Føtex gratis babypakke

Føtex babypakke gratis

Føtex som er blandt Danmarks største dagligvarer forhandlere tilbyder selvfølgelig også en gratis babypakke til de mange forældre der går og venter på en lille ny. Deres gratis babypakke indeholder ne masse lækre basis produkter til forældre og den lille ny, som man nok skal få brug for i løbet af det første år.

Indhold i babypakken fra Føtex

Den gratis babypakke fra Føtex indeholder mange gode ting fra nogle af Føtex egne brands, som “Levevis” og “Vores”. Men faktisk er det ikke kun babypakken til en samlet værdi på et par hundrede kroner, man kan få gratis. Har du et barn under 3 år får du også en velkomstgave til en værdi på mellem 34,95 til 119,95 kr. herunder kan du se hvad babypakken indeholder:

 • Levevis bleer
 • Levevis vådservietter
 • En VRS body i økologisk bomuld
 • Levevis kuldecreme
 • Vores bleposer
 • Vores sut
 • Hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening, hvori du kan læse alt om mad til de mindste og finde en række opskrifter.

Sådan bestiller du babypakken

For at bestille babypakken fra Føtex skal du tilmelde dig deres koncept der hedder “Føtex for de små”. Derfra er det relativt nemt at få gennemført bestilling og afhentning af din velkomstgave og eller babypakke i din nærmeste Føtex butik. Herunder kommer guiden step-by-step til hvordan du bestiller babypakken.

 1. Gå til “Føtex for de små”.
 2. Udfyld formularen øverst på siden, og sæt kryds i feltet “Gravid” hvis du ønsker at få fat i babypakken. Hvis du har børn under 3 år men ikke er gravid får du i stedet en velkomstgave.
 3. Du modtager en mail med information om hvor og hvordan du afhenter din gratis babypakke i din valgte Føtex.
 4. Medbring mailen når du går i Føtex og bed om din gratis babypakke.

Betingelser

Der er dejligt nok kun to simple betingelser man skal opfylde for få den gratis babypakke fra Føtex.

 • Tilmelding til “Føtex for de små” og deres nyhedsbrev.
 • Du skal være gravid for at få babypakken. Du skal have et barn under 3 år for at få velkomstgaven.

Om Føtex

Føtex er en del af Salling koncernen, tidligere Dansk Supermarked. De ejer blandt andet også Salling stormagasiner, Netto butikkerne og Bilka i hele Danmark og hvad der nu er i udlandet. I Føtex er der fokus på storkøb af kvalitetsvarer, både til madlavningen, men også til husholdningen og boligindretningen.

Salling Group ejer også andre supermarkeder med gratis babypakker. Du kan se Bilkas babypakke og shoppingcentret Sallings gratis babypakke.

2 Comments

  • LasseKH

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.