LOL pakkekalender indhold

LOL Surprise julekalender

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ max_width=”800px” use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″]

L.O.L. Surprise er en helt ny dukke der er blevet super populær blandt børn. Det kort fortalt en dukke man købe i en kugle der består af 7 lag når man åbner den. Hvert lag gemmer på en lille overraskelse til dukken, det kan være tøj, makeup eller lignende, som man kan udsmykke dukken med. Det er allerede et samlerobjekt hvor nogle dukker er mere sjældne end andre og man skal selvfølgelig have så meget forskelligt som muligt.

Ikke overraskende har den store succes ført til at der også er blevet lavet en LOL Surprise julekalender. Det er nemlig en stor succes, så stor at den i flere lande er udsolgt og kan være svær at få fat i, i Danmark er det dog endnu ikke noget problem og du kan stadig få fat i den meget populære julekalender.

LOL Surprise julekalenderL.O.L Surprise julekalender 2019

Det er faktisk er det ikke bare en lille julekalender, men nærmere en større pakkekalender med 25 små pakker i alt. Julekalenderen fungere ligesom de velkendte LOL Surprise kugler, hvori der er en dukke og så en masse udstyr til dukken. I stedet for de normale 7 lag er der bare 25 “lag” i LOL julekalenderen.

Den indeholder en unik dukke, som kun fås i årets julekalender og køber man derfor ikke julekalenderen forspiller man chancen for at få fat i denne unikke LOL dukke. Rundt om dukken er der så 24 låger med tilbehør, hvor man må åbne en låge om dagen i december måned. Det giver rig mulighed for hver dag at pynte sin nye LOL dukke med nyt flot tilbehør, som selvfølgelig også kan bruges på andre dukker man i forvejen ejer.LOL pakkekalender indhold

Tilbehør i julekalenderen er tøj og sko til dukken og årets tema i julekalenderen er “Winter Disco”. Det betyder at der formentlig er masser af glimmer og fest og farver over tøjet i velkendte vinterfarver. I julekalenderen er der også, udover det allerede nævnte, et helt ark med klistermærker som kan bruges til at udsmykke LOL dukken med.

Jeg tror ikke du behøver spørge dit barn om det vil være interesseret i denne julekalender hvis det allerede har en interesse i dukkerne i forvejen. Det er simpelthen bare at købe den og så kan du trygt regne med det bliver en succes.

Pris: 349,00 kr.

Se julekalender

Hvad er L.O.L. dukker?

Hvis du er helt på bar bund når det kommer til disse dukker og hvad det handler om, så får du altså lige forklaringen her. Det kan være du sidder som bedsteforældre, moster, onkel eller andet som normalt ikke har med børn at gøre og derfor ingen idé har om hvad det handler om, her er din redning.

Det hedder L.O.L. Surprise fordi man køber en kugle med 7 lag og bag hvert lag gemmer der sig en overraskelse (en surprise). Indholdet består klart af en dukke, men bag resten af legene gemmer der sig tilbehør til dukken. Her er en nærmere beskrivelse af hvad man finder bag hvert lag:

  1. Et klistermærke med et hint til hvilken dukke man får, for den gemmer sig nemlig inderst i kuglen.
  2. Klistermærker man kan samle, gemme el. bruge på sin dukke.
  3. Når man når det tredje lag finder man en ting til dukken. Det kan være en sutteflaske el. lignende.
  4. Et par sko til dukken.
  5. Et sæt tøj til dukken.
  6. Accessories til dukken fx solbriller, ørevarmere, hat mm.
  7. Sidst men ikke mindst L.O.L. dukken og alle dukker kommer med en vandoverraskelse. Det betyder at de enten kan tisse, græde, spytte eller skifte farve alt efter om vandet er koldt el. varmt.

Det er i princippet det LOL Surprise legetøj handler om. Der er dog også en masse andre ting man kan købe ved siden af til sine dukker fx kæledyr, babyer, huse, biler, skønhedssaloner og andre udvidelser.

Se stort udvalg af L.O.L. legetøj

God fornøjelse med at finde julegaven og ikke mindst julekalenderen til dit barn, nevø, niece, barnebarn, oldebarn, gudbarn og hvad der nu ellers er af betegnelser. Husk julen er børnenes tid, så gør noget godt for dem.

[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.