gris pakkekalender med figurer

Ja, det er historierne børnene kender til og elsker, men når de ikke lige kan se fjernsyn eller læse en bog kan de selv opdigte fortællingerne og bruge deres fantasi med legetøj – i dette tilfælde Gurli Gris legetøj. Denne pakkekalender indeholder nemlig små figurer der enten forestiller karaktererne fra Gurli Gris eller små ting som er en stor del af Gurli Gris universet.

Pakkekalenderen er konstrueret så man kan bruge selve kalenderen i legen også. Det er muligt at sætte alle figurerne i en Gurli Gris jul ved hjælp af julekalenderen der har et billede af omgivelserne i Gurli Gris universet. Figurerne kan selvfølgelig også tages andet steds hen og anbringes fx i et nisselandskab eller rodes sammen med de eksisterende legetøj i hjemmet. I alt indeholder julekalenderen 8 karakterer og 16 ting fra Gurli Gris, som gemmer sig bag de i alt 24 låger.

Se julekalender

Gurli Gris Merry Christmas julekalenderGurli Gris julekalender med kreative ting

Den sidste Gurli Gris julekalender man kan få, er til de måske lidt større børn (fra 2,5 år), der kan lide at være kreative med fx tegninger og klistermærker. Den indeholder nemlig redskaber der er lavet til at være kreative og koncentrere sig, samt arbejde med motorikken. Der er mange fine og sjove forskellige redskaber i, så de små rigtig kan udfolde sig i den kreative stund om eftermiddagen.

Julekalenderen har 24 låger og bag de 24 låger er: 6 små stempler, 3 viskelæder, 3 laser klistermærker, 2 små puslespil, 2 klistermærker, 1 blyantspidser, 1 notesblok, 1 farveblyant, 1 blyant, 1 papirklips, 1 nøglering, 1 taperulle, 1 bogmærke og det hele er selvfølgelig i Gurli Gris tema ellers ville det jo ikke være en rigtig Gurli Gris julekalender. Du skal selvfølgelig ikke fortælle hvad der er i julekalenderen til dit barn, men holde det hemmeligt, så hver dag bliver en overraskelse.

Se julekalender

Så længe Gurli Gris bliver ved med at være populært, bliver der selvfølgelig også ved med at være julekalender med Gurli og hendes venner. Du kan altid vende tilbage hertil hver jul og se hvilke Gurli Gris julekalender du kan få i år. Jeg håber dit barn får ligeså meget glæde ud af Gurli Gris, som mit eget har haft det.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null” _i=”2″ _address=”0.0.0.2″][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.