Ammepuder bedst i test

Bedste ammepude i TEST – 2019

Når graviditeten er ovre og baby er ude af maven, får du brug for en ammepude. En ammepude sørger for at du altid kan ligge el. sidde behageligt når du ammer, men også for at babyen ligger i en optimal position til at sutte rigtigt og dermed få nok mælk ud. Vi har taget et kig på de ammepuder der er på markedet og fundet frem til de bedste i test.

Mamamilla Fossflakes ammepude

Foosflakes ammepude

Hvis du har læst vores artikel om test af graviditetspuder, vil du også vide at vi i den test er meget glade for Fossflakes. Det ændre sig ikke når det kommer til ammepuder, for også her er det Danske mærke Fossflakes et fremragende valg. Fossflakes er kendt for deres fremragende fyld, som også kaldes fossflakes og det er opfundet af Lars Foss, der i sin tid selv døjede med søvnproblemer og han udviklede derfor en ny type fyld til puder og dyner.

Alle Fossflakes produkter er 100% økologiske og certificeret allergivenlige og det samme er betræk, hvilket betyder at både du og din baby roligt kan benytte en Fossflakes ammepude. Puden er utrolig let, men har en rigtig god fylde, som også holder rigtig godt. Den har en god størrelse, der gør det nemt at tage den med rundt og ligge til side når man ikke bruger den. Den har form som en boomerang hvilket er klassisk for en ammepude, og også giver mulighed for at benytte den i mange stillinger både siddende og liggende. Puden er også anbefalet i andre test fra fx Vores Børn og af Mette Lyngholm.

Fordele:

 • Rigtig god holdbarhed, bliver ikke “flad” grundet det unikke fossflakes fyld.
 • Let og praktisk, vejer kun 720 gram og fylder 20×70 cm.
 • Økologisk og allergivenlig.
 • Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles.
 • God komfort.

Ulemper:

 • Høj pris sammenlignet med andre ammepuder.
 • Begrænset fleksibilitet grundet form og størrelse.

Pris: 799,00 kr.

Fås hos Mamamilla

Doomoo ammepude

Doomoo medium ammepude

Doomoo har udemærket sig netop ved deres ammepude og graviditetspude. Her kigger vi på deres ammepude, som er noget mindre end graviditetspuden og med en helt anden fleksibilitet. Doomoo laver mange forskellige produkter til forældre og babyer, primært beskæftiger de sig indenfor komfort-produkter som puder, tæpper etc. Men som nævnt er det især ved ammepuden de udemærker sig og er blevet meget populære.

Ammepuden er formet som en badering, hvilket gør den ideel til flere ting. Det gør fx at du kan bruge den under graviditeten til støtte af ryg og lænden, baby kan bruge den til at lære og sidde op, og så selvfølgelig til amning. Til amningen er den rigtig behagelig at bruge, fordi den sidder godt rundt om livet grundet dens form. Til gengæld betyder det også at den egner dig bedst til at amme i siddende stilling, også fordi der ikke kan ændres så meget på formen. Fyldet er mikro-styrofoam kugler også kaldet EPS, som giver god komfort og holder på fylde. Kuglerne har også en antibakteriel egenskab, som er super god at have når det drejer sig om babyer.

Fordele:

 • God pris, meget for pengene.
 • Multifunktionel, kan bruges som babynest og når dit barn skal lære at sidde.
 • God størrelse
 • Form der giver den mest optimale komfort for amning i siddende stilling.
 • Puden er 100% Oeko-tex certificeret.

Ulemper:

 • Fungerer primært i siddende stilling.
 • Begrænset fleksibilitet grundet formen.
 • Kan “kun” vaskes ved 30 grader (betræk ved 40 grader).

Pris: 499,00 kr.

Fås hos Med24

Bbhugme graviditets- og ammepude

bbhugme ammepude graviditetspude

Skal man have en kombineret amme- og graviditetspude, så skal man vælge Bbhugme. Godt nok er det den dyreste pude vi nævner i artiklen, men den fungerer altså også både som graviditets- og ammepude, hvilket er de ekstra høje pris værd. Det betyder nemlig at du kan bruge den helt fra du er gravid og begynder at føle ubehag i forskellige stillinger når du sidder og ligger, og frem til du ikke længere skal amme din baby.

Bbhugme er formet som en lang pølse med fyld af EPS-kugler, som føles lidt ligesom fyldet i en sækkestol, bare en blødere udgave. Pølsen er meget lang og med følger der nogle ringe, som man kan sætte for enderne af puden og bruge dem til at justerer hårdheden på puden. Det er gør at den er super fleksibel og kan anvendes som støtte i mange stillinger. Betrækket er let at skifte og vaske, det samme gælder puden der også kan vaskes, og så er alt Oeko-tex certificeret.

Fordele:

 • Super fleksibel og kan bruges til mange ammestillinger.
 • Multifunktionel, kan bruges til leg, motorisk udvikling, babynest, graviditetspude.
 • Høj kvalitet og komfort.
 • Oeko-tex certificeret.

Ulemper:

 • Meg høj pris, men det afspejles også i funktionaliteten.
 • Meget stor og lidt upraktisk som ammepude.
 • Kan “kun” vaskes ved 30 grader (betræk ved 40).

Pris: 1.399,00 kr.

Fås hos Mamamilla

Alternative ammepuder

Vi har også været forbi mange andre ammepuder, som er rigtig gode. Du skal ikke snydes for disse ammepuder, så dem nævner jeg kort herunder i en liste. De 3 vi har lavet en grundigere beskrivelse af herover, er de 3 vi mener er bedst i test og som samtidig rammer rimelig bredt, så vi anbefaler noget der dækker forskellige behov. Men vi har altså også kigget på disse 3 ammepuder og vurderet dem til at være rigtig gode.

Ammepude til at sove med

Nogle ammepuder kan også bruges til at sove med og det kan være en god ting for dig som mor under graviditeten så du kan aflaste din krop under nattesøvnen og for baby efter graviditeten til at danne en babynest el. en tryg soveramme.

Bbhugme som vi nævner herover er en pude du kan bruge til at sove med også, da den også fungerer som graviditetspude. Du kan også bruge de såkaldte U-puder til at sove og amme med, U-puder som også er gode til at skabe en tryg soveramme for baby med. Alternativ kan det også skabe tryghed at give baby sin egen lille pude fra 1-års alderen.

Vi håber du har kunnet bruge denne test af ammepuder til noget, og finder den ammepude der passer bedst til dig. Vi ser frem til at leverer nye lignende artikler til dig her på Gratis-babypakke.dk. Har du spørgsmål til denne artikel, så er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.