Graviditetspude test

Bedste graviditetspude i TEST – 2021

En graviditetspude er en pude der kan bruges til flere praktiske ting af kommende og nybagte mødre. Vi har derfor set lidt nærmere på de bedste graviditetspuder på markedet.

Det er vigtigt at understrege at en graviditetspude ikke bare er en ammepude, der er meget mere end det. Den kan nemlig også bruges i situationer under graviditeten fx til støtte og aflaste når man sover eller generelt bare til at ligge i mere behagelige stillinger når kroppen begynder at ændre sig. Efter graviditeten kan den så bruges som ammepude, hvilket de fleste også er rigtig gode til.

Fossflakes Comfort U (bedst i test)

Vi er valgt Fossflakes Comfort U som den bedste graviditetspude man kan få. Det har vi fordi den giver så mange muligheder for aflastning i ligeså mange forskellige stillinger. Den kan bruges til at opnå bedre nattesøvn og til at ligge og sidde i behagelige stillinger om dagen. Derudover er den genial som ammepude, som er næste skridt og når det ikke længere er nødvendigt kan den bruges som hyggepude af børn og voksne.

Fossflakes Comfort U er en U-pude primært lavet til gravide. Det er den største U-pude man kan få i Danmark og en måler 158 cm i længden, 87 cm i bredden og 30 cm i tykkelsen. Puden er certificeret med Oekotex Standard 100 og er astma- og allergivenlig. Der medfølger et betræk ved købe af puden, men der kan tilkøbes ekstra betræk ved siden af i forskellige farver. Puden kan vaskes ved 60 grader.

Pris: 1.599,00 kr.

Zenkuro U-formet kropspude (bedst til prisen)

Zenkuro graviditetspude

I tests er det ikke altid man gider at købe den pude der er bedst, for den er oftest også dyrest eller en af de dyreste. Derfor har vi også kåret den der er bedst til prisen, og det er altså Zenkuro kroppuden, som ligeledes er en U-pude. Den har ikke helt samme kvalitet og lækkerhed som Fossflakes U-puden, men den kan de samme ting og bruges på den samme måde, og så koster den under det halve.

Zenkuro er en kropspude der kan bruges af alle. Den kommer dog virkelig til sin ret når den bliver brugt ag gravide og ammende mødre. Her kan den give en masse støtte i mange stillinger både om natten og dagen. Den måler 140 cm x 80 cm x 20 cm i tykkelsen, hvilket gør den mindre en vores testvinder. Når du køber Zenkuro kroppuden medfølger der et betræk og der er mulighed for at tilkøbe yderligere betræk for 149,00 kr. stk.

Pris: 499,00 kr.

Bbhugme graviditets- og ammepude (det populære valg)

Dette er uden tvivl et af de mest populære valg når det kommer til graviditetspude. Bbhugme er bestemt en anbefalelsesværdig graviditetspude fra vores side af. Den er noget mindre end en U-pude er og for mange vil den måske netop derfor passe bedre ind i hjemmet, sengen og sofaen. Derudover er det muligt at regulere længden og hårdheden på puden, så den passer til din smag.

Bbhugme er en aflang pude du kan forme som du vil. Du kan derfor også gøre den til en U-pude og forme den til nogle af de samme stillinger som U-puder kan bruges til. Den føles lidt ligesom en sækkestol og former sig også dejligt efter kroppen. Den måler 2,5 meter i længden og tykkelsen variere alt efter hvor blød eller hård du il have den, men ligger på ca. 20 cm. Der medfølger 1 betræk til den, men der er mulighed for at købe flere betræk i andre farver.

Pris: 1.399,00

Chicco graviditetspude

Denne graviditetspude har rigtig meget fokus på at støtte og aflaste de het rigtige steder under graviditeten. Derfor er det også et rigtig godt valg til dig der virkelig bøvler med mange smerter og bækkenløsning. Den er dog ikke så praktisk efter graviditeten, som de andre puder er, da den ikke er lavet som en hyggepude samtidig.

Chicco graviditetspude er 3-delt hvilket gør at den er så god til at aflaste og støtte gravide i mange forskellige situationer. De mange kombinationsmuligheder som 3-deleing af puden giver, betyder at den kan aflaste: hoved og nakke, mave og ryg, hofte, ben og ankler, og har du andre udsatte steder kan du sammensætte den præcis så den aflaster der hvor du har brug for det.

Pris: 799,00 kr.

Høie lang multipude

Høie multipude til gravide

Høie er et kendt skandinavisk pudemærke og ja det laver altid puder i god kvalitet. Det samme har de gjort her med denne multipude. Det er er dog værd at holde for øje at det er en multipude og den er altså ikke lavet specielt til gravide, men kan også bruges af gravide.

Til forskel fra de puder vi ellers har testet indtil videre er dette en lang og lige pude, den måler 150 cm og er 50 cm bred. Grundet materialet er den ikke så føjelig som fx Bbhugme og U-puderne, hvilket gør at den heller ikke kan aflaste og støtte på lige så mange måder. Det kan være en god graviditetspude for dig der bare skal bruge lidt ekstra støtte om natten og når du ikke er gravid længere kan den fx bruges som en flot pyntepude i sengen. Desuden er den certificeret med Oekotex Standard 100.

Pris: 699,00 kr.

Fossflakes lang graviditetspude

Fossflakes graviditetspude

Synes du at U-puden fra Fossflakes, som vi har valgt som testvinder er lidt for stor til din smag? Så kan du med fordel nøjes med Fossflakes lange lige graviditetspude. Den giver ikke de samme muligheder for støtte og aflastning, men kan fungere rigtig godt for dig der kun har brug for lidt støtte i løbet af dagen og når du sover om natten.

Den måler 158 cm i længden og 45 cm i tykkelsen. Der er ikke ligeså fleksibilitet i den, som fx Bbhugme eller U-puderne, men den fylder knapt så meget og er nemmere at have med at gøre. Kvaliteten og materialer er præcis det samme som hos Fossflakes U-pude. Der følger et betræk med i købet.

Pris: 1.099,00 kr.

Puder til gravide

Der kan være mange andre puder der er relevante for gravide at bruge under graviditeten. Kroppen bliver overbelastet på flere forskellige punkter og det skaber ømhed, træthed, ubehag mm. i kroppen, noget som forskellige kropspuder til gravide kan være med til at løse.

En af de mest behjælpelige funktioner ved en graviditetspude er den aflastning den kan give mellem benene når man ligger ned og når man sover om natten. Det behøver ikke være en graviditetspude man bruger til dette formål, her kan man også bruge en anden pude til mellem benene.

Amme- og graviditetspude – et godt valg

Kombinationen hvor du får en ammepude og en graviditetspude i én pude, er generelt et rigtig godt og anbefalelsesværdigt valg at tage, når du skal finde en pude til gravide. Det er fordi en pude der fungerer som begge dele f.eks. Bbhugme, kan bruge til at aflaste alle de nødvendige steder under graviditeten (også mellem benene) og du kan amme i alle stillinger efter fødslen.

Priser på graviditetspuder

Hvad kan du forvente at en graviditetspude koster? Det er meget forskelligt, som med så meget andet afhænger det af kvalitet, mærke, størrelse og materiale. Priserne på puderne vi har testet ligger fra mellem 499,00 kr. og op til 1.599,00 kr. når de ikke er på tilbud.

Billige graviditetspuder

Den billigste graviditetspude i vores test er Zenkuro kropspude til 499,00 kr. Der findes graviditetspuder som er billigere, men så er man også nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. De lange graviditetspuder kan ofte findes til noget billigere priser end dem vi har med i vores test, men spørgsmålet er om ikke man giver for meget op i kvaliteten. Det mener vi at man gør.

Det er også værd at overveje om puderne er Oeko-tex mærket og allergivenlige, og jo billigere de er jo mindre sandsynlig er der for at de er det. Vi mener det er vigtigt at de har en Oeko-tex certificering eller er allergivenlige, da de skal bruges i forbindelse med helt små børn.

Graviditetspude tilbud

Men hvad skal man så være heldig at få graviditetspuden til når den er på tilbud? Det svinger meget, men på de helt store udsalgsdage: Black Friday og Januar udsalg, kan man måske få op til 50% rabat på sin graviditetspude. Resten af året vil tilbuddet ofte ligge mellem 10-20% rabat. Hos MamaMilla kan du altid få 10% rabat med rabatkoden vi har angivet under deres produkter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.