Spar penge på babyudstyr

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ max_width=”800px” use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.17.6″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Ønsker du at spare penge på babyudstyr? Selvfølgelig gør du det. Vi ved at det er dyrt at få et barn, især første barn, da man går fra at have intet til at skulle have alt babyudstyr. Det inkluderer altså babytøj, barnevogn, seng, lift, dyne, stofbleer, sutter, sko osv. for ikke at nævne de løbende udgifter til bleer, skumklude, shampoo og selvfølgelig den ekstra udgift til mad.

For at hjælpe dig med at spare en masse penge på ikke bare babyudstyr, men alt forbundet til det nye liv med baby har jeg her samlet en masse gode baby sparetips. Lad os kaste os ud i det.

Facebook-gruppen “Gratis ting til baby”

Gratis babyting

Den første anbefaling jeg vil smide, er at blive medlem af gruppen på facebook der hedder “Gratis ting til baby”. Her vil vi (os medlemmer) gerne give alle muligheden for at finde gratis babyting og give babyting man ikke længere har brug for videre. Det er en gruppe jeg administrere og formålet er udelukkende at hjælpe hinanden med at spare penge på babyudstyr og selvfølgelig med en bæredygtig tankegang også, da det samtidig sørger for der ikke bare bliver smidt ud, men genbrugt.

Besparelse: Ukendt (fra 1 kr. og op efter)

Bliv medlem af gruppen

Lav din egen babymad

Ja det er dejlig nemt at købe grød der bare skal blandes med varmt vand og mos der er most, men når alt kommer til alt, så er det altså også dyrere. Derfor kan du sagtens kaste dig ud i at lave din egen babymad, især mos er nemmere end som så, da du blot skal lave en ordentlig portion for derefter at fryse den ned.

Besparelse: ca. 5-20 kr. pr. måltid

Little Happy fordelsklub

Little Happy logoLittle Happy er et koncept hvor du betaler et månedligt beløb på 98 kr. for at være medlem, men til gengæld har du så også muligheden for at købe en lang række produkter med besparelser på helt op til 90% og du får oveni købet en gratis gave du selv vælger med hver gang du laver en ordre. Produkterne er ikke bare billige kopivarer i dårlig kvalitet, det er faktisk gode produkter fra velkendte mærker i baby- og børnebranchen. Lige nu har de fx varer på tilbud fra Filibabba, Aykasa, Little Dutch, Smallstuff, Disney, Gurli Gris, Müsli, Lego, Sophie la Giraffe og mange flere.

Besparelse: 45% i gennemsnit i forhold til normalprisen

Se udvalg hos Little Happy

Plusshop fordelsklub

Plusshop.dk logoPlusshop er ligeledes en online fordelsklub hvor du får store besparelse på en bred vifte af produkter for et beløb på bare 139 kr. om måneden. Forskellen på Plusshop og Little Happy er at du her ikke kun kan købe babyprodukter. Det er en fordel fordi du så også kan købe ting til dig selv med sor rabat, men en ulempe fordi sortimentet er knap så stort og kvalitetssikret. De første 2 uger af medlemsperioden er gratis og du kan afmelde dig til hver en tid.

Besparelse: Kan variere meget, men altid billigere end vejledende udsalgspris

Se udvalg hos Plusshop

Bestil alle gratis babypakker

Her på siden ved vi en del om gratis babypakker og kan derfor med sikkerhed sige at det er en rigtig god måde at spare de første tusinde kroner på ting til baby. Bestille du alle babypakker er der nemlig mange penge at spare de første måneder på bleer, skumklude, tøj, creme af forskellig art mm. Det er svært at sige præcis hvor meget besparelsen er værd, men vi har estimeret det sådan ca. og det afhænger selvfølgelig også af indholdet af de tilgængelige babypakker.

Besparelse: 1.000-2.000 kr. alt efter hvor mange du bestiller og henter

Se alle gratis babypakker

Singles Day, Black Friday og Cyber Monday på babyudstyr

Diverse tilbudsdage er efterhånden ret store i Danmark også. Helt specifikt handler det om Singles Day, Black Friday og Cyber Monday, som også finder sted i den rækkefølge hver år. Selvom tilbuddene måske ikke generelt er så gode, som de bliver gjort til at medierne, så er der altså masser gode tilbud at hente, især på babyudstyr. Vi hjælper dig med at spare penge på disse dage, du skal bare besøge vores tilbudsside når tiden nærmer sig. Her kan du også se hvornår de næste tilbudsdage finder sted.

Besparelse: 10-90%

Vi opdatere løbende denne artikel med gode tips til at spare penge på babyudstyr, så bogmærk den eller husk os så du altid kan vende tilbage. Vil du også have andre gode tips til hvordan du generelt kan spare penge i hverdagen? Så vil jeg anbefale dig at besøge denne side om privat økonomi.
[/et_pb_text][et_pb_comments show_count=”off” _builder_version=”3.16″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”][/et_pb_comments][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.